Author Topic: Playstation 1...!?  (Read 4418 times)

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
Playstation 1...!?
« on: November 10, 2006, 04:21:01 PM »
Geia...

Paidia psaxno na mou daneisoun i na mou xarisoun ena Playstation1 tsiparismeno...

Opoios exei kai de to xrisimopoiei, as mou to dokei, sas parakalo kai ego 8a ton keraso mantoles...! :)

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
Re: Playstation 1...!?
« Reply #1 on: November 10, 2006, 05:46:58 PM »
AHAHAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH

\m/

ougk

jackieboy

• DV zombie
« Reply #2 on: November 10, 2006, 05:48:00 PM »
aahahahahahahahahahahahahahahaha
n1 zbou

gamoten

• Guest
« Reply #3 on: November 10, 2006, 05:49:47 PM »
exw ena game gear sou kanei ??? ;D

TigeR^SixtyNine

• Ranked Pubzorz!
  • Xioumor einai Alloi toxoume,Alloi dn To Xete..Prit
« Reply #4 on: November 11, 2006, 11:37:56 PM »
Re ego psaxno mia slr k mia Cayene k ena spiti stto psixiko k ena sth mukono plzzz...msg me asap re einai anagh...opoios mu ta dosei tha ton kerasw 2 pordous...Kai otan leo pordous ennow PORDOUS oxi pordakia..tha tous filaw 4 mhnes k meta Ayto tha einai to Big Explosion oxi asteia....sas agapo k as me pligonete morakia mou...mou leipete...
« Last Edit: November 11, 2006, 11:42:06 PM by TigeR^SixtyNine »
Eipa na Pordiso
Alla to ksanaSkeftika
k eipa ........
Tha xesw kiolas...

eve'

• eve
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #5 on: November 11, 2006, 11:39:58 PM »
Re ego psaxno mia slr k mia Cayene k ena spiti stto psixiko k ena sth mukono plzzz...msg me asap re einai anagh...opoios mu ta dosei tha ton kerasw 2 pordous...
:S
Sigbot: nsfw penis.

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #6 on: November 12, 2006, 04:28:04 AM »
Ayto tha einai to Big Explosion oxi asteia...
Klefth  ::)
P.S Prepei na pareis ta dikaiwmata prwta me 100 pordes!  :-*

------
Blue, to skeftomai! Exw tsimparismeno PlayStation1 kai den to usarw ;)
Tha doume..talk to me on msn
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

primacY'

• CBWARRIOR.
  • skill
« Reply #7 on: November 12, 2006, 04:32:53 PM »
nai nai exw kai egw ena tsiparismeno kai ena sirtari gemato cd gia playstion 1!!!  ;D ;D ;D

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #8 on: November 13, 2006, 11:01:42 AM »
Kala o zbou einai zwo, giati pote den ton xaidepse gynaika akoma...

Exo mia peloria laxtara na ksanapaikso to die8nous fimis game "Tenchu, Stealth Assasins" opou xeirizesai enan
Ninja (So Kozugi, i Franko Nero stin xeiroteri) pou anevainei skepes pidaei mantres, mpainei sta spitia kai kseklirizei oikogeneies, skotonei noikokyres kai afentes kai genikos skotonei oti kinitai, petaei i sernetai stin Mesaioniki Iaponia.

Mi gelate paidia, den einai asteia ayta me tis maxaires kai ta Katana...poly aima

Min anysixeite i anametriseis tou de teleionoun ston amaxo ply8ismo. Eisvalei se kastra -pagodes- kai afou skotosei ti froura, pidontas apo stegi se stegi psaxnei tous tsiflikades kai tous skizei tis rompes...poly megalo game, FYSIKA KAI MONO APO TIN ACTIVISION...! ;) 

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #9 on: November 13, 2006, 12:53:57 PM »
Kala o zbou einai zwo, giati pote den ton xaidepse gynaika akoma...

Exo mia peloria laxtara na ksanapaikso to die8nous fimis game "Tenchu, Stealth Assasins" opou xeirizesai enan
Ninja (So Kozugi, i Franko Nero stin xeiroteri) pou anevainei skepes pidaei mantres, mpainei sta spitia kai kseklirizei oikogeneies, skotonei noikokyres kai afentes kai genikos skotonei oti kinitai, petaei i sernetai stin Mesaioniki Iaponia.

Mi gelate paidia, den einai asteia ayta me tis maxaires kai ta Katana...poly aima

Min anysixeite i anametriseis tou de teleionoun ston amaxo ply8ismo. Eisvalei se kastra -pagodes- kai afou skotosei ti froura, pidontas apo stegi se stegi psaxnei tous tsiflikades kai tous skizei tis rompes...poly megalo game, FYSIKA KAI MONO APO TIN ACTIVISION...! ;) 
Try a PSX Emulator :)
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #10 on: November 14, 2006, 05:58:42 PM »
Re, 8a mou doseis to ergaleio tora, i 8a se sapiso, pou 8a ka8omai na psaxno emulator...kai ante kai vrika kai ante to katevasa...8a paizei? mi me vazeis se peripeteies...8a to prosexo sa ta matia mou...Ela re mlk, tis meres pou de pao bnb ka8omai kai vlepo Triantafyllopoulo kai Xardavella mexri tis 2...lypisou me!
« Last Edit: November 14, 2006, 06:01:57 PM by [GRe]AvnanaS »

jackieboy

• DV zombie
« Reply #11 on: November 15, 2006, 02:52:11 AM »
xardavela xardavela   ;D ;D ;D ;D ;D
egw parakalw na mou dwsei kapoios to dvd big xplo_sion... :-* :-*

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #12 on: November 21, 2006, 10:11:26 PM »
Το PS1 δόθηκε στον Blue.
Have fun με τα katana σου!!!  ;D ;D