Αρχικά ήταν λάθος του adol που έκανε record χωρίς την άδεια των παρευρισκόμενων . Αυτό είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων αλλά και ταυτόχρονα ανοησία των υπολοίπων που δεν το αντιλήφθηκαν . Στο βίντεο αυτό φάνηκε ξεκάθαρα η εμμονή του Jimmy και λογικά όλου του team απέναντι στο Zynga . Μπορεί να έχουν δίκιο ότι το έκανε αυτός αλλά μπορεί και όχι οπότε και πάλι το ύφος δεν είναι κατάλληλο για να υπερασπίσεις τον εαυτό σου και κατ'επέκταση το team σου . Ήταν λάθος των admin που έκαναν ban χωρίς λόγο ή τουλάχιστον χωρίς proofs , άρα για να έγινε σημαίνει ότι κάποιος έβαλε το χεράκι του για να γίνει η δουλειά και πρέπει να τον κατακρίνει όλοι ανεξάρτητα από το αν είναι αληθές . Επίσης τώρα όλοι ξέρουμε ότι ο dev είναι ο Kayne αλλά δεν το παραδέχεστε διότι φοβάστε τις κυρώσεις . Εξάλλου είναι ολοφάνερο ότι είναι αυτός με τις απότομες εναλλαγές στην έκφραση που γίνονταν με την εκάστοτε ερώτηση . Φάνηκε δε πολύ στον Sinner που δεν είναι και ο φωστήρας του team (χωρίς να θέλω να γίνω κακός) . Ακόμα όλοι ξέρουμε ότι ποτέ δεν πρόκειται να γίνει τίποτα σε θέμα μάχης εκτός παιχνιδιού , κόφτε το γιατί έχει πια κουράσει . Ακούς το κάθε παιδάκι να λέει με θράσος το κλασσικό cu lan , no proofs και ότι πρέπει να προσέχεις αλλά στο τέλος κανείς δεν θα κάνει τίποτα και στην τελική θα κεράσετε και ένα καφέ άμα λάχει ή μία ΕΨΑ άμα είναι πολύ μικρός ο άλλος . Τέλος μία ερώτηση , αν τελικά αποδειχθεί ότι είναι το ίδιο άτομο για πιο λόγο να φάει ban ενώ δεν έχει ζητηθεί demo ή να έχει εναντιωθεί κάποιος μαζί του περί HAX . Νομίζω ότι αυτό ήθελε να πει μεταφορικά ο Jimmyz λέγοντας ότι δεν είναι εκείνος και ότι δεν φοράει πια ή τουλάχιστον αυτό θέλω να νομίζω . Αυτά .