Δηλαδη θες να μου πεις πως μονο οι κοινωνικα κατωτεροι (απο οικονομικης αποψης) καταληγουν στα ναρκωτικα?
Σωστα , ναι , αν υπαρχει ενδοοικογενειακη βια τοτε ειναι μια ωθηση για το παιδι να ξεπεσει σε εξαρτησεις ΟΜΩΣ αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι ισχιει για το καθε παιδι.
Πιστευω πως ειναι θεμα χαρακτηρα καθαρα.Εαν καποιος εχει αδυναμο χαρακτηρα τοτε ειναι φυσιολογικο να αγεται και να φερεται στις παροτρυνσεις 3ων.Απο κει και περα , ενας εξυπνος νεος , ενας νεος που εχει παιδεια , ειτε απο το σπιτι του ειτε απο το σχολικο του περιβαλλον (ναι ! και ομως ! το σχολειο μας μαθαινει πολλα !) ειναι αναξιος συζητησης εφοσον παρασυρθει απο ναρκωτικα η αλκοολισμο η βια στα γηπεδα η w/e.
Συνοψιζοντας εννοω πως οχι μονο οι "φτωχοι" ειναι θυματα του φαινομενου των ναρκωτικων αλλα και οι "ευποροι" και ΕΙΔΙΚΑ οι ευποροι. Απλως πιστευω απο τη μερια μου πως εαν εχεις μεγαλωσει σε ενα χ, ψ περιβαλλον που σε βαρανε , σε βριζουν , σε απαξιωνουν εχεις ενα λογο παραπανω να τρυπιεσαι. Απο τη στιγμη ομως που ολα πανε καλα , τουλαχιστον καλυτερα απο το μεσο ορο ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ?
Αυτα απο μενα.
Ειναι η γνωμη μου εαν δεν συμφωνειτε δεκτο και σεβαστο !
για τον παπουλη πηγαινε , και btw σεχτα συμφωνω με το δευτερο