Author Topic: Random hacker in 222 Server  (Read 16777 times)

creator

• DV zombie
  • si or ne?
Re: Random hacker in 222 Server
« Reply #15 on: July 11, 2012, 09:43:02 PM »
to palikari 3exilizei apo talento,gtfo already

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #16 on: July 11, 2012, 09:46:52 PM »
poly talento afto to community
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

cincgr

• CBWARRIOR.
« Reply #17 on: July 11, 2012, 09:59:56 PM »
Οντως πολυ ταλεντο το community , οχι στο game εννοειται , μονο στο κραξιμο και στην κακοηθια . Εκει ειστε ολοι ετη φωτος μπροστα , το εχετε μεσα σας ! ξαναλεω λοιπον snoopy και σχετικοι μεχρι να αποδειχθει πως ο Αρουλης φοραει τοτε i guess το μονο πραγμα που θα μπορουσα να σας χαρακτηρισω ειναι whiners και κομπλεξικους ! Με συγχωρεις εαν φαινομαι ωμος αλλα δεν ειμαι ανθρωπος που παπαρολογει . Και btw το topic ηταν για εναν ραντομ τσιτερ και το γυρισατε εξ'ολοκληρου στον Αρη. Well οταν καποιος ειναι απλα καλυτερος γιατι δεν το δεχεστε?
Comandante in capo
MAD?

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #18 on: July 11, 2012, 10:16:12 PM »
Οντως πολυ ταλεντο το community , οχι στο game εννοειται , μονο στο κραξιμο και στην κακοηθια . Εκει ειστε ολοι ετη φωτος μπροστα , το εχετε μεσα σας ! ξαναλεω λοιπον snoopy και σχετικοι μεχρι να αποδειχθει πως ο Αρουλης φοραει τοτε i guess το μονο πραγμα που θα μπορουσα να σας χαρακτηρισω ειναι whiners και κομπλεξικους ! Με συγχωρεις εαν φαινομαι ωμος αλλα δεν ειμαι ανθρωπος που παπαρολογει . Και btw το topic ηταν για εναν ραντομ τσιτερ και το γυρισατε εξ'ολοκληρου στον Αρη. Well οταν καποιος ειναι απλα καλυτερος γιατι δεν το δεχεστε?
μετά το κομμεντ που έκανες μίλησα? πρόσεχε τα λόγια σου, και πρόσεχε μην φύγει κανά βυστμοβιε στον κύριο Αρούλι καμιά ώρα ..τότε θα ήθελα πολύ να μιλήσεις... μέχρι τότε δεν μιλάει κανείς  :-*
Hellow theah.

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #19 on: July 11, 2012, 10:19:51 PM »
poly talento afto to community
εγώ λέω να κάνεις βαν τον τύπο του οποίου έγινε το συγκεκριμένο τόπικ..

What do u say?
Hellow theah.

cincgr

• CBWARRIOR.
« Reply #20 on: July 11, 2012, 10:23:17 PM »
μετά το κομμεντ που έκανες μίλησα? πρόσεχε τα λόγια σου, και πρόσεχε μην φύγει κανά βυστμοβιε στον κύριο Αρούλι καμιά ώρα ..τότε θα ήθελα πολύ να μιλήσεις... μέχρι τότε δεν μιλάει κανείς  :-*
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ! σου ξαναλεω δεν κρυβομαι πισω απο το δακτυλο μου
θα μιλησω στον Αρη να σου στειλει ντεμος να σου φυγει η απορια και πιστεψε με εαν βρεις εστω και ενα legitimate στοιχειο πως φοραει θα ειμαι ο πρωτος που θα βγει και θα πει συγγνωμη , αρα το --πρόσεχε τα λόγια σου-- δεν μου λεει κατι αγαπητε και btw γενικευσα στο σχολιο μου δεν ειπα συγκεκριμενα εσενα
απλα μου την δινει που ωρες ωρες λεμε κατι για χαβαλε και βγαζετε απο μεσα σας (overused word of the day) κακοηθια ! !
Τελος παντων ,
 σορρυ σνουπζ εαν σε πληγωσα :'''(
Comandante in capo
MAD?

storm

• DV zombie
« Reply #21 on: July 11, 2012, 10:28:05 PM »
poly gamesense o edge storm,mono wallbangs.

εσυ μην μιλας γιατι εχεις χεσμενη την φωλια σου καιρο τωρα...

αντιστοιχα και το συμπαθεστατο(not) μαλακισμενο με το username houdos

snoopy σε ξερω και με ξερεις και εσυ εχεις κανει τρελα και με κανεις να πιστευω οτι φοραγες η οτι φορας , ομως εφοσον δεν υπαρχουν αποδειξεις δεν μιλαω

στο θεμα μας τωρα ο Αρης οντως κατα καιρους εχει κανει τρελα πραγματα τοσο σε wars οσο και σε public ναι εχει σκασει wbs ναι κανει clutches κτλπ κτλπ
νομιζω οτι η καλυτερη απαντηση στον αν φοραει ειναι τα ιδια τα βιντεο του

εδω αφηνω το λινκ του απο το youtube channel του.
http://www.youtube.com/user/Edge9404/featured

τα ιδια και χειροτερα κανει σε modern warfare 2 , black ops (ολοκληρα gameplays) και αλλα τοσα παιχνιδια .

ναι εχει ταλεντο , ειναι ηλιθιος ομως γιατι παιζει για την πλακα του .
του ειχα πει οτι μπορει να παιξει σε οποιο ελληνικο team θελει.. απλα καθετε και νοιωθει το game

φυσικα θα βγειτε ενα καρο μαλακισμενα και οχι που θα κραζετε και θα λετε οτι δεν ειναι δυνατον κτλπ κτλπ

δεν ξερω πως αλλιως να σας απαντησω η αν αξιζει ακομα να χαλασω την διαθεση μου γιατι στην τελικη πιστεψτε οτι θελετε . Αν εχετε να αποδειξετε κατι πρωτος θα πεσω να τον βρισω και να τον ρεζιλεψω οσο μπορω ! για την μαλακια που εκανα

ομως πουστρακια  του στυλ creator , houdobv που δεν ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του αρη και του καθε αρη (γιατι ενα τιποτα ειναι αυτα τα μαλακισμενα )
καλο θα ειναι να σκεφτονται 2πλα κ 3πλα πριν αραδιασουν τις μαλακιες τους εδω περα ..
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #22 on: July 11, 2012, 10:31:50 PM »

στο θεμα μας τωρα ο Αρης οντως κατα καιρους εχει κανει τρελα πραγματα τοσο σε wars οσο και σε public ναι εχει σκασει wbs ναι κανει clutches κτλπ κτλπ

τα ιδια και χειροτερα κανει σε modern warfare 2 , black ops (ολοκληρα gameplays) και αλλα τοσα παιχνιδια .

του ειχα πει οτι μπορει να παιξει σε οποιο ελληνικο team θελει.. απλα καθετε και νοιωθει το game

Ναί ρε chill απλά είπα την γνώμη μου για το παιδί γιατί μου φαίνεται κάπως, anywayz και εγώ έχω βιντεάκια στο youtube παρόλο που δεν σημαίνει κάτι αυτό ;/ και επίσης και εγω παίζω COD8 :DDD hahah   :-*
Hellow theah.

cincgr

• CBWARRIOR.
« Reply #23 on: July 11, 2012, 10:32:53 PM »

snoopy σε ξερω και με ξερεις και εσυ εχεις κανει τρελα και με κανεις να πιστευω οτι φοραγες η οτι φορας , ομως εφοσον δεν υπαρχουν αποδειξεις δεν μιλαω

φυσικα θα βγειτε ενα καρο μαλακισμενα και οχι που θα κραζετε και θα λετε οτι δεν ειναι δυνατον κτλπ κτλπ

δεν ξερω πως αλλιως να σας απαντησω η αν αξιζει ακομα να χαλασω την διαθεση μου γιατι στην τελικη πιστεψτε οτι θελετε . Αν εχετε να αποδειξετε κατι πρωτος θα πεσω να τον βρισω και να τον ρεζιλεψω οσο μπορω ! για την μαλακια που εκανα

ομως πουστρακια  του στυλ creator , houdobv που δεν ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του αρη και του καθε αρη (γιατι ενα τιποτα ειναι αυτα τα μαλακισμενα )
καλο θα ειναι να σκεφτονται 2πλα κ 3πλα πριν αραδιασουν τις μαλακιες τους εδω περα ..

smells like retribution
με καλυψες
<3
Comandante in capo
MAD?

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #24 on: July 11, 2012, 11:25:07 PM »

katarxhn den se evrisa,epipleon apo ton filo sou mono trela trww,den 3erw an foraei,alla auto ginetai eite to 8es eite oxi alla h shmperifora sou einai (toulaxiston) a3esth.

ps.mhn krineis ton houdo dioti kaneis den tou sumperiferete kala opote kai autos antapodidei,genika den einai etsi pantos(den bazw kai to xeri mou stin fwtia)
« Last Edit: July 11, 2012, 11:27:26 PM by creator »

didos

• 222 HERO!~
  • HOUDOBV:)
« Reply #25 on: July 12, 2012, 08:22:39 AM »
.
« Last Edit: July 12, 2012, 08:51:14 AM by didos »

didos

• 222 HERO!~
« Reply #26 on: July 12, 2012, 08:42:09 AM »

ομως πουστρακια  του στυλ creator , houdobv που δεν ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του αρη και του καθε αρη (γιατι ενα τιποτα ειναι αυτα τα μαλακισμενα ) (ase re)
καλο θα ειναι να σκεφτονται 2πλα κ 3πλα πριν αραδιασουν τις μαλακιες τους εδω περα .. POIES MALAKIES?

Ρε κακομοίρη τι μου λες? Σοβαρά? Θα κρίνεις εσύ ποιον εμένα? Τι στον πούτσο ρε φίλε? Που όταν έπαιζα εσύ ούτε καν ήξερες τι είναι το  promod? Που ακόμα δεν έχεις μάθει να κάνεις πάνω από 10 frags στον public? Που στο omg πήγες δήθεν με τα 4 καλύτερα teams της ελλάδας και τα ήπιες όλα? Που δεν γνωρίζεις καν το gameplay μου? Που όταν πιάστηκα για hax προσπαθούσες να μάθεις πως να κάνεις connect σε promod server γιατί ήσουν καινούριος και κάθε μέρα έκανες από ένα post εδώ στο cod.gr για να ρωτήσεις την κάθε βλακεία σου και εγώ σου απάνταγα αν και δεν είχα κανένα λόγο? Δεν δέχομαι κριτική από σένα πόσο μάλλον χαρακτηρισμούς από την στιγμή που δεν έχεις ιδέα και δεν  εχεις παιξει ούτε το 1/5 από το όσο παίζω εγώ και είμαι 3,5 χρόνια παραπάνω μέλος το community αυτού από εσένα αν και σίγουρα έκανα μαλακίες ΟΜΩΣ προσπάθησα και να βοηθήσω και σαν μαλάκας το περασμένο καλοκαίρι έβγαζα demos κάθε μέρα ως demowathcer για να παίζει ο κάθε noobas στο pub όπως εσύ και να μην κλαίγεται . Έχεις πάρα πολύ μεγάλη ίδεα για τον εαυτό σου και πραγματικά δεν ξέρω τι γνωρίζεις και πως σου πέφτει λόγος από την στιγμή που δεν με ξέρεις καν και δεν με έχεις δει να παίζω. Πραγματικά σε θεωρούσα εντάξει τύπο αλλά τελικά παπάρας είσαι και κοιτάς το συμφέρον σου μην τυχόν και σε κατακρίνει ο φίλος σου ο ταδε που δεν έβρισες τον χουντάλα. Τι να σου πω εγώ πραγματικά λυπάμαι που φέρεσαι έτσι σε άτομα που σου φέρθηκαν εντάξει γιατί αν θυμάσαι παίζαμε μαζί πριν μερικά χρόνια στο ίδιο team αν και όχι promod . Αργ'οτερα προσπαθούσα να σε φέρω στο promod και τότε μου έλεγες τι μαλακία είναι αυτή. Αλλά βέβαια αυτά δεν τα θυμόμαστε. Καθόμαστε και βρίζουμε απλά και μόνο για να πουλήσουμε μούρη. Την επόμενη φορά που θα με πιάσεις στο στόμα σου τουλάχιστον να ξέρεις. Άντε βούλωνε τώρα.
 Δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον όποιο με λες μαλακισμένο και λες όλες αυτές τι πίπες περί ορέξεως κολοκυθόπιτα . Που έβρισα εγώ τον αρη? Που ειπα οτι hackarei? WTF DEN KSERW KAN POIOS EINAI AUTOS. Εκανα ενα quote απο τον creator και εγραψα who need walls? Για τι διαολο μιλας? Ειλικρινα ψαχνεις τοσο πολυ να βρεις ευκαιρια να με θαψεις που ουτε καν σκεφτεσαι και φαινεται ειλικρινα το μισος που εχεις μονο και μονο για να το παιξεις καποιος απο την στιγμη που τωρα δεν εκανα τιποτα και ολο το post σου ειναι ακυρο. Τελος προσεχε λιγο πως μιλας και ξαναλεω σε ατομα που σου φερθηκαν ενταξει. Και αυτός που δεν είναι ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια μου όπως λες είσαι εσύ. Άμα ήσουν σοβαρός player και πάνω από όλα άνθρωπος θα δεχόμουν κριτική, έτσι όμως όχι. Κριτική δέχομαι μόνο από άτομα όπως : sini,assvas,mxc και ένα σορο άλλοι που τους γνωρίζω 3+ χρόνια αν και δεν τους συμπαθούσα ιδιαίτερα πλέον ξέρω τι τύποι είναι και χάρις αυτούς ούτε μαλακίζομαι στο forum πλέον ούτε κατεβάζω μάνες sto pub σαν τον κάθε ανώριμο βλάκα και φυσικά έβαλα μυαλό σχετικα με τα hax στο nightcup klp.

P .S ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ

« Last Edit: July 12, 2012, 09:06:01 AM by didos »

Wolfy

• 222 HERO!~
« Reply #27 on: July 12, 2012, 08:57:03 AM »
ARH ARH TSIMPA ENA PAPARI

well he is blind

storm

• DV zombie
« Reply #28 on: July 12, 2012, 10:45:18 AM »

Που όταν έπαιζα εσύ ούτε καν ήξερες τι είναι το  promod? Που ακόμα δεν έχεις μάθει να κάνεις πάνω από 10 frags στον public? Που στο omg πήγες δήθεν με τα 4 καλύτερα teams της ελλάδας και τα ήπιες όλα? Που δεν γνωρίζεις καν το gameplay μου? Που όταν πιάστηκα για hax προσπαθούσες να μάθεις πως να κάνεις connect σε promod server γιατί ήσουν καινούριος και κάθε μέρα έκανες από ένα post εδώ στο cod.gr για να ρωτήσεις την κάθε βλακεία σου και εγώ σου απάνταγα αν και δεν είχα κανένα λόγο? Έχεις πάρα πολύ μεγάλη ίδεα για τον εαυτό σου και πραγματικά δεν ξέρω τι γνωρίζεις και πως σου πέφτει λόγος από την στιγμή που δεν με ξέρεις καν και δεν με έχεις δει να παίζω. . Τι να σου πω εγώ πραγματικά λυπάμαι που φέρεσαι έτσι σε άτομα που σου φέρθηκαν εντάξει γιατί αν θυμάσαι παίζαμε μαζί πριν μερικά χρόνια στο ίδιο team αν και όχι promod . Αργ'οτερα προσπαθούσα να σε φέρω στο promod και τότε μου έλεγες τι μαλακία είναι αυτή. Αλλά βέβαια αυτά δεν τα θυμόμαστε.

χαχααχ μαλακα cba .
απο που να ξεκινησω?
omg event οταν τα σπερματα δεν μπορουσαν να κατευουν και ηταν δυσκολο να μαζευτουν 4 teams αποφασιστηκε να δημιουργηθουν 2 μιξ τιμς .
την ιδεα την ειχε ο greeky και σχηματιζοντας μια ομαδα απο ατομα που ηξερε μπηκα και εγω . πιαστηκες για χαξ ειπες?
αυτο μου αρκει .

προφανως και σε θυμαμαι φιλαρακι του lowrjee δεν εισαι?? Αν εισαι αυτος που θυμαμαι ενας γνωστος του απο την ιδια περιοχη(μελισσια) ειχα πλακωθει απειρες φορες με τον dubz γιατι εκεινος φοραγε και δεν εβλεπε τοιχους smokes η τιποτα και θελανε να τον βαλουνε στο team ...
ηθελες να με πεισεις για το promod? οταν εγω παρακαλαγα να μετακομισουμε απο το 1.0 στο 1.7 οι αλλοι με δουλευανε και μου λεγανε οτι ειναι δυσκολο να βρουμε σερβερς να παιζουμε ολοι μαζι και λοιπες παπαριες

btw στο 1.0 κυκλοφορουσανε ελευθερα χαξ , ξερεις ποιος τα ειχε φερει στο team ??? lowrjee aka cookie aka ο πατερας μου δουλευει στην activision ..
δεν ειμαι τοσο καινουριος οσο νομιζεις παιδακι αλλα ποτε δεν επεζα με name στορμ .. ξεκινησα να παιζω με ομαδες και με σκοπο να γινω καλυτερος περσι τετοια εποχη ... και τελικα καλυτερα που δεν ξεκινησα να παιζω προμοντ μαζι σας γιατι ποιος ξερει σε τι μαλακιες θα με ειχατε μπλεξει .

σαφως δεν εχω καταφερει οτι εσυ αλλα ουτε προκειτε στην τελικη γιατι πολυ απλα δεν θα φορεσω

το quote Που εκανες για τοιχους κτλπ
εσυ ΔΕΝ εχεις δικαιωμα να το κανεις

[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

didos

• 222 HERO!~
« Reply #29 on: July 12, 2012, 11:01:45 AM »

Που όταν έπαιζα εσύ ούτε καν ήξερες τι είναι το  promod? Που ακόμα δεν έχεις μάθει να κάνεις πάνω από 10 frags στον public? Που στο omg πήγες δήθεν με τα 4 καλύτερα teams της ελλάδας και τα ήπιες όλα? Που δεν γνωρίζεις καν το gameplay μου? Που όταν πιάστηκα για hax προσπαθούσες να μάθεις πως να κάνεις connect σε promod server γιατί ήσουν καινούριος και κάθε μέρα έκανες από ένα post εδώ στο cod.gr για να ρωτήσεις την κάθε βλακεία σου και εγώ σου απάνταγα αν και δεν είχα κανένα λόγο? Έχεις πάρα πολύ μεγάλη ίδεα για τον εαυτό σου και πραγματικά δεν ξέρω τι γνωρίζεις και πως σου πέφτει λόγος από την στιγμή που δεν με ξέρεις καν και δεν με έχεις δει να παίζω. . Τι να σου πω εγώ πραγματικά λυπάμαι που φέρεσαι έτσι σε άτομα που σου φέρθηκαν εντάξει γιατί αν θυμάσαι παίζαμε μαζί πριν μερικά χρόνια στο ίδιο team αν και όχι promod . Αργ'οτερα προσπαθούσα να σε φέρω στο promod και τότε μου έλεγες τι μαλακία είναι αυτή. Αλλά βέβαια αυτά δεν τα θυμόμαστε.

χαχααχ μαλακα cba .
απο που να ξεκινησω?

omg event οταν τα σπερματα δεν μπορουσαν να κατευουν και ηταν δυσκολο να μαζευτουν 4 teams αποφασιστηκε να δημιουργηθουν 2 μιξ τιμς .
την ιδεα την ειχε ο greeky και σχηματιζοντας μια ομαδα απο ατομα που ηξερε μπηκα και εγω . πιαστηκες για χαξ ειπες?
αυτο μου αρκει .

προφανως και σε θυμαμαι φιλαρακι του lowrjee δεν εισαι?? Αν εισαι αυτος που θυμαμαι ενας γνωστος του απο την ιδια περιοχη(μελισσια) ειχα πλακωθει απειρες φορες με τον dubz γιατι εκεινος φοραγε και δεν εβλεπε τοιχους smokes η τιποτα και θελανε να τον βαλουνε στο team ...
ηθελες να με πεισεις για το promod? οταν εγω παρακαλαγα να μετακομισουμε απο το 1.0 στο 1.7 οι αλλοι με δουλευανε και μου λεγανε οτι ειναι δυσκολο να βρουμε σερβερς να παιζουμε ολοι μαζι και λοιπες παπαριες

btw στο 1.0 κυκλοφορουσανε ελευθερα χαξ , ξερεις ποιος τα ειχε φερει στο team ??? lowrjee aka cookie aka ο πατερας μου δουλευει στην activision ..
δεν ειμαι τοσο καινουριος οσο νομιζεις παιδακι αλλα ποτε δεν επεζα με name στορμ .. ξεκινησα να παιζω με ομαδες και με σκοπο να γινω καλυτερος περσι τετοια εποχη ... και τελικα καλυτερα που δεν ξεκινησα να παιζω προμοντ μαζι σας γιατι ποιος ξερει σε τι μαλακιες θα με ειχατε μπλεξει .

σαφως δεν εχω καταφερει οτι εσυ αλλα ουτε προκειτε στην τελικη γιατι πολυ απλα δεν θα φορεσω

το quote Που εκανες για τοιχους κτλπ
εσυ ΔΕΝ εχεις δικαιωμα να το κανεις

το διαβασα 3 φορες δεν καταλαβα γρι. οχι δν ειμαι αυτος που λες
« Last Edit: July 12, 2012, 11:03:48 AM by didos »