Author Topic: TDM 4on4 One Night Cup #2 Sunday 4/12  (Read 23644 times)

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
Re: TDM 4on4 One Night Cup #2 Sunday 4/12
« Reply #15 on: December 01, 2005, 08:28:46 PM »
egw xerw ti maps 8elei o vertigo carentan dawnville kai railyard kai ante afou einai 4 oi faseis as baloume kai mia new map :D
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

VERTIGO

• DV zombie
« Reply #16 on: December 01, 2005, 10:24:11 PM »
gia matmata kai dawnville den milisa,ta alla 2 eipa einai aisxos in my opinion panta
[02:02] pers0wnages d 0 x: play cybergamer ?
[02:02] naNOx9 vertiGo: dont have 5 on
[02:02] naNOx9 vertiGo: sorry
[02:02] pers0wnages d 0 x: no lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: white my team ....
[02:02] naNOx9 vertiGo: lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: oh forget ....
[02:03] pers0wnages d 0 x: no more t

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
« Reply #17 on: December 02, 2005, 09:48:38 AM »
i epilogi ton map einai apla tragiki... i moni pou lipei gia na simplirosoume bill ta poio bugarismena maps tou paixnidiou einai i brecourt... eleos apla  :o >:( ???
Keeping women happy and rivals unhappy since 1980!

Intruder

• Ranked Pubzorz!
« Reply #18 on: December 02, 2005, 11:40:18 AM »
efoson 8a eimai kai ego sto skafos den strimoxnoume kai mia powcamp etsi gia to efe  :P :P

Unsto

• DV zombie
« Reply #19 on: December 02, 2005, 12:37:41 PM »
Εγω μια χαρα τα βρισκω τα maps, αλλωστε για tdm ολες καλες ειναι lol.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #20 on: December 02, 2005, 02:08:05 PM »
Paidia Idia maps me ta prohgoumena den tha mpoun .
Apo kei k pera ta maps einai FINE , de vlepw pouthena ta apeira bugs ffs.
Mhn arxizete th klapsa , pio polla bugs exei H carentan (kagkela ktl.) para aftes oi maps.
K pros theou den einai oi agaphmenes mou ... an evaza aftes pou thela tha tan Carentan Only cup.
Epilextikan 2 Russian pistes mias k den mpike kamia sto sd cup, 1 me agglous kai mia me U.S gia
poikilia sta weapons.
Polles maps moiazoun se filosofia me palies maps tou cod, TDM einai kai FUN cup.

Sygekrimena...

Leningrad
Map styl Stalingrad apo mohaa , aneta mia team krata kai kanei defend ena building me 2 rifles
kai 2 mg's kai afto to map einai grhgoro kai mikro (4vs4) pou eggyate close combats alla kai requires
rifle skills gia osous einai stis skepes... einai kyklikh pista me eksypna clock-style spawn points. Moiazei
me th pavlov me meiwmenes apostaseis.

Matmata
Adi gia Toujane = Matmata (tdm 4vs4 mia xara einai) ALLO an den aresei se merikous.
Einai wraia map gia team-moving plans san aggeles lykwn kai exei k afth ta shmeia na camperwsei
opoia team to thelisei... asxetws to apotelesma :P

St.Mere Eglise
H gnwsth se olous Dawnville me allagmenes apostaseis kai merikes diodous... prosferei sigoura
theama kai adagwnistikothta afou H map afth einai gnwrimh se olous, drash guaranteed.

Burgundy
auth pou oloi agapame .end hf

MH ksexnate , TDM = FUN

P.S Intruder Powcamp den yparxei,  kopse to l2 kai come back to reality
« Last Edit: December 03, 2005, 06:41:02 PM by brizolas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

JumaRu*

• Ranked Pubzorz!
    • Sectiongraphix.net
« Reply #21 on: December 02, 2005, 03:03:59 PM »
QQ boys apla tha parete :D Intruder mori skatogata parata to l2 kai ela aka min se eunouxiso :D

Intruder

• Ranked Pubzorz!
« Reply #22 on: December 02, 2005, 03:47:14 PM »
xaxaxaxaxaxaxa
8a er8o re kourkoumpinia na sas deikso pos pezete to plakoto  :-* :-*

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #23 on: December 02, 2005, 06:01:22 PM »
Oson afora ta maps..exo kai go diafonies dystyxos... :-\ alla mono gia mia, ti Moscow (DownTown)

Ntax, den einai asximi gia tdm, to engage einai eykolo kai evnoei ola ta opla...ALLA, oi Rossoi den fainontai. Stis mesaies kai makrynes apostaseis to xroma tis stolis tous pairnei ena gkri xroma pou se syndyasmo me ta tsimentenia backrounds ton ktirion kai to fog tous kanei sxedon aoratous...se kapoies periptoseis tous ksexorizeis ap to perigramma mono, oi axis fainontai kanonika.

Ntaksei gia fun einai to cup, alla nomizo oti mia burgundy 8a itan kalyteri kai asfalesteri, oste to score na mi ka8oristei monopleyra...

Oi ypoloipes einai ok, kamia antirisi.

cassidy

• Guest
« Reply #24 on: December 02, 2005, 08:39:44 PM »
Tin burgundy tin kratane gia to CTF cup ;)

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #25 on: December 02, 2005, 08:47:23 PM »
Den leme pali kala poy yparxei kai auto to event(gathering;) )
Mia xara einai ta maps...Apla thelei ligo na sinithiseis to style toys :)
GL HF on Sunday!

P.S. Sks n00b VertiGo :)
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

SirSteven

• CBWARRIOR.
  • Skilled on Birth...
    • Galates Clan Official Site
« Reply #26 on: December 02, 2005, 09:23:00 PM »
S.O.S pay attention admins!!!!

Meta apo prosektikoteri meleth twn athliwn spawn se tdm, proteinw thn afairesi tou Forcerespawn h estw th megistopoihsh tou xronou tou (an ginetai).

EInai dynaton na kathontai 4 atoma se mia akri kai na katharizoun sto spawn gia wra thn antipali omada , spawn pou vrisketai ektethimeno kai den allazei akoma kai an h antipaloi vriskontai oloi sygkentrwmenoi se apostasi kontinh gia katharisma!

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #27 on: December 02, 2005, 11:13:34 PM »
Basika egw 8elw na pw duo pragmata : einai FUN CUP OXI CPL TOURNEY ok so einai mia eukairia na deis koules maps , kai new things , egw den xerw pws ginetai na aporiptoume mia map afou kaneis den thn exei paixei se clanmatch .... , kai auth h suzhthsh pou ginetai 8a eprepe na einai after to cup , aplws einai ligo aerologies,  apodexomai omws tis diaforetikes apopseis se ena community , so your complain has been prosessed :) :)
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #28 on: December 04, 2005, 02:38:14 AM »
To spawnkilling yphrxe yparxei kai poly pithano na yparxei se autou tou eidous paixnidia...
To spawn sto idio shmeio dinei 2h kai 3h eukairia stoys antipalous na skotwsoun ton spawnkiller, anti na toys steilei alloy gia alloy amesws meta to death ;)
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

Unsto

• DV zombie
« Reply #29 on: December 05, 2005, 02:04:03 AM »
Υπεροχο το Cup, πιστευω ειχε απολυτη επιτυχια με πολλα ωραια matches, μπραβο σε ολες τις ομαδες που συμμετειχαν. ;) ;) ;)