Author Topic: MuSt*(s) - SPAM  (Read 8639 times)

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
MuSt*(s) - SPAM
« on: November 10, 2006, 02:36:04 PM »
H Paravatikothta

Ksafnika,krinontai-aporiptontai paidia pou mexri simera itan ligo zwhra,h paidia apo xenes xwres me allh koultoura.Ola ayta symplirwnontai me ekfraseis upotimitikes kai poly poly mysthrio.Se erwthsh pou tha thesoume emeis oi mikroteroi?Speydoyn na mas apadisoun oti to kanoun apo endiaferon ousiastiko kai agaph.
As mhn trelathoume agaphtoi mou goneis,anekpaideytoi kata t alla!!apo esas ksekian to provlima.
Nai,se sas milaw!Den gennietai kaneis etsi ksafnika paravaths,oute mas xtypise iwsh paravatikothtas apo tin mia stigmi sthn allh.
Eseis mas thn eisagete mazi me ta epwnuma rouxa-ta akriva autokinhta-ta spitia me tis pisines.Mesa apo thn thleorasi-ta hlektronika paixnidia pou mas epivravevoun me bonous upo enan oro...na skotosoume olo kai pio pollous!Telos,mesa apo tin allodaph anekpaideyth provlimatiki baby sitter.
Tha sas thesw kapoies erwthseis kai an exete tharros apadiste mas:Peite mou an exete Theo,pote kathisame ston kanape me paratetamenh agkalia kai xwris tin piesh tou xronou,tou stres san oikogeneia na milisoume gia tous provlimatismous mas?Na milisoume gia anthrwpous tou pneumatos kai gia tin proodo tis epistimis?Na trexoume sthn fysh?(  :o ) Afhste...egw tha sas pw,giati apo trelo kai apo paidi mono akous tin alhtheia.POTE!!Me akoute??Pote.Kapote omws ginotane ayto.Tote pou yphrxe to apoluto metro sugkrishs.Kapote,pou sumvivazosaste me th ftwxeia,alla eisaste eutyxismenoi gaiti eisaste timioi.Aksiprepeis.Den aporiptate aksies kathimerines kai h zwh sas eixe xrwma,grafate poihmata,dihghmata thn wra ths douleia sas.Xwris na exete tipota ta eixate ola!
Shmera paraviasate th suneidhsh,papsate mesa sas na upokathistate to thaumastiko me to erwtimatiko(!!)Shmera egklwvistikate sthn katalutiki apoxaynwsh.Oi anagkes sas einai alles.Ta thelete ola xwris na metrate thn tseph sas,alla ton egwismo sas.Kai na ta akriva autokinhta,ta akriva rouxa.Kai na ta daneia kai oi logoriasmoi.Psemata lew?An lew,na me kapsei o theos.Alhtheia den einai pws opou vretheite milate gia mia Lamprou,mia Mpezantakou kai ena nini pou sernei karavia??Alhtheia den einai pws milate gia narkwtika-eykolo xrhma-sex-adikia-opla-thanato-fame story?Authadeia kai ola ayta brosta mas?Ayto gia sas legetai paideia,koultoura?
Ax arrwste kosme,pou katoikeis sto ellhnofwno kratidio me xamenh mnhmh.Ax!goneis eseis,anekpaideytoi kai saltarismenoi,ksilo pou sas xreiazetai.Peite mou,gia na mhn ta parw,pote eixame gonikh parousia emeis ta paidia tou 21ou aiwna:Pote kathisame hrema sta gonata sas etsi gia na gnwristoume kalytera,na anoiksoume ena vivlio tou Kabafi,tou Ritsou,enan Kazantzakh?San ekeino na deis pou diavaze i giagia mas se esas."Ena paidi metraei ta astra".Pote,nai pote!Mas akoute neoellhnes kai tsiftetellhnes goneis?Pote!Mas ekpaideusate na zoume se enan kosmo xwris aisthhtikh.Se enan kosmo pou kerdizete me th dynamh ths ypotaghs,tou fovou,touoplou,th magkia kai thn pnymatikh mizeria.Alla otan erthei i wra na deite katamoutra to dhmiourgiko sas xali,thn katantia sas,anti na prospathisete na epanorthosete,lete pws den mas anagnwrizete.Pros theou tosos egwismos??...ma tosos???

Aleksndros Andrikopoulos (13 etwn)
                                                                                              Mathitis A' Gumnasiou

Sigbot: nsfw penis.

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
Re: MuSt*(s)
« Reply #1 on: November 10, 2006, 02:37:03 PM »
H Paravatikothta

Ksafnika,krinontai-aporiptontai paidia pou mexri simera itan ligo zwhra,h paidia apo xenes xwres me allh koultoura.Ola ayta symplirwnontai me ekfraseis upotimitikes kai poly poly mysthrio.Se erwthsh pou tha thesoume emeis oi mikroteroi?Speydoyn na mas apadisoun oti to kanoun apo endiaferon ousiastiko kai agaph.
As mhn trelathoume agaphtoi mou goneis,anekpaideytoi kata t alla!!apo esas ksekian to provlima.
Nai,se sas milaw!Den gennietai kaneis etsi ksafnika paravaths,oute mas xtypise iwsh paravatikothtas apo tin mia ...

Mathitis A' Gumnasiou

Ah...xereis Eve to keimeno to exei grapsei h mhtera toy paidiou (syggrafeas) :(
« Last Edit: November 10, 2006, 02:41:12 PM by xpLodeR »
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #2 on: November 10, 2006, 02:43:54 PM »
nai mwre kati mou eipan alla...So what?  :-\ apla emeina ligo mlks otan to diavasa kai molis eida tin ilikia  :o anyway pisteyw pws to keimeno axizei na to diavasei kaneis kai de pa na to egrapse kai h allodaph provlimatiki baby sitter tou?   :D  :P
Sigbot: nsfw penis.

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #3 on: November 10, 2006, 02:46:27 PM »
nai mwre kati mou eipan alla...So what?  :-\ apla emeina ligo mlks otan to diavasa kai molis eida tin ilikia  :o anyway pisteyw pws to keimeno axizei na to diavasei kaneis kai de pa na to egrapse kai h allodaph provlimatiki baby sitter tou?   :D  :P
Μπα...Για μένα τουλάχιστον δεν έχει αξία.
Σιχαίνομαι τις μάζες και τη ψυχολογία της ;)

P.S I dont like Kavafis :D
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #4 on: November 10, 2006, 04:14:34 PM »
Swsta einai auta pou grafei alla poly laikistika gia na ta grafei paidi. Vasika kalos o Ritsos kai o Kavafis, alla protimo ena paidi na einai paidi kai oxi enas prowros megalos. Autoi pou viazontai na zisoun den zoun tipota sto telos kai pote de kseroun ti 8eloun, ta pernoun epidermika ola...!

KinGsize

• CBWARRIOR.
« Reply #5 on: November 14, 2006, 05:03:22 PM »
Nanas ftw :D

gamoten

• Guest
« Reply #6 on: November 15, 2006, 04:44:24 PM »
Den lew wraio einai alla evgala to eksis simperasma:
Theorw olofanero oti to paidi auto einai paramelimeno apo tous goneis tou kai to mono pou tou xreiazete einai ligi storgi kai proderm ante kai kana filo gia na leei ta provlimata tou.Etsi kai alliws me tin katastrofologia den vgenei tpt.Tha eprepe na sxoliazei kai tin alli pleura tou nomismatos.DLD oxi oti kanoun oti kanoun alla giati to kanoun kai poios tous anangazei na to kanoun

epidemix

• 222 HERO!~
« Reply #7 on: December 31, 2006, 02:07:13 PM »
Τι λέει ο ποιητης...

Φιλαράκο ζήσε το τώρα... Δες τον κώλο της Στέλλας να τον χαρείς γιατι αύριο σε πατάει αμάξι η ασθένεια και δεν ξέρεις αν θα ζείς!!!

Επιδερμικά 4εβερ
---------------------------------
Πρεπέι να είχε εμένα για φίλο να τον "έστρωνα" ....!!!

"You must  be strong to survive"

"Love your enemy, coz he teach you the art of war"

"Live now, or die trying"
---------------------------------

Να χα και γώ μια γυναικάρα να μου χώρευε στιφτετελάκι απο 16 μεχρι  τα 40της να μου πέταγε τα μάτια έξω και τι δεν θά δινα...

για πάρτυ της θα παραταγα και το κοντ και όλα.... ετσιιιιι ολα για σένα μωροοο μου κούνααα το!!!!!!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΚΛΑΒΩΣΕ ΜΕ....!!!!  ;D  ;D  ;D

ΚΑΨΕ ΜΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΣΟΥ.... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΜΕ....!!! ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!!  ;D  ;D  ;D

τωρα πια περνουμε μάτι και τις τουρκάλες στο SURVIVOR!!.... αυτο σημαίνει ελευθερία.  ;D  :D
 ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
« Last Edit: December 31, 2006, 05:55:13 PM by xpLodeR »

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #8 on: December 31, 2006, 05:15:49 PM »
posted on: November 10, 2006, 03:36:04 pm ...
sp.encc

geoN

• DEMO UPLOADER!
  • got issues?
« Reply #9 on: January 01, 2007, 02:56:56 PM »
H Paravatikothta

ta hlektronika paixnidia pou mas epivravevoun me bonous upo enan oro...na skotosoume olo kai pio pollous!

.Psemata lew?An lew,na me kapsei o theos.

Alhtheia den einai pws opou vretheite milate gia mia Lamprou,mia Mpezantakou kai ena nini pou sernei karavia??

Mathitis A' Gumnasiou

lol shmeia :D ;D :-\

Φέρτε ΚΡEAΣ!

ΠΑΤΑ ΜΕ ΔΑΓΚΑΝΩ

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #10 on: January 01, 2007, 03:17:18 PM »
FORUM DIGGING AWARD GOES TO EPIDEMIX woohoo
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

Sauron

• Ranked Pubzorz!
« Reply #11 on: January 02, 2007, 12:03:25 AM »
Epidemix zito to e8nos k o kwlos tis Stellas!!!!!!

And the oscar goes to....................... Epidemix

"Attention pussy shoppers! Take advantage of our penny pussy sale! If you buy one piece of pussy at the regular price, you get another piece of pussy of equal or lesser value for only a penny! Try and beat pussy for a penny! If you can find cheaper pussy anywhere else....fuck it! "

isvoleas

• Guest
« Reply #12 on: January 02, 2007, 06:50:09 AM »
Mlk Sauron έτσι και μιλάς για την Στέλλα που υποψιάζομαι τότε ο κώλος αυτός δεν αξίζει ένα απλό "ζήτω"....
Αλλά κατά τα άλλα σωστή η τοποθέτηση σου πάνω στο θέμα! :P ??? :o

BeRboT?!

• DEMO UPLOADER!
« Reply #13 on: January 02, 2007, 10:06:49 AM »
Pia einai i Stella re paidia? ???  :o

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #14 on: January 02, 2007, 02:08:57 PM »
Pia einai i Stella re paidia? ???  :o
beza