Author Topic: CD KEY FOR SALE  (Read 9161 times)

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

Lets_see

• Ranked Pubzorz!
Re: CD KEY FOR SALE
« Reply #31 on: August 02, 2012, 09:04:42 PM »
ειπα πολλες φορες οτι δινω guid σε οποιον ενδιαφερετε...αλλα εδω μ ζητανε το key για να δουνε αν ειναι clean...

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #32 on: August 02, 2012, 10:12:18 PM »
Ρε φιλε για 10 ευρω κανεις ετσι? Να στα δωσω εγω, που μενεις?

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #33 on: August 03, 2012, 12:11:04 AM »
ΩΠΑ, ΩΠΑ!

ΝΑ ΦΚΙΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ ΘΡΕΝΤ ΤΟΤΕ.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #34 on: August 03, 2012, 01:16:13 AM »
Λιώσε 222 εσύ και μην μιλάς...

Tommygr

• CBWARRIOR.
« Reply #35 on: August 03, 2012, 01:27:43 AM »
tommygr θωμα δεν σε λενε?

in the previous episode of CSI: PASALIMANI

Πως στο καλο γνωριζεις το ονομα μου; Μην μου πεις πως γνωριζεις επισης για εκεινη την φορα που προσποιηθηκα που ημουν κρυωμενος για να γλιτωσω την ουρα στην εφορια; :o :o
Αλλα για περιμενε....ωχ... δεν ειναι ....αληθεια....δεν ειναι αληθεια.......

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εισαι τελικα ο περιβοητος μυστικος πρακτωρ που βλεπει τα παντα και οπως παντα γλτιωνει απο τα παντα;;;;;Εξ'ου και το Let's See, το οποιο εφαρμοσες με τοση ευκολια και ταχυτητα πανω μου.
Παρολαυτα, θα θυσιασω την προσωπικη μου ζωη, προκειμενου να σε αποτρεψω απο το να πλουτισεις με τις πλεκτανες σου εις βαρος των φιλοτιμων μελων αυτου του παρθενου τοπου.
Ε ναι λοιπον κυριοι, ονομαζομαι Θωμας και παρολη την ταπεινωση που εδεχθη, θα σας υπερασπιστω μεχρι την τελευταια μου σταγονα! (δακρυα δικαιου incoming)
« Last Edit: August 03, 2012, 01:32:59 AM by Tommygr »

nofeaRz

• 222 HERO!~
  • aka zecRo
« Reply #36 on: August 03, 2012, 01:46:01 AM »

Πως στο καλο γνωριζεις το ονομα μου; Μην μου πεις πως γνωριζεις επισης για εκεινη την φορα που προσποιηθηκα που ημουν κρυωμενος για να γλιτωσω την ουρα στην εφορια; :o :o

Εισαι τελικα ο περιβοητος μυστικος πρακτωρ που βλεπει τα παντα και οπως παντα γλτιωνει απο τα παντα;;;;;Εξ'ου και το Let's See, το οποιο εφαρμοσες με τοση ευκολια και ταχυτητα πανω μου.
Παρολαυτα, θα θυσιασω την προσωπικη μου ζωη, προκειμενου να σε αποτρεψω απο το να πλουτισεις με τις πλεκτανες σου εις βαρος των φιλοτιμων μελων αυτου του παρθενου τοπου.
Ε ναι λοιπον κυριοι, ονομαζομαι Θωμας και παρολη την ταπεινωση που εδεχθη, θα σας υπερασπιστω μεχρι την τελευταια μου σταγονα! (δακρυα δικαιου incoming)

Tommygr

• CBWARRIOR.
« Reply #37 on: August 03, 2012, 02:05:10 AM »
Δε Μποη φανμποι, πσαγμενοC ο δκ0c s!!
« Last Edit: August 03, 2012, 02:30:58 AM by Tommygr »

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #38 on: August 03, 2012, 02:35:26 AM »
ειπα πολλες φορες οτι δινω guid σε οποιον ενδιαφερετε...αλλα εδω μ ζητανε το key για να δουνε αν ειναι clean...
Guid dose gia na check an einai clean oxi to key..toso vlakas eisai kai esu? :P kai na doseis guid edw na to doune oloi den prokeite na sto klepsoun giati dn mporoun..wtf mualo dn exeis? :/
Hellow theah.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #39 on: August 03, 2012, 06:39:52 AM »
Snoopy, διάβαζε καλύτερα τι quoteάρεις.

Rest, το γαμήσατε στο trolling. Βάλτε και ένα γαμημένο μέτρο.

Lets_see, δεδομένου πως είσαι ένας no-name στο community (no offence), κανείς δε θα σε εμπιστευθεί να πάρει το key σου, ειδικότερα όταν μπορεί να βρει και αντιστοίχως φθηνά keys στα διάφορα online μαγαζάκια.
Παράλληλα καλό θα ήταν να είχες δώσει το guid στο αρχικό post. Είναι σαν να πουλάς αυτοκίνητο και να λες στην αγγελία, "έχω και φωτό, όποιος θέλει ας μου πει να του τη στείλω".

Τέλος, πραγματικά ρε man, 10 euro? Ο κόπος που θα κάνεις αν καυλώσεις να ρίξεις 2 σφαίρες σε 1 χρόνο από τώρα, να βρεις το fix και private server, αξίζει τα €10 που θα πάρεις. Σαφέστατα δικαίωμα σου να το πουλήσεις αλλά δεν είναι και απολύτως λογικό.

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #40 on: August 03, 2012, 11:35:44 AM »

Αυτός ο τρόπος που ποστάρεις,με κάνει και καυλώνω ρε... :-\

-xZd

• Ranked Pubzorz!
« Reply #41 on: August 03, 2012, 11:38:09 AM »
exoun dikio let's see..prepei na evazes kai to guid apo tin arxi...h toulaxiston postareto tora..

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #42 on: August 04, 2012, 02:58:04 AM »
Snoopy, διάβαζε καλύτερα τι quoteάρεις.

Μια χαρά πιστεύω quotara, στο σωστό άτομο ..απλά του εξήγησα γιατί κατάλαβε άλλα κι άλλα.
Hellow theah.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #43 on: August 04, 2012, 05:05:14 AM »

Λέει δηλαδή, "Εγώ έχω πει πως όποιος θέλει το guid μου, το έχω διαθέσιμο να του το δώσω, αλλά στο παρόν thread, δεν μου ζητάνε το guid αλλά το cd key"

Που είδες επομένως να λέει πως δεν δίνει το guid γιατί θα του το κλέψουν το cd-key από το guid και λοιπές μαλακίες που postάρες?
Guid dose gia na check an einai clean oxi to key..toso vlakas eisai kai esu? :P kai na doseis guid edw na to doune oloi den prokeite na sto klepsoun giati dn mporoun..wtf mualo dn exeis? :/

Χώρια οι χαρακτηρισμοί δηλαδή.

Επομένως, διάβαζε καλύτερα τι quoteάρεις, για να μην απαντάς άσχετα και γίνεσαι ρεζίλι.