Author Topic: θεμα με τα win8  (Read 9458 times)

igna

• CBWARRIOR.
Re: θεμα με τα win8
« Reply #15 on: November 04, 2012, 10:56:33 PM »
igna mhpws gia to provlhma sou paizei tipota me thn registry? Emena etsi mou akougetai,oti ta progs kai ta games pou exeis den einai mesa sthn registry apta 8aria,opote ta trexei san default..
με την registry? Δηλαδης?
Twra oso gia thn sugkrish xp/7/8 eiste apla zwa,pera apo sini pou gnwrizei 5-10 pragmata...ti 6-7 seconds boot kai ti 2 lepta...auto metraei dhladh gia sas?A parw ama einai ton fastest ssd,a ru8misw na mhn bootarei kanena prog sta windows kai na anoigei sto pits fitili....
χαζουλης... εγώ δεν ανέφερα κανέναν ssd... όλα πάνω στον ίδιο σκληρό είναι ( της κακής ώρας) και είπα ότι με τον ίδιο σκληρό τα xp bootaroun σε 2 λεπτά ενώ τα 8 σε 20 secs!

kai oso gia ta xp pou lete moggoloi otan 8a xanavgei OS pou 8a krathsei tosa xronia kai parapanw tote na peite oti htan mapa ta xp...
Όσον αφορά αυτό εγώ χρησιμοποιώ τα xp από το 2004 έως και σήμερα (καθώς δεν τα έκανα φορματ άνοιξα partition!) + ότι δεν είπα πως είναι μάπα (αλλά και κανένας άλλος απότι βλέπω) τα xp...to sum up! τα xp δεν τα αλλάζω με τίποτα γιατί πολύ απλά τα ξέρω απέξω και ανακατωτά και έχω μάθει να δουλεύω με αυτά!

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
« Reply #16 on: November 04, 2012, 11:23:24 PM »
erraz scope pernw se kathe map k exw to game me 1920x1080 k full textures.

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #17 on: November 05, 2012, 12:04:01 AM »
Eγώ δεν ξέρω αν θέλει να μετατραπεί η windows με app store όπως είπε o sinister , πάντως πριν λίγο τα έβαλα και είδα μεγάλη διαφορά σε θέμα ταχύτητας πλοήγησης και τα ρέστα . Καλά τα εφτά αλλά τα οχτώρια ακόμα καλύτερα .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #18 on: November 05, 2012, 12:50:00 AM »
Οντως. Μεγαλη διαφορα σε θεμα ταχυτητας και δεν με χαλαει και τοσο το metro ui.

ΟΤ: Ιγκνα, ειναι θεμα registry που δεν τρεχει παιχνδια και εφαρμογες.
« Last Edit: November 05, 2012, 12:51:55 AM by zGIN♂ »

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #19 on: November 05, 2012, 01:16:45 AM »
Nαι δηλαδή μέχρι προχθές δεν έπαιζαν τα games με pb και το cod δεν δουλεύει ακόμα τουλάχιστον .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #20 on: November 05, 2012, 10:27:51 PM »
igna mhpws gia to provlhma sou paizei tipota me thn registry? Emena etsi mou akougetai,oti ta progs kai ta games pou exeis den einai mesa sthn registry apta 8aria,opote ta trexei san default..
με την registry? Δηλαδης?
Bump!

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #21 on: November 05, 2012, 10:30:48 PM »
dld prepei na bootareis apta xp kai na mpeis sthn registry kai na kaneis exagwgh tis ru8miseis apo ka8e prog h game,kai na to trexeis meta mesa apta 8,wste na mpoun oi ru8miseis apta progs kai ta games sthn registry twn 8 :)

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #22 on: November 05, 2012, 10:48:28 PM »
χαζουλης... εγώ δεν ανέφερα κανέναν ssd... όλα πάνω στον ίδιο σκληρό είναι ( της κακής ώρας) και είπα ότι με τον ίδιο σκληρό τα xp bootaroun σε 2 λεπτά ενώ τα 8 σε 20 secs!

μήπως αυτό το "feature" άραγε να μπορούσαν πανεύκολα να το βάλουν στο 2ο SP των Win7 Που ακύρωσαν για να σπρώξουν καθαρά τα win8 ?
BTW το Interface των win8 είναι για κρετίνους που βλέπουν τσόντες και youtube.-
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #23 on: November 05, 2012, 11:09:18 PM »
Τα win8 σου bootάρουν γρηγορότερα γιατί είναι φρέσκο installation, ενώ στα xp μάλλον είχες φορτώσει τα πάντα όλα στο startup και τα έπιναν. Εγώ ποτέ δεν είχα τέτοιο boot time σε xp.

Γενικά τα win8 δεν έχουν μεγάλες διαφορές σε performance και architecture από τα 7. Έχουν μονο αλλαγές για να παίζει το metro και να προωθήσουν την γενικότερη ιδέα του κλειστού λειτουργικού με appstore και αρχιδιές.

Παράλληλα λες πως αυτό δεν σου αρέσει αλλά παρ' όλα αυτά θα το κάνεις για την καύλα σου και πίπες. Λογική όπως όταν έβγαινε το modern warfare2 αντί να το boycottάρουν πήγαν και το αγόρασαν επειδή ήταν fun...

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #24 on: November 05, 2012, 11:32:52 PM »
Τα win8 σου bootάρουν γρηγορότερα γιατί είναι φρέσκο installation, ενώ στα xp μάλλον είχες φορτώσει τα πάντα όλα στο startup και τα έπιναν. Εγώ ποτέ δεν είχα τέτοιο boot time σε xp.
Μάλλον καλά το είπες! Ούτε καν Μονό το anitivirus είχα και τα sound settings!

Παράλληλα λες πως αυτό δεν σου αρέσει αλλά παρ' όλα αυτά θα το κάνεις για την καύλα σου και πίπες. Λογική όπως όταν έβγαινε το modern warfare2 αντί να το boycottάρουν πήγαν και το αγόρασαν επειδή ήταν fun...
Ουπς.φίλε αυτή είναι ή άποψή μου γιαυτό σεβασου την όπως εγώ την δίκη σου

Όσον άφορα κάποιους που κλέγονται για το "σπρωξιμο" τον win8 θα ήθελα πολύ να τους ρωτήσω για το εάν έχουν δώσει δεκάρα για να αποκτήσουν τα πολύ αγαπημένα τους win7

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #25 on: November 06, 2012, 01:22:51 AM »
Ναί , αγορασμένα τα έχω, δεν είμαι σαν κ εσένα . Δε κλαίγομαι , απλά σου δείχνω πως η κοινωνία μας συντηρεί τους κρετίνους.

Υ.Γ Θα μεγαλώσεις κάποτε και θα κατανοήσεις το πως να σου εξηγεί κάποιος κάτι αυτονόητο, (διότι η καταναλωτική σου συνείδηση είναι υπό το μηδέν), δεν σημαίνει πως κλαίει ...

Υ.Γ2 Back on topic
« Last Edit: November 06, 2012, 01:37:29 AM by AssVas »
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #26 on: November 06, 2012, 01:39:46 AM »
Ουπς.φίλε αυτή είναι ή άποψή μου γιαυτό σεβασου την όπως εγώ την δίκη σου

Αν η άποψη σου ήταν να γαμάς ανήλικα αγοράκια από το κώλο ή να κρεμάς Κούρδους στη πλατεία Κουμουνδούρου θα έπρεπε να την σέβομαι?
Η άποψη σου είναι λάθος, εφόσον αρχικά λες πως θεωρείς άσχημο το να γίνουν τα win8 κλειστό λειτουργικό κτλ. Είναι σαν να λες πως σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια αλλά να ψηφίζεις χρυσή αυγή επειδή έχει ωραία γκομενάκια.

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #27 on: November 06, 2012, 02:27:00 PM »
Ναί , αγορασμένα τα έχω, δεν είμαι σαν κ εσένα . Δε κλαίγομαι , απλά σου δείχνω πως η κοινωνία μας συντηρεί τους κρετίνους.

Υ.Γ Θα μεγαλώσεις κάποτε και θα κατανοήσεις το πως να σου εξηγεί κάποιος κάτι αυτονόητο, (διότι η καταναλωτική σου συνείδηση είναι υπό το μηδέν), δεν σημαίνει πως κλαίει ...

Υ.Γ2 Back on topic

Νομίζω πως ήταν ξεκάθαρο ότι δεν αναφέρθηκα αποκλειστικά σε σένα αλλά με αφορμή αυτό που είχες γράψει σκευτηκα πόσοι τα έχουν "σπασμένα" και έχουν και απαιτήσεις από πάνω, δεν σου φταίω εγώ που θίχτηκες με αυτό που έγραψα!  ;)

Υ.Γ πάντα εσείς οι "μεγάλοι" και έξυπνοι αυτού του φόρουμ θέλοντας να υποστηρίξεται μια άποψή σας καταλιγεται σε αυτό [βλ: κάποτε θα μεγαλώσετε, η σκέψη σου είναι υπό το μηδέν και πολλά άλλα.( αυτή την στιγμή θα μπορούσα να τα χαρακτηρίσω μπούρδες αυτα που λες αλλά βλέπεις παρόλο που αυτή την στιγμή με μειώνεις το δέχομαι, σίγουρα δεν το επικροτώ αλλά δεν θα σε βρίσω για να βγω από πάνω!)]

Υ.Γ 2 Εσύ πάλι φίλε μου παρόλο που μεγάλωσες δεν έχεις αναπτύξει καλά τον "τομέα" επιχειρήματα! Κοίταξε το λίγο...

Αν η άποψη σου ήταν να γαμάς ανήλικα αγοράκια από το κώλο ή να κρεμάς Κούρδους στη πλατεία Κουμουνδούρου θα έπρεπε να την σέβομαι?
Η άποψη σου είναι λάθος, εφόσον αρχικά λες πως θεωρείς άσχημο το να γίνουν τα win8 κλειστό λειτουργικό κτλ. Είναι σαν να λες πως σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια αλλά να ψηφίζεις χρυσή αυγή επειδή έχει ωραία γκομενάκια.

Και αυτός το βιολί του...Ε ναι λοιπόν θα απαντήσω σε κάποιον που κρίνει την κρίση μου! Χμμμ καλή φάση! Για αρχή έχω να σου πω λοιπόν και εγώ με την σειρά μου ότι τα παραδείγματα σου είναι ακραία.. Ψηφίζω Χ.Α? Όχι φίλε μου εγώ δεν σε έβρισα ( :P)
Ύστερα πιστεύω πως η απάντηση μου ήταν άκρως ορθή και σωστή.. είπα πως δεν θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον (δηλαδή να συνεχίσουν με αυτό το σκεπτικό) αλλά τα πέρασα για την καύλα μου. Που είναι το λάθος?
Anyway! Για να μείνουμε έστω μια φορά στο θέμα μας σε ένα post σε αυτό το φόρουμ έστειλα ένα pm στον Greek Sniping (γιατί αποτι φάνηκε ξέρει ποιες ενέργειες πρέπει να κάνω για αντιμετωπίσω αυτό το prob με την registry) να μου κάνει υποδείξεις βήμα βήμα τι πρέπει να κάνω για να το αντιμετωπίσω λόγω ανύπαρκτου ελεύθερου χρόνου!... όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει! Thnx!
« Last Edit: November 06, 2012, 09:43:10 PM by igna »

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #28 on: November 06, 2012, 04:30:29 PM »
georgiou sosta ta les ,alla...,,,..
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #29 on: November 06, 2012, 05:45:24 PM »
igna μη το παίζεις κάτι που δεν είσαι (στη περίπτωσή σου εξυπνάκιας). Είναι το χειρότερο πράγμα και σταμάτα να "αντιδράς" σα γκόμενα. Διάβασε ξανά όσα σου γράψαμε από τα πρώτα replies και τις απαντήσεις σου.

ο sini , που λες , σου απάντησε στο πρόβλημά σου και εν συνεχεία έκανε ένα σχόλιο για τα Win8 . Μετά αντέδρασες  σαν γκόμενα που της είπε πως τα παπούτσια που φοράει είναι χάλια...  και  έγραψες 4 γραμμές άτοπα πράγματα.

Εάν τώρα  για αυτό και τη μετέπειτα εξέλιξη του τρέχων topic (που οι απαντήσεις που έλαβες ήταν γενικές, εσύ ωστόσο μίλησες για κλάματα κτλ , αν δε τα εννοούσες μάθε να διατυπώνεις το γραπτό σου λόγο καλύτερα), σου φταίνε οι άλλοι , τότε δεν έχεις κάνει τι ; Την αυτοκριτική σου .

Τέλος εάν ζεις μέσα στη καταπίεση / σκιά των μεγάλων κακών admin , είναι προσωπική σου άποψη και αίσθηση .
Δε θυμάμαι αλήθεια καμία φορά να ρωτάει κάποιος κάτι / ζητά βοήθεια σωστά - ευγενικά , και να τον μειώνουν οι admin επειδή ξύπνησαν στραβά.

Τώρα εάν θες να συνεχίσεις σαν γκόμενα να λες τα δικά σου, για να έχεις πει τη τελευταία κουβέντα , be my guest , i won't be a part of it.