Author Topic: FragLan Summer@CoD4 - Groups & Matches Announced  (Read 55221 times)

SKLV

• CBWARRIOR.
  • youtube.com/user/sklvmm
    • Youtube
Re: FragLan Summer@CoD4 - Groups & Matches Announced
« Reply #60 on: July 24, 2012, 01:14:23 AM »
(χαξορακια , βλαμμενα kiddos wonnabe neonazi ktlp ktlp)

n1
http://www.youtube.com/user/sklvmm
[18:56] atmosphere Hazard: o mikros mou pire ta akoustika
[18:56] atmosphere Hazard: k de ta dinei
[18:56] atmosphere Hazard: k ama ton xtipisw
[18:56] atmosphere Hazard: 8a mou kanei ilektrosok
[18:56] atmosphere Hazard: kai fobame

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #61 on: July 24, 2012, 01:25:55 AM »
n1

Έχεις κάποια αντίρρηση;
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #62 on: July 24, 2012, 01:51:34 AM »
ti ennoeis to teleutaio\?

To τελευταίο cod4 εννοεί.

allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #63 on: July 24, 2012, 01:53:11 AM »
To τελευταίο cod4 εννοεί.

θα το διοργανώσω εγω και η παρέα μου μάγκες,μην ανυσηχείτε.

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

Tommygr

• CBWARRIOR.
« Reply #64 on: July 24, 2012, 03:53:30 AM »
Μολις ξυπνησα και γω απο το ταξιδι και ανοιγοντας μια kaiser να καταθεσω και γω την εμπειρια μου.
Πρωτα απ'ολα ηταν αξεχαστη.
Οδηγωντας 500+ χιλιομετρα, μπορεις να μαθεις πολλα ακουγοντας τους επιβατες να μοιραζονται τις εμπειριες τους. Οποτε, δεχομενος ΠΕΝΤΑΠΛΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ απο τον MXC, αν ξεκινησω το lol, με βλεπω 20 lvl renekton πατωντας απλα start to play  :P

Ως χωρος το καταστημα ηταν καλος και τα pc του InSpot μια χαρα (αν και μαλλον λογω cfg και 120ρο οθονης που κουβαλησα, κοκκινιζα συχνα στα fps), αλλα δυστυχως ηταν μαλωμενοι πιθανως ο manager με τους τεχνικους για τον εξαερισμο και τον κλιματισμο. Αλλαξα 4 μπλουζες και 2 κολαν σε 3 μερες.

Προσωπικα, με το team μου δεν ειχαμε καμια απολυτως προσδοκια για προκριση στα προημιτελικα μιας και παιζαμε με 2 subs Που δεν ασχολουντο με το game, οποτε ελπιζω στο επομενο lan, με πολυ σαφως καλυτερη εκπαιδευση και πιο σταθερο Lineup, να προσφερουμε και εμεις θελξη και αδρεναλινη στο κοινο  :P

Προσωρινα, χαρισα θεαμα μονο ως σαλτιμπαγκος, πεφτοντας απο την καρεκλα 2 φορες (αν εχεις απεναντι τον adol που castαρει ωσαν τον Μανωλη Μαυροματη, παθαινεις ενα πατατρακ υπεροχης ειναι η αληθεια :P).

Χαρηκα πολυ που γνωρισα ατομα απο το team οπου μιλαμε/μαλακιζομαστε καθημερινα, ομως περισσοτερο χαρηκα που γνωρισα τοσους πολλους champions μαζεμενους (idinark,refuse,mpanaies,x9), μπυρωθηκα, γελασα, χουφτωσα και γενικα ασπαστηκα εμπειριες με πολλους απο αυτους.

Οσον αφορα τους τελικους, πολλες ανατροπες, πολλες κραυγες εκφοβισμου αλα new zealand, αλλα αν δεν ζησεις την εμπειρια που λεγεται Uniqzje, δεν εχεις ζησει τιποτα. Haters gonna hate (me). Απλα τα πραματα  ;D ;D ;D

Πανω απ'ολα να ευγωμονησω τον Καφρο οπου με δεχτηκε, φιλοξενησε, ετριβε τον πισινο μου οταν εκανα μπανιο σαν true bro και ειχαμε πιτσομπυρομπαλκονιες με διαφορους προζορες τα βραδια μεχρι τα χαραματα. Επισης γνωρισα επιτΕΕΕΕΛΟΥΣ απο κοντα ατομα που μιλουσα και επαιζα μαζι τους προ 5ετιας (εστω εξ απαλων ονυχων) οπως τον τουρλου (mr fitness με γενια και ακαταπαυστο χαμογελο) και τον φουτερ (mr λευκος hulk-γροθος edition). Επισης, χαρηκα πολυ που γνωρισα τετοιο ατομο σαν τον στουη, τοσο φιλικο, ομιλητικο, μορφωμενο, ευγενικο και μετριοφρων ( ποτε θα ξαναβρεθουμε ;  ::) ::) ).

Επισης, χαρηκα που γνωρισα n9 (αυριο ξεκιναω αναζητηση για διακοπες κουφονησια ;D) και billy (αν και δυστυχως δεν εκατσε να πιουμε καμια τεκιλεpcccccc μαζι), τον χαlarrys (σου ευχομαι καλη ζωη και να δινεις πολλες πιτσες στο US and A.), τον ρουθουνομπουκιτcα, τον μανια_μπραβο.exe, τον γλυκουλινι ναξντουλινι, τον μπολια και σροκ, το ζακυνθο crew (absolution aka μια ωρα καθηστερηση για να καταφερει να παιξει με το cfg του, lazyφόνο, ακρογωνιαιο, ρυθμικλιζορ), οπως και πολλους αλλους.
Τελος, ενα τεραστιο μπραβο στους διοργανωτες (Airborner, adol, uniq) οπως και στα παιδια που ξημεροβραδιαζαν 3-4 μερες για να πηγαινουμε εμεις ωσαν τουριστες και να χαχανιζουμε(storm, jetix οπου ειχαν ιδρωσει απο το βαλε βγαλε ακομη και οι αντιχειρες του και οποιον αλλον εσφαλμενα εχω ξεχασει  ;) ).
Μακαρι να εμφανιζονται νεα παιδια και νεα teams και να υπαρχει ζητηση στα lans, γιατι κακα τα ψεμματα, σε τετοιου ειδους συνευρεσεις νιωθεις ανθρωπος και δενεσαι με ολα τα ατομα (εκτος απο καποιους κολλημενους στον εγκεφαλο οπου εχουν ελλειψη αμιλλας και σεβασμου, δεν χρειαζεται να αναφερθω συγκεκριμενα, οσοι βρισκοσταν, καταλαβατε ποιους εννοω).

Εν κατακλειδι, αν και με χαιρετησαν τα μισα hz και εμεινα με τα 60 πλεον στην οθονη απο το βαλε βγαλε (ελπιζω να με καλυψει η εγγυηση, ειδαλλως τουρλου κανονισε να μου βρεις κανα χρυσο δοντι απο τον μεγαλεξανδρο στην επομενη σου δουλεια), ηταν αψογο το lan και ευχομαι να συνεχισει. Θα φροντισω στο επομενο να σας φερω 1 φορτηγο τριγωνα πανοραματος γιατι παρατηρησα μια καπως συμπαθεια (ε blood και pancy;  ;D ;D ;D)

Φιλικη προειδοποιηση: Μιας και ακομη δεν εχουν ανεβει φωτογραφιες, να αναφερω πως ειχα ξεχασει στο σπιτι την ομορφια μου, δεκτον;
« Last Edit: July 24, 2012, 04:12:13 AM by Tommygr »

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #65 on: July 24, 2012, 04:11:37 AM »
μη ξεχάσουμε όλοι αυτό το χαμογελαστό παιδί στην υποδοχή,που σου έδινε καφέ με αυτό το χαμόγελο,σα να σου λέει εσυ σκότωσες τη μάνα μου ρε μαλακισμένο

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

Tommygr

• CBWARRIOR.
« Reply #66 on: July 24, 2012, 04:16:02 AM »
μη ξεχάσουμε όλοι αυτό το χαμογελαστό παιδί στην υποδοχή,που σου έδινε καφέ με αυτό το χαμόγελο,σα να σου λέει εσυ σκότωσες τη μάνα μου ρε μαλακισμένο

Μπα ρε συ, ο μετα τις 12:00 ηταν υποδειγμα υπαλληλου:
-Γεια χαρα, θα ηθελα ενα μπουκαλακι νερο και ενα ποτηρι παγακια (εντωμεταξυ εχω σκασει κανα 20ρικο συνολο ολη την μερα σε μπυρες, red bull και νερα)
-Δεν εχω παγακια
-Α μαλιστα, τελειωσαν;
-Ε ναι, αφου μας τα ξοδεψατε ολα!

:o :o :o :o

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #67 on: July 24, 2012, 05:34:48 AM »
congrats manges!
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

EGA Kan

• DEMO UPLOADER!
« Reply #68 on: July 24, 2012, 05:50:19 AM »
Thelw photografioules.!

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #69 on: July 24, 2012, 05:53:35 AM »
θελω να δωσω αγαπη
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #70 on: July 24, 2012, 09:19:35 AM »
Spread your love!

allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

obezhi

• Ranked Pubzorz!
  • πεφτουνε αμυνες
« Reply #71 on: July 24, 2012, 10:47:43 AM »
:>

didos

• 222 HERO!~
  • HOUDOBV:)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #73 on: July 24, 2012, 11:31:07 AM »
@Tommy
Όποτε γουστέρνεις, μανίτσα μου! :-Δ
Τσας ζηλεύκω εκεί στη Σαλονίκη, κάπου πήρε τ' αυτάκι μου κάποιον που σου έλεγε ότι δεν έχει έρθει Σαλόνικα ποτέ και ντράπηκα να πω και γω ότι έχω ανέβει μόλις 3 μερούλες όλες κι όλες. Ε, κάποια στιγμή, θα κάνω και γω το ταξίδι και θα πάμε όλοι μαζί για σουβλάκια α λα Μπάοκ, θα μας κεράσει το πόκεμον.

Κρίμα για την οθόνη ρε φίλε, να χάσει συχνότητα απ' τα βάλε - βγάλε είναι μεγάλη αδικία. Speaking of which, σ' ευχαριστώ για το equipment, χωρίς τ' ακουστικά σου δε θα έκλαιγε η πανσέτα από τον πόνο που της εμοιράσθη.

Όσον αφορά τις φωτόζ, εγώ είχα ξεχάσει τα μαλλιά μου σπίτι! Και, ειδικότερα το απόγευμα της Κυριακής στο φάηναλ φορ, είχα ξεχάσει και την αξιοπρέπειά μου.

@ Μεκcι
Με δείκτη προστασίας 30 δεν πας πουθενά, ρίξε λίγο παραπάνω.
« Last Edit: July 24, 2012, 11:38:21 AM by stEWIE »
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

pancy

• DV zombie
« Reply #74 on: July 24, 2012, 12:21:54 PM »
telika to lan pios to phre?
ολα τα ειπαμε εκτος απο αυτο.