prwta prepei na apadisw stn storm...file m dn se kserw oute apo exthes kai oute s exw dwsei kapio dikaioma apo oso thumamai na me apokaleis opws esu theleis...kai egw apo alli poli tha paw me to leoforiaki (an dn ferw wide othoni mazi paizi na erthw kai me papaki)...sigekrimena apo argos...kai s milaw egw gia ta 5 evrw pou dn kserw kan an tha exw lefta gia na erthw sto lan...nai 5 evro dn einai tpt re file...pas se ena meros na kaneis ton xabale sou kai na peraseis KALA! kala DEN pernas otan se ponane ta matia apo tis proistorikes othones i nevriazodas gt dn skotwses tn pancy epidi efage lagia to gamimeno pc twn 100-120 fps gt otan leme kolimena dn tha einai kai stathera...sta pefkakia paizane padws...(emena 100% dn thumamai allwn..)
episis akoma ligotera tha fanoun se kapion apo pl makria opws eipes alexandroupoli ta 5 evro an einai na kanei toso kopo kai na xalasei 50 evro metaforika gia na paiksei aksioprepos...prosopika egw an kapios m elege kane 900 xlm plirw 100 evro se metaforika-diamoni kai ela paikse se pc tou 2003 dn tha to ekana...an m legane kane ola afta alla xalase 105 evro kai strimokse to pc sou se mia mikri balitsa tha to exwna kai ston kolo m....tcp gia na teleiwnw mazi sou se parakalw prosexe pws milas gt oute filos m eisai oute tpt...
future dn to eipa re mlk gia na to paiksw epistimonas alla epidi m fanike gelio to oti skeftode pws na metaferoun twra to pc tous...akoma kai sta xeria tha to eferna an m elegan ferto...
pancy liga einai re file ta 5 an analogisteis apostasi metaforika-diamoni kai episis aksize na ta dwseis gia na paikseis opws tha epaizes spitaki s apo to krebataki sou esu sigekrimena
greeksniping akouse me ligo...zoume sto 2k12 kai oi wide exoune bgei 5 xronia? kapou ekei nomizw an dn me apata i mnimi m isws ligo parapanw...oi an oxi oloi tote to 99% paizei me wide...GT EINAI KALUTERES....1on) pio kales gia to mati(me lcd-tft se pianei meta apo 1 wra ponokefalos se ponane ta matia kai dakrizeis) kai 2on) smoother gameplay!!
taki re c ti einai diskolo mn trelathoume...na feroune ena kouti??? mesa se mia balitsa na to baloun me 1 alaksia pou tha exoun mazi tous kai na poun sto leoforiatzi na tin balei se kalo meros gia na einai sxetika prostatefmeni kai einai komple...dld pou i diskolia? dn exoune mia balitsa spiti tous? :S
niko gia na kanoume register plirwnoume apo twra? gt an dn kseroume ti tha antimetopisoume otan erthoume dn mporoume na kanoume etc register...episis to gia to an einai re si niko kapios inactive i oxi dn nomizw na kolaei edw...episis dn eipa egw alla o razmus na mn kanete lan an dn einai na breite allou kai episis egw dn kanw ipodikseis alla protaseis pou isws an einai efikto tha mporousane na pragmatopiithoun...
esu nofearz oute pios eisai kserw kai oute kai thelw na mathw...m arkei pou sto topic to mono pou exeis pei einai: sava irema gami@ vrhka net otan anevw a8hna kai +1...dn perimenw na eisai kana sobaro atomo pros sizitisi kai tha ksafniastw an m peis pws ksereis kai gia to ti sizitame tosi wra...
ps:greek sniping an pei o nikos gia othones kai egw tha tin ferw dn exw problima kai as paiksoun kai ta paidia me tn dikia m...
ps2: akoma basikotero storm kai greek sniping einai pws sto net afto ta pc einai pl kolita kai dn exeis katholou xwro...fadasou katastasi na einai terma deksia stn othoni o allos na paizeis me low sens kai na ton skotoseis...ton mono pou tha skotoseis tha einai o simpektis pou tha kathete dipla s...tha figei kamia mpounia...opote dn einai mono to thema hardware alla kai to thema tou xorou pou se ksenerwnei
ps3: tha parakalousa pl kapious na mn glifoun arxidia! efxaristw