Σταμάτα μωρή γκρινιάρα πόρνη.
Τα γνωστά, μάγκες, και κάτι παραπάνω. Εξαιρετικό λανάκι, ήρθαν αρκετές ομάδες, γνωρίσαμε νέα άτομα, απολαύσαμε χορηγίες κι ευχαριστηθήκαμε το θεσμό.
Πολλά μπράβο στα παιδιά που το οργάνωσαν κι έτρεξαν για το στήσιμο, το streaming κλπ, συγχαρητήρια στους x9, τους idinarK και τους Refuse που πάλεψαν με νύχια και με δόντια γι' αυτή την 1η θέση. Συγχαρητήρια, επίσης, σε άλλες ομάδες που έπαιξαν πολύ καλά (Sperminators, harmony, απ' όσες πρόλαβα και ήμουν σε θέση να δω εγώ), κάνοντας το συγκεκριμένο λαν απρόσμενα ανταγωνιστικό.
Νομίζω πρέπει να ευχαριστήσουμε και προσωπικότητες όπως αυτές των huhu που, παρότι inactive και παρά τα όσα έχουν δώσει στο community όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει, φροντίζουν να στηρίζουν και να μη λείπουν από καμία διοργάνωση. Και, φυσικά, τις escape και eve που ανέχτηκαν όλο τον αντρικό πληθυσμό με τις φωνές και τα μπινελίκια, τους πανηγυρισμούς και τον ιδρώτα του και μας θάμπωσαν με την παρουσία τους. *_*
(like a sir)
Τέλος, ό,τι και να κάνουμε εμείς εδώ οι Αθηναίοι, τη δόξα πάντα θα την κερδίζουν όσοι έρχονται από επαρχία, όσοι παίρνουν πλοία, τραίνα, αεροπλάνα και αυτοκίνητα και ταξιδεύουν ώρες και ώρες για να 'ρθουν να δουν τις ασχημόφατσές μας και να παιγνιδίσουν κωλάκι 4, ειδικότερα η μπουγατσοπαρέα που τόσο αγαπάμε (mexi, pika, tommy και λοιπά μπαόκια κα γριές).
Την επόμενη φορά, είστε όλοι καλεσμένοι στο σπίτι του k4, όχι μόνο κλικαδόροι, για να φάμε τρίγωνα πανοράματος και πίτσα καισαριανής.