Author Topic: Netcups.Gr FragLan Summer Series 2K12  (Read 59307 times)

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
Re: Netcups.Gr FragLan Summer Series 2K12
« Reply #90 on: June 28, 2012, 09:29:25 AM »
ta internet cafe einai nekro epaggelma ka9ws o ka9enas pleon exei pc spiti tou, opote den exoun arketous pelates etsi wste na mporesoun na anava9misoun ta kompouter tous.
Osa gia to 9ema tou BYOC emena den me peirazei na feroun oi alloi ta pcia tous, to diko mou pc opws kai na exei einai xeirotero apo auto pou 8a exei to net

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
« Reply #91 on: June 28, 2012, 10:05:50 AM »
oti eida to post mias kai dn kathomai pl pc logo douleias kai pistebw to ekseis...zoume sto 2k12 kai kata tin gnwmi m dn einai logiko na mn mporoume na paiksoume se ena lan mia fora ena paixnidi pou bgike to 2008 (i telos tou 7? dn thimamai) me 250 fps...dld eleos 4 xronia exoun perasei kai i texnologia exei proxwrisei tooooso pl apo tote toso gia to poutso einai ola ta net? episis einai aparadekto na theloume na anabathmisoume to community kai na eimaste aksioprepeis tin stigmi pou se lan paizoume me ta pc tou net...an einai dinaton..pada diafonousa prosopika se afto to thema..opws eipe o kickeras sto eksoteriko pane me ta pc tous emeis edw gt na mn to kanoume dld? kai mn m peite erxete o enas apo rodo o allos kriti kai o alos fobate ton pakistano sto metro gt sta eu lans pane apo alles xwres me ta pcia tous...tcp egw prosopika padws (oxi oti sas noiazei kiolas :P ) an dn allaksoun ta pragmata dn to kobw na erxomai (opws logika kai ta ipoloipa paidia apo argos...itan na erthoume 4fun san deuzx mia 5ada)...me space me monitor me fps...ksenera no ore3i...

fix'd

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

codAct

• CBWARRIOR.
« Reply #92 on: June 28, 2012, 10:15:25 AM »
you suck :) <3

storm

• DV zombie
« Reply #93 on: June 28, 2012, 11:12:12 AM »
αν δεν σας αρεσει η ιδεα παιδες κτλπ κτλπ οι οθονες και μπλα μπλα...
γιατι δεν περνετε την πρωτοβουλια να το οργανωσετε μονοι σας? 
νομιζετε οτι ειναι τοσο απλο να στηθει ενα λαν?

ενταξει μην τα μαμαμε ολα , καποιοι κανουν προσπαθειες για να διοργνωθουν σοβαρα πραγματα και εσεις ξενερωνετε
αν ειναι δυνατον αμα δεν γουσταρετε εσεις μια γιατι να γουσταρει ο νικος ?
προσωπικο χρονο διαθετει για να μας φτιαξει ενα λαν να νιωσουμε να χαρουμε , να ανταγωνιστουμε κτλπ

ακομα δεν εχουν τελειωσει οι συζητησεις οποτε μην κλαιτε σαν γκομενιτσες ελεος.

btw το νετ στα μελισσια εχει αναβαθμιστει αρκετα :P xD
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #94 on: June 28, 2012, 01:16:46 PM »
Κλάψτε λίγο για τις οθόνες ρε!
Big deal τα skillz δεν κολλάνε στην τετράγωνη οθόνη... το θέμα είναι να έχει σταθερά 125 fps τουλάχιστον.
Παίζει να κατεβώ 4 fun n mix και για να δω τις δροσερες fatso0lec saC!
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

SMIGO `

• DV zombie
« Reply #95 on: June 28, 2012, 01:22:31 PM »
εγω παιζω απο 14αρα οθονη του 90 με max resolution 1024x768 κ σας σταζω!

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #96 on: June 28, 2012, 01:39:19 PM »
εγω παιζω απο 14αρα οθονη του 90 με max resolution 1024x768 κ σας σταζω!

zGIN♂

• DV zombie
Netcups.Gr FragLan Summer Series 2K12
« Reply #97 on: June 28, 2012, 01:52:24 PM »
Οχι ρε απ´την οθονη του κινητου παιζεις

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #98 on: June 28, 2012, 01:56:51 PM »
ποσο αγαπημενα αδερφια ειστε,αυτος ο αντωνης οταν μπαινει ts νομιζω οτι γινετε κανας 3ος παγκοσμιος

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

SMIGO `

• DV zombie
« Reply #99 on: June 28, 2012, 02:07:31 PM »
Οχι ρε απ΄την οθονη του κινητου παιζεις

ποσες ιντσες εχει ρε? 14-15?

zGIN♂

• DV zombie
Netcups.Gr FragLan Summer Series 2K12
« Reply #100 on: June 28, 2012, 02:22:30 PM »
17 ειναι -.-

rakOs

• CBWARRIOR.
« Reply #101 on: June 28, 2012, 02:24:25 PM »
Τωρα ολοι εχετε μνημη και ξερετε τι εγινε στο Last Event που κανανε μονοι τους σε αντιθεση με το FragLan που το οργανωσαμε εμεις,ειπε ο airborner. μπορει καποιος να μου εξηγησει τι παιζει;;;

adoL

• Assistant Team\Newsposters
  • CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #102 on: June 28, 2012, 05:42:38 PM »
Ρέ έχετε σαλτάρει τελείως??την παλεύετε?τάκη αγόρι μου εφόσον δεν έχουμε άλλη προσφορά και κατά πόσο μάλιστα καλύτερη απο αυτήν του inspot θα πάμε εκεί!!Από κεί'και πέρα όπως είπε πολύ σωστά ο sifter τα net cafe πλέον είναι νεκρό επάγγελμα και δεν έχουν αρκετούς πελατές διότι όλοι έχουν πάρει σπίτι τους pc,αυτός είναι και ο λόγος που κάποιος επιχειρηματίας δεν αξίζει να κάνει οποιαδήποτε αναβάθμηση στους υπολογιστές του καταστήματός του!!
 -Τώρα απο εκεί και πέρα τα άτομα τα οποία θα έρθουν απο επαρχίες νησιά και από άλλες περιοχές της ελλάδος,είναι αδύνατον να φορτωθούν σαν τα ζώα και να φέρουν μαζί τους υπολογιστή η οθόνη!!Ένα λάν είναι 2 μέρες έλεος,και στην τελική οι περισότεροι έρχονται για την εμπείρία και να δούν τους υπόλοιπους που παίζουν κάθε μέρα μαζί!!Εσύ τάκη όπως λές έρχεσαι για να παίξεις σοβαρά.Οκ έλα να παίξεις σοβαρά αλλά με τον τρόπο τον οποιό θα παίξουν και οι υπόλοιποι,διότι είναι άδικο να φέρει 1-2-3-4 και οι άλλοι τπτ για τον χ ψ λόγο!!Κάτι τελευταίο για σένα τάκη,να παίξεις σοβαρά να κερδίσεις τι??το prize το μεγάλο?το υπέρτατο?..η μήπως έχεις ανάγκη απο mouse-keyboard-headset??όπως λέει και η διαφήμιση:ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ!!!έχεις αποκομίσει πολλά απο τα events δόξα τον θεό στους x9 είσαι και έχεις να χάσεις λαν απο το....(ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΛΑΝ)!!!οπότε μην πρίζεις μπάλες με οτιδήποτε!!<3.τα ίδια ισχύουν και για τον καραφλούλη παντσέτα!!:).
 -Harmony Billy συμφωνώ σε αυτό που λές ότι εφόσον θα πληρώσουμε γιατί να μην παίξουμε αξιοπρεπώς αλλά αφου αυτή είναι η κατάσταση αυτήν την στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.(προς το παρών πάντα).αλλά σου ξαναεξηγώ πως όλοι έτσι θα παίξουν,αν δεν βολεύεσαι εσυ μία φορά,εγώ και ο οποιοσδήποτε εγώ δεν βολευόμαστε 10 φορές!!ξέρω πως με καταλαβαίνεις!!ε λόρρη πίτΣκα!!
 -Ο Δημήτρης-aka N9 είπε σωστή κουβέντα
Το σωστό θα είναι να μπορεί ο καθένας να φέρει (αν θέλει) τα κλασικά : πληκτρολόγιο, mouse, mousepad, headset και άντε και οθόνη.
Το να φέρει όποιος θέλει να φέρει και το pc του μαζί, μου φαίνεται λίγο άκυρο, όχι από θέμα πλεονεκτήματος μόνο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα αποδειχθεί και αρκετά χρονοβόρο από θέμα στησίματος κτλ και από 2ήμερο θα πάει εβδομαδιαίο το event.
.
 -Codact και kickeR πολύ απλά η ελλάδα δεν είναι εξωτερικό αν θέλετε πηγαίντε εκεί να παίξετε δεν σας κρατάει κανείς!αν δεν μπορείτε δικό σας πρόβλημα!:).
 -Όλα αυτά μπορεί να μην έχουν καμία αξία άν και καταφέρει ο νίκος πράγματα για το λαν που δεν είναι καθόλου απίθανο!!
« Last Edit: June 28, 2012, 05:49:01 PM by adoL »

refleX

• CBWARRIOR.
« Reply #103 on: June 28, 2012, 05:51:03 PM »
ama esas sas xalane oi 19 o8ones pou pezete cod4 emeis ti na poume gia MW3?

emeis prosopika tou MW3 8elame na ginei ena kalo event gia cods diaforetika tou cod 4 kai tou cod 2 kai tora pou einai anebasmeno sxetika to mw3 stin ellada einai kali eukeria  O0
Mad Gods Black Ops II :D

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #104 on: June 28, 2012, 05:51:59 PM »
Εμένα απλά η άποψη μου ήταν αυτή,εγώ κανένα θέμα δεν έχω απλά αν γίνετε να κάνουμε το καλύτερο για να ευχαριστηθούμε από όλες τις πλευρές! Anyway θα σας δω όλες εκεί κούκλεsh! :-*