Author Topic: Call of Duty 4 - 3vs3 Tournament - inSpot Συνδίκα vs inSpot Ευόσμου  (Read 9439 times)

Airborner

• Moderator
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την διεξαγωγή του 1ου τοπικού τουρνουά Call of Duty 3vs3 το οποίο θα διεξαχθεί στα καταστήματα inSpot Εύοσμου & inSpot Συνδίκα. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί On-Line στα δύο καταστήματα inSpot.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 2 φάσεις, την προκριματική και την τελική. Τα προκριματικά έχουν διάρκεια 2 ημερών και σε κάθε μία ημέρα της προκριματικής αυτής φάσης θα προκρίνονται οι 4 νικήτριες ομάδες για τα τελικά. Έτσι στα τελικά θα έχουμε την συμμετοχή 8 ομάδων. Οι ημερομηνίες των αγώνων είναι οι εξής:

Προκριματική Φάση 1st Day: 21 Σεπτεμβρίου 2012
2nd Day: 22 Σεπτεμβρίου 2012
Τελική Φάση Final 8: 23 Σεπτεμβρίου

Έπαθλα νικητών:
 1η θέση: 30 ώρες/άτομο. Ένα clan game server & teamspeak server 32 slots για 1 μήνα.
 2η θέση: 20 ώρες/άτομο. Ένα clan game server για 1 μήνα.
 3η θέση: 10 ώρες/άτομο. Ένα teamspeak server 32 slots για 1 μήνα.

Κατά την τελετή λήξης του τουρνουά θα γίνει ενημέρωση σχετικά με την απονομή των επάθλων των νικητών καθώς επίσης θα τραβηχτούν και αναμνηστικές φωτογραφίες! Επιπλέον, οι νικήτριες ομάδες θα δώσουν συνεντεύξεις οι οποίες θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Ευελπιστούμε σε μια επιτυχημένη διοργάνωση με όρεξη για διασκέδαση, ώστε να μοιραστούμε ωραίες και αξέχαστες στιγμές μαζί. Σας περιμένουμε όλους εκεί ...

Επίσημη σελίδα της διοργάνωσης και διεξαγωγής των αγώνων είναι : http://inspotbattle.co.cc/

Κανονισμοί: http://ingame.gr/rules/call-of-duty-4-modern-warfare/

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
Kati mou 8umizei auth h fash  8)
Cu there bitches :)

Btw giati toso arga egine to post? :S

Epishs proteinw ta teams pou 8a pane apto community,na sunnenoh8oume metaxu mas,wste na perasoume oloi sta final 8,dhladh misoi-misoi sta 2 katasthmata gia na pesoun xodraaaa ;D
« Last Edit: September 19, 2012, 02:11:06 PM by Greek Sniping »

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

EGA Kan

• DEMO UPLOADER!
ligo diskolaki m fenete na dwsoun atoma lefta na pane gia toso mikro epa8lo..tecpa goodluck se olous

Nine-9

• Assistant Team\Mini Admins
  • CBWARRIOR.
Το ότι είναι 3ήμερο βέβαια, σημαίνει ότι απευθύνετε σε άτομα από Θεσσαλονίκη και πολύ κοντινές γύρω περιοχές.
Λίγο δύσκολο να φύγει κάποιος να πάει για 3ήμερο/2ήμερο για ένα ONLINE event με τέτοια έπαθλα.
Αν ήταν 1 ημέρας event, τότε ίσως να πήγαιναν περισσότερα άτομα για το fun και μόνο, ή αν είχε καλά έπαθλα και άξιζε το κόστος βενζίνης/διαμονής να είχε μεγαλύτερη συμμετοχή.

Airborner

• Moderator
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
Το καταλαβαινω παιδες αυτο που λετε.

Το Event δε το κανω εγω ουτε το Netcups απλως το postara μιας και ειμαι υπευθυνος στο Forum για τα Online kai Lan Events γενικα μηπως καποιος ενδιαφερετε.

Παντως λογικα οσοι ειναι Θεσσαλονικη και θελουν να περασουν καλα νομιζω αξιζει...

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
Δεν αξίζει για κανένα λόγο,κατά την άποψη μου. Νίκο για κανονίστε μέσα στα Χριστούγεννα για κάνα Λανάκι Αθήνα. Επίσης μετά από το Λαν εννοείτε ΠΟΤΟ. ::)

storm

• DV zombie
Δεν αξίζει για κανένα λόγο,κατά την άποψη μου. Νίκο για κανονίστε μέσα στα Χριστούγεννα για κάνα Λανάκι Αθήνα. Επίσης μετά από το Λαν εννοείτε ΠΟΤΟ. ::)

LISTEN HIM!! HE IS A WISE MAN!!!
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

Tommygr

• CBWARRIOR.
Ναι οντως, χιλιες φορες να ξανακανουμε τοσα χιλιομετρα ωστε να χαβαλεδιασω και να τα πιω μαζικα και στο game αλλα και μετα. Αλλωστε ολολκληρη η Θεσσαλονικη γνωριζει ποσο ομορφος και παιχτρονι ειμαι. Καιρος να επεκτεινω τη δοξα μου  :P :P

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
NO! LISTEN ME!
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
καλυτερα να δωσω 5 ευρω να πιω δυο τσιπουρακια και μετα ο,τι προκυψει με τον tommy...

storm

• DV zombie
και μετα ο,τι προκυψει με τον tommy...

[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
Dramatic Squirrel
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

pancy

• DV zombie
οχι ρε πουστη μου και χαρηκα  στην αρχη γιατι μετα το καλοκαιρι δεν παιζει $   :-\

XxX

• CBWARRIOR.
have fun se osous pane gia 8esalonikh ekei den paizei no money no honey;p ta leme xristougenna h opote ginei na perasoume kala opws kai previous lan:D
« Last Edit: September 19, 2012, 09:41:12 PM by XxX »
[00:07] XxX: AURIO PARTY REEEEEEEEEEE
[00:07] XxX: 8a to kaps
[00:07] XxX: w
[00:08] panos9607/panagiotis/paN: to kolomeri su
[00:08] panos9607/panagiotis/paN: ?
[00:08] XxX: to spiti
[00:08] XxX: xaxaxax
[00:08] panos9607/panagiotis/paN: ahhah
[00:08] panos9607/panagiotis/paN: ahahah
[00:08] panos9

EGA Kan

• DEMO UPLOADER!
eee min kanete more Xristougena.. 8elw na pw kalanta na mazo3w kana reusto...
kante to pasxa..pou sta @@ m grafw kai ton poysti."J"