Author Topic: Βιβλία  (Read 20229 times)

PyRo

• DEMO UPLOADER!
Re: Βιβλία
« Reply #15 on: November 10, 2012, 11:33:38 PM »
Woke up this morning and it seemed to me, that every night turns out to be a little bit more like Bukowski.
And yeah, I know he's a pretty good read. But God who'd wanna be? God who'd wanna be such an asshole?
... but don't forget the Rizla.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #16 on: November 10, 2012, 11:40:31 PM »
Ωραία πράγματα μέχρι στιγμής.

Από τον αγαπημένο μαθητή του Φρόυντ, Βίλχεμ Ράιχ.
Ο Ράιχ σε αυτό του το βιβλίο χύνει τη μάπα όλων και κυρίως του αναγνώστη. Ευθύς και εριστικός (τόσο εριστικός που δεν το έχω ακόμη διαβάσει όλο), κριτικάρει το κοινωνικό γίγνεσθαι σε όλο το πλάτος του.

πολύ ωραίο βιβλίο αν και μικρο σχετικά! Ένα πολύ ωραίο χαστούκι στον μικροαστό.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #17 on: November 10, 2012, 11:42:07 PM »

Κατι αλλο απο Bukowski που προτινεται;

ανεπιφύλακτα
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #18 on: November 11, 2012, 02:28:11 PM »

«ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ» (Ο «χώρος», το κράτος και η κοινωνία), του Γιώργου Μεταξά, εκδόσεων «Μαύρη Λίστα», 2001.
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
sp.encc

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #20 on: November 12, 2012, 01:11:16 AM »
nice sextas!

enc to prwto makria!ta alla 2 fainontai arketa endiaferwn
Ingrid Bergman

dimitrism

• Ranked Pubzorz!
« Reply #21 on: November 14, 2012, 10:25:36 PM »

Πολυ ανωτερο απο το χομπιτ imo

και εγω ετσι λεω! αλλα δεν ξερω αν γινεται να βγει αυτο σε ταινια, θα πρεπει να γινει σαν το starwars (1,2,3,4,5,6)
αλλα το προβλημα ειναι οτι τα μεγαλα δεν αρεσουν στον περισσοτερο κοσμο που εχει μαθει στο αρχη-μεση-τελος μια ωρα και κατι ταινιες.
και κατι αλλο.. τον Tom Bombadil γιατι δεν τον βαλανε στο LotR?

XATZARAS

• Ranked Pubzorz!
« Reply #22 on: November 14, 2012, 10:37:52 PM »
και εγω ετσι λεω! αλλα δεν ξερω αν γινεται να βγει αυτο σε ταινια, θα πρεπει να γινει σαν το starwars (1,2,3,4,5,6)
αλλα το προβλημα ειναι οτι τα μεγαλα δεν αρεσουν στον περισσοτερο κοσμο που εχει μαθει στο αρχη-μεση-τελος μια ωρα και κατι ταινιες.
και κατι αλλο.. τον Tom Bombadil γιατι δεν τον βαλανε στο LotR?

Ε δεν ειχε και ιδαιτερη σχεση με το υπολοιπο βιβλιο,μερικες σελιδες ειχε μονο γιαυτο μαλλον το αγνοησαν.Ασχετο αλλα ποτε δεν καταλαβα πως δημιουργηθηκαν τα χομπιτ.Στην σρχη του Σιλμαριλιον εξηγει για ολους εκτως απο τα χομπιτ
Η ζωή είναι σαν μια ντομάτα,άλλος την τρώει σαλάτα,αλλος την τρώει στη μάπα

lft kartelac: TRAVA KAI GAMISOU RE POU THES KAI MIX
lft kartelac: MALIONGA
lft kartelac: kalispera
XATZARAS: :p
XATZARAS: gay
lft kartelac: KATHREUTAKI
<This user is now offline>

dimitrism

• Ranked Pubzorz!
« Reply #23 on: November 15, 2012, 04:15:26 PM »
Θυμαμαι οτι οι dwarves δεν ηταν στο σχεδιο του Iluvatar και πως ενας Valar τους εκανα κρυφα..
μετα ο Iluvatar τα πηρε.. του ειπε να τους "χαλασει" αλλα μετα αλλαξε γνωμη..

αυτο το βλεπουμε και στη Βιβλο..

-Θεος τον Αβρααμ: Θυσιασε μου τον γιο..
-Αβρααμ: Πλακα μου κανεις?
-Θεος: Οχι
-Αβρααμ: Τι?
-Θεος: ..κανε οτι θες Αβρααμ, ομως την επομενη φορα που θα με δεις να ερχομαι..τρεξε..

δεν ειμαι σιγουρος πως εγιναν τα Hobbit.. Tο σχεδιο ηταν.. Elves και μετα Humans!

minas343

• Ranked Pubzorz!
« Reply #24 on: November 22, 2012, 01:47:52 PM »
Η επική ιστορία του Τόμας Κέιλ -που χαράχτηκε στη μνήμη μας πρώτα με "Το αριστερό xέρι του Θεού" συνεχίζεται, καθώς οι Λυτρωτές χρησιμοποιούν τα πρωτοφανή χαρίσματά του για την προώθηση του ιερού σκοπού τους: την εξάλειψη του ανθρώπινου γένους και τη συντέλεια του κόσμου.
Τέσσερα τελευταία αγαθά που αντιπροσωπεύουν την αιώνια µακαριότητα ή την απέραντη καταστροφή, το παντοτινό χάος και τον άπειρο πόνο.
Οι αντιμαχόμενες έννοιες του παράδεισου και της κόλασης βρίσκουν ίσως την τέλεια έκφρασή τους στη σκοτεινή και βασανισμένη ψυχή του Τόμας Κέιλ. Προδομένος από την αγαπημένη του αλλά διαθέτοντας ακόμα αθωότητα μικρού παιδιού, ικανός για ανείπωτη βία αλλά και για απέραντη τρυφερότητα, ο Κέιλ θα οδηγήσει τους Λυτρωτές στη μάχη που θα κρίνει την τύχη της ανθρωπότητας. Και παρότι η ραγισμένη του καρδιά προμηνύει την αιματοχυσία που θα αφήσει στο διάβα του καθώς αναζητά μια προσωπική γαλήνη που διαρκώς του διαφεύγει, μία σπίθα ελπίδας μένει ακόμα ζωντανή, ένα ερώτημα που ούτε ο ίδιος ο Κέιλ δεν μπορεί να απαντήσει: Όταν θα κληθεί να αποφασίσει για τη μοίρα του κόσμου, τι από τα δύο θα διαλέξει, να προχωρήσει στον αφανισμό της ανθρωπότητας ή να της χαρίσει τη σωτηρία; Να εκφράσει το θέλημα του Θεού με την κόψη του σπαθιού ή να συγχωρέσει το συνάνθρωπό του και τον ίδιο του τον εαυτο;
http://news.pathfinder.gr/culture/books/777671.html
naNOx9 pkchUU.: min ksexaseis ta ladia gia na pasaleiftoume e
μR8 absolut: y re min agxonesai
naNOx9 pkchUU.: exo ki ego kati liga jojoba
μR8 absolut: wraios
μR8 absolut: 8a ferw kai ta latex
naNOx9 pkchUU.: oxi exo allergia
naNOx9 pkchUU.: mia fora me ton tommy to xame dokimasei kai evgala spyrakia

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
« Reply #25 on: December 02, 2012, 02:54:56 PM »

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #26 on: January 16, 2013, 10:26:27 PM »
σα να ψώφησε η φάση εδώ?

Τι έφταιξε τελικά; Η απληστία; Οι πολιτικοί; Οι τράπεζες; Εμείς οι ίδιοι; Πολλά έφταιξαν και δύσκολα κάποιος μπορεί να πείσει ότι δεν προσέθεσε κι εκείνος το λιθαράκι του στο οικοδόμημα της Κρίσης. Όμως όλα αυτά είναι υποσημειώσεις σε ένα μεγαλοπρεπέστερο, σχεδόν μυθολογικό, δράμα. Ένα οικουμενικό έπος οι ρίζες του οποίου ξεκινούν στη Μεγάλη Ύφεση του 1929 προτού επεκταθούν στη δεκαετία του '70. Τότε ήταν που, όπως οι Αθηναίοι είχαν αναγκαστεί να τρέφουν με απαίσιους "φόρους υποτέλειας" το έγκλειστο στο Λαβύρινθο κτήνος, έτσι κι ο υπόλοιπος κόσμος άρχισε να χρηματοδοτεί τον αδηφάγο Παγκόσμιο Μινώταυρο - τα αμερικανικά ελλείμματα. Τώρα, από τα ερημωμένα μαγαζιά στους δρόμους των ελληνικών πόλεων μέχρι τις μεγαλεπήβολες συζητήσεις στα κέντρα της αμήχανης διεθνούς εξουσίας, όπου και να κοιτάξουμε, βλέπουμε τις επιπτώσεις του θανάσιμου τραυματισμού, εν έτει 2008, του Παγκόσμιου Μινώταυρου.

Ο "Παγκόσμιος Μινώταυρος" αφηγείται τα πραγματικά αίτια που επέβαλαν την Κρίση σε ολόκληρο τον πλανήτη και τα οποία, αν παραμείνουν κρυφά, ελαχιστοποιούν τις δυνατότητές μας ως Έλληνες, ως Ευρωπαίοι, να πάρουμε τις τύχες του τόπου στα χέρια μας. Το βιβλίο μας καλεί να σκεφτόμαστε οικουμενικά ώστε να μπορούμε να κρίνουμε τα της πολιτείας μας, να δρούμε τοπικά, να βελτιώνουμε ό,τι μπορούμε γύρω μας.
... but don't forget the Rizla.

thefox

• Ranked Pubzorz!
« Reply #27 on: February 22, 2013, 12:02:14 AM »
Αυτος ο Βαρουφακης.. τον εχω ακουσει λιγες φορες αλλα μου φανηκε "Καλος" τωρα τελευταια τον βλεπω ολο και ποιο πολυ στα media, αν ξερει κανεις που μπορω να βρω σε ebook το "Μινωταυρο" για εκτυπωση στο print24 και διαβασμα στο καναπε με την ησυχια μου ας το πει...!!!!

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
Απ: Βιβλία
« Reply #28 on: February 22, 2013, 06:39:11 AM »
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

thefox

• Ranked Pubzorz!
« Reply #29 on: February 22, 2013, 03:58:37 PM »
80'ς λεει η περιγραφη!!