peosforos, zhai, chuck norris, geps, tata, kafration, toulour, pred, 6i6, theo, likoz, ar15, bill84, kai o subzero prospathouse pou kai pou
3exases ton sousouriko kai tin predatorina dike m!
Αυτον τον subzero τον θυμάμαι και 222, τρελό noob, έφαγε τέτοια πούτσα που το έκοψε μάλλον και δεν ξαναμπήκε.
o subzero den einai o subzar aka narwha sto forum aka subz?
Γεια χαρα, μιας και θα κατεβω στο fraglan με αμαξι απο Θεσσαλονικη, ζητουνται αλλα 3 ατομα το πολυ, με καλες καραοκε ικανοτητες και επισης ο συνοδηγος να μην ντρεπεται να μου αλλαζει τις ταχυτητες Πιθανως θα φυγουμε Παρασκευη μεσημερακι.Οδηγαω 12 χρονια (+3 χωρις διπλωμα ) και εχω citroen c4, οποτε οι πισω καθουμενοι να μην ειναι μακρυποδηδες.xfire:Tommygr Η pm εδω με γυμνη φωτο μιας και θα εχει ζεστη και δεν λεει να φοραμε ρουχα στο ταξιδι.Επισης, οσο για τα εξοδα του ταξιδιου, μαλλον μονο βενζινες θα μοιραστουμε, μιας και μπορω να γλιτωσω σχεδον ολα τα διοδια.
70 λόγοι που μου αρέσει που είμαι Έλληνας! :18.Γιατί δε μοιραζόμαστε τη βενζίνη στο αυτοκίνητό μας με αυτούς που βάζουμε μέσα
Έλα μωρέ που ασχολείσαιιιιιιιιι, προφανώς θα μοιραστείς βενζίνες. Απλά, μάγκες, συμφέρει να είστε 4 στο αμάξι ώστε να αξίζει το value for money. Οπότε μαζευτείτε.
Εχεις παει θεσσαλονικη-αθηνα πανε ελα να δεις ποσο θα σου βγει;Μονο τα διοδια ειναι 40 ευρω και αλλα 120 βενζινη.
yy file exw kanei...emeis 2-3 diodia plironoume.venzini dn exw ipologisi...y.gre aderfe mia plk kanw pfff