o kicker, όσο για το lan καμω μπανακι και επανέρχομαι δριμύτερος.
Επανήλθα.
Έλειπε ο ζβ. Πολύ ζέστη, λίγο φαϊ, πολύ redbull, χοντρός (παιχτης) ο deimos χωρίς rage - many thanks <3, χ9 μουνια κωλοφαρδία φουλ, μου τη λεει ο jetix που εχει βγει σε 3 lan πανω απο μενα, χαρουλες απο μπανανίες που τους πιστευα για την κουπα, αλεξ τραγικος, σινι ξενερωμενος οσο δεν παει, γαμιεστε με το lol, εεε τι αλλο... παναης, τζαμαλ και τα σχετικα χοντρα μπουρια θα γκο ψηλα, ηταν το τελευταιο lan γενικα imo, savazz εχει ξεφυγει, obzn .... , τον Psit0r τον μαζεψαν απο καμια παραλια μαλλον, escape-eve στο next firstly the god με κομμενα νυχια pl0x + φερτε καμια φιλη στην ηλικια μου, JUJU <3 KARIOLJH , σορρυ που απογοητευσαμε 9 και billy αλλα δυο μερες τελειωναμε 12+ οποτε ημασταν κομματια και ιδρωμενοι, τα ρουχα μου απο τη μποχα θελουν καψιμο, Κατσαρε δε θα ασχοληθώ μαζι σου και βγαλαμε γουστα στο μπαλκονι της Εθν.Αντιστασεως με αναμνησεις απο im vent με kkelh, kos, zhai etc etc.
υγ1: LARRYYYYY, ελπιζω αμερικα να μαθεις κανα προ και να μην το γυρισεις σε ΝFL.
υγ2: Τομμυ, φορουμορικα ευχαριστω για το πανελα εισαι ψυχαρα. Α, και ξεχασες το βρακι σου στην βαλιτσα μου.