Author Topic: Random hacker in 222 Server  (Read 16778 times)

storm

• DV zombie
Re: Random hacker in 222 Server
« Reply #30 on: July 12, 2012, 11:06:09 AM »
δεν πειραζει θα ζησεις
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

VERSUz

• CBWARRIOR.
    • http://www.youtube.com/user/VER5Uz?feature=mhee
« Reply #31 on: July 12, 2012, 02:34:47 PM »
Στρουμφάκια ~ Είσαι παιδί μου πειρασμός...!!!
PUREVISION/SyphonTV MOVIEMAKER

http://www.youtube.com/user/VER5Uz

diamasthebest

• CBWARRIOR.
  • megusta.
« Reply #32 on: July 12, 2012, 06:50:50 PM »

εσυ μην μιλας γιατι εχεις χεσμενη την φωλια σου καιρο τωρα...
αντιστοιχα και το συμπαθεστατο(not) μαλακισμενο με το username houdos
DANZELAKOS

XATZARAS

• Ranked Pubzorz!
« Reply #33 on: July 12, 2012, 07:18:04 PM »

Ρε κακομοίρη τι μου λες? Σοβαρά? Θα κρίνεις εσύ ποιον εμένα? Τι στον πούτσο ρε φίλε? Που όταν έπαιζα εσύ ούτε καν ήξερες τι είναι το  promod? Που ακόμα δεν έχεις μάθει να κάνεις πάνω από 10 frags στον public? Που στο omg πήγες δήθεν με τα 4 καλύτερα teams της ελλάδας και τα ήπιες όλα? Που δεν γνωρίζεις καν το gameplay μου? Που όταν πιάστηκα για hax προσπαθούσες να μάθεις πως να κάνεις connect σε promod server γιατί ήσουν καινούριος και κάθε μέρα έκανες από ένα post εδώ στο cod.gr για να ρωτήσεις την κάθε βλακεία σου και εγώ σου απάνταγα αν και δεν είχα κανένα λόγο? Δεν δέχομαι κριτική από σένα πόσο μάλλον χαρακτηρισμούς από την στιγμή που δεν έχεις ιδέα και δεν  εχεις παιξει ούτε το 1/5 από το όσο παίζω εγώ και είμαι 3,5 χρόνια παραπάνω μέλος το community αυτού από εσένα αν και σίγουρα έκανα μαλακίες ΟΜΩΣ προσπάθησα και να βοηθήσω και σαν μαλάκας το περασμένο καλοκαίρι έβγαζα demos κάθε μέρα ως demowathcer για να παίζει ο κάθε noobas στο pub όπως εσύ και να μην κλαίγεται . Έχεις πάρα πολύ μεγάλη ίδεα για τον εαυτό σου και πραγματικά δεν ξέρω τι γνωρίζεις και πως σου πέφτει λόγος από την στιγμή που δεν με ξέρεις καν και δεν με έχεις δει να παίζω. Πραγματικά σε θεωρούσα εντάξει τύπο αλλά τελικά παπάρας είσαι και κοιτάς το συμφέρον σου μην τυχόν και σε κατακρίνει ο φίλος σου ο ταδε που δεν έβρισες τον χουντάλα. Τι να σου πω εγώ πραγματικά λυπάμαι που φέρεσαι έτσι σε άτομα που σου φέρθηκαν εντάξει γιατί αν θυμάσαι παίζαμε μαζί πριν μερικά χρόνια στο ίδιο team αν και όχι promod . Αργ'οτερα προσπαθούσα να σε φέρω στο promod και τότε μου έλεγες τι μαλακία είναι αυτή. Αλλά βέβαια αυτά δεν τα θυμόμαστε. Καθόμαστε και βρίζουμε απλά και μόνο για να πουλήσουμε μούρη. Την επόμενη φορά που θα με πιάσεις στο στόμα σου τουλάχιστον να ξέρεις. Άντε βούλωνε τώρα.
 Δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον όποιο με λες μαλακισμένο και λες όλες αυτές τι πίπες περί ορέξεως κολοκυθόπιτα . Που έβρισα εγώ τον αρη? Που ειπα οτι hackarei? WTF DEN KSERW KAN POIOS EINAI AUTOS. Εκανα ενα quote απο τον creator και εγραψα who need walls? Για τι διαολο μιλας? Ειλικρινα ψαχνεις τοσο πολυ να βρεις ευκαιρια να με θαψεις που ουτε καν σκεφτεσαι και φαινεται ειλικρινα το μισος που εχεις μονο και μονο για να το παιξεις καποιος απο την στιγμη που τωρα δεν εκανα τιποτα και ολο το post σου ειναι ακυρο. Τελος προσεχε λιγο πως μιλας και ξαναλεω σε ατομα που σου φερθηκαν ενταξει. Και αυτός που δεν είναι ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια μου όπως λες είσαι εσύ. Άμα ήσουν σοβαρός player και πάνω από όλα άνθρωπος θα δεχόμουν κριτική, έτσι όμως όχι. Κριτική δέχομαι μόνο από άτομα όπως : sini,assvas,mxc και ένα σορο άλλοι που τους γνωρίζω 3+ χρόνια αν και δεν τους συμπαθούσα ιδιαίτερα πλέον ξέρω τι τύποι είναι και χάρις αυτούς ούτε μαλακίζομαι στο forum πλέον ούτε κατεβάζω μάνες sto pub σαν τον κάθε ανώριμο βλάκα και φυσικά έβαλα μυαλό σχετικα με τα hax στο nightcup klp.

P .S ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ

Ρε παιδες ενα γαμωgame ειναι,τσιλαρετε λιγο.Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα εβριζε τον οποιοδηποτε τοσο ασχημα μονο και μονο επειδη χακαρει σε ενα χαζοgame?
Η ζωή είναι σαν μια ντομάτα,άλλος την τρώει σαλάτα,αλλος την τρώει στη μάπα

lft kartelac: TRAVA KAI GAMISOU RE POU THES KAI MIX
lft kartelac: MALIONGA
lft kartelac: kalispera
XATZARAS: :p
XATZARAS: gay
lft kartelac: KATHREUTAKI
<This user is now offline>