Author Topic: πινει το ts3  (Read 2549 times)

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
πινει το ts3
« on: September 19, 2012, 01:39:03 PM »
ακουσα τον μαλακα τον dxtr και εκανα update το ts.. αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να μην μπορω να "ακουστω" ενω ακουω τους υπολοιπους! (ακρως εκνευριστικη κατασταση)

εχω να πω οτι ελεξα το mic του laptop (με live ηχογραφηση) και δουλευει, εκανα unistall-install το ts ισα και 5 φορες, κατεβασα εκ νεου την παλαιοτερη εκδοση και δεν εγινε τπτ..

το μονο που παρατηρησα ειναι οτι οταν παω να κανω voice test (ειτε ειμαι με "push to talk" ειτε με "continious κατι..") κατω δεξια στο μπλε λαμπακι του ts,αντι γι αυτο, υπαρχει ενα μικροφωνο "διαγραμμενο"  ΟΧΙ σαν αυτο που δειχνει οταν εισαι mute αλλα σαν αυτο που σου εμφανιζει οταν δεν εχεις καθολου mic!!

αυτα.. αν καποιος ποτε ειχε παρομοιο προβλημα και το ελυσε ΕΥΚΟΛΑ και χωρις να χρειαστουν περιπλοκες διαδικασιες περιμενω την βοηθεια του!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
Re: πινει το ts3
« Reply #1 on: September 19, 2012, 03:09:15 PM »
Αυτο το εικονίδιο βγάζει όταν κάνεις τεστ, δεν έχει να κάνει κατι με το θέμα που έχεις. Πιθανόν να άλλαξε κάποια ρύθμιση για το sound input.
Settings->options->capture-> στο capture device βάλε την είσοδο του mic σου. Μπορεί δηλαδη να λέει front pink in ή rear pink in ή line in κτλ
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #2 on: September 19, 2012, 03:32:13 PM »
μήπως στο μενού πάνω έχει ενα μικροφωνο με πρασινο τικ; το βελακι εννοω inb4 6πνακηδες

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #3 on: September 19, 2012, 08:18:19 PM »
μήπως στο μενού πάνω έχει ενα μικροφωνο με πρασινο τικ; το βελακι εννοω inb4 6πνακηδες
ειναι γκρι δεν εχει πρασινο τικ!τι κανω?
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #4 on: September 19, 2012, 08:27:20 PM »
sextas από τη στιγμή που το issue το έχεις στο TS3 σαν πρόγραμμα, κάνε uninstall τελείως το ts και σβήσε ότι αρχείο έχει στο installation folder του καθώς και registry removal . Δε γνωρίζω αν κρατά και άλλα αρχεία σε άλλα directories .

http://www.perfectuninstaller.com/Internet/TeamSpeak%20Client%202.0.33.7.html

Δεν έχω usarει το συγκεκριμένο tool και δε ξέρω αν είναι έμπιστο ή αν όντως είναι free , εγώ στη θέση σου
θα πάταγα start->Run-> Regedit και μετά search "teamspeak" και ότι εγγραφή έβλεπα θα τρωγε delete .

Reboot το PC (η και όχι ) και reinstall το TS
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #5 on: September 19, 2012, 08:56:29 PM »
ακουσα τον μαλακα τον dxtr

τα ήθελε ο κώλος σου!

XATZARAS

• Ranked Pubzorz!
« Reply #6 on: September 19, 2012, 10:21:52 PM »
τα ήθελε ο κώλος σου!
one does not simply listen to dxtr