Στορμ φυσικά και έχει σχέση η πολιτική με τη μπάλα.
Πελατειακό κράτος - πελατειακή μπάλα.
Δε σταματάει να με εκπλήσσει το πόσο φανατισμενοι και τυφλοί είναι μερικοί όσο αφορά τη μπάλα.
Μπορεί γενικά να νιώθεις ξέρω γω και να έχεις καποιες ωραίες απόψεις, αλλά αμα σου θίξουν την ολυμπιακαρα, την περίοδο του "ελληνικού πρωταθλήματος" , ξεπερνας και χρυσαυγιτη στη φανατιλα.
cba BTW wtf thread...
μου το γαμησατε που μου το γαμησατε το απογευμα και ειχα στηθει και ακουγα ακτιβ και πορωνομουν ας κατσω να γραψω δικαιολογησω κτλπ.. αι στα διαλα...
θα τα παρω ενα ενα και βλεπουμε
παραγκα... μα το θεο πιστευω οτι ο ολυμπιακος εχει ευνοηθει σε παιχνιδια η τα εχει παρει υπο την ευνοια της διαιτησιας -- το ιδιο και οι αλλοι---
οταν ο κοκκαλης ανελαβε την ομαδα και την ξεχρεωσε εγινε θεος...
ειχε επιρροη και δυναμη
σιγουρα και το πιστευω τοτε ηταν μια περιοδος που ο ολυμπιακος δεν επεζε συνεχεια μπαλλα αλλα ηταν ενα επιπεδο πανω . και σιγουρα πηρε σφυριγματα ...
εδω ομως που διαφωνω καταφωρα ειναι στα τελευταια 5 ετη - επι μαρινακη δηλαδη
οταν εφερε ο μεγας σωκρατες (sic) τον βαλβερδε αρχισε να γινετε πραγματικα δουλεια και να παιζουμε ωραια μπαλλα- εδω ειναι που εξοργιζομαι και φανατιζομαι-
πραγματικα επεξε σωστο ποδοσφαιρο κτλπ τα ξερετε 4αρες αυτοματισμοι ωραια γκολ...
παραλληλα αρχισε η ευρωπαικη ανακαμψη (θα δικαιολογησω κ γ αυτο αργοτερα)
τα πρωτα διπλα - οι πρωτες πολυ καλες εμφανισεις στο τσουλου με γιουβε π.χ (οχι την 7αρα) ---
ωραια ως εδω?
οταν μου λετε οτι τα τελευταια 4 χρονια ο ολυμπιακος εχει παραγκα μα το θεο βγαζω φυσαλιδες .... παιζει τοσο ομορφο ποδοσφαιρο - εχει σωστες βασεις και βαζει γκολ κανει ρεκορ το ενα το αλλο το παραλλο και τα συναφη-
δεν μπορω ρε παιδες να δεχτω οτι ειναι στημενο ενα πρωταθλημα επειδη δεν δωθηκε ενα πεναλντυ στον παο.... η κατι ηταν οφφσαιντ ... τι να σας κανω αυτο πιστευω
--------------------- ευρωπη
παιδες κανετε ενα τεραστιο λαθος εδω περα -
επειδη εχουμε(sic- λες και ειναι δικια μου ομαδα) 39 πρωτ δεν σημαινει οτι ειμαστε και τουμπανο ομαδα ...
ας το παμε αλλιως
πολυ λιγες τουρκικες ομαδες εχουν καταφερει κατι αξιολογο και σκανε ενα καρο λεφτα (ατυχες παραδειγμα διοτι εκει ειναι στημενα ακομα και τα κλανιδια που ριχνουν στα ημιχρονα)
ομως πειτε μου ομαδες απο ανατολικο μπλοκ - ρωσσια - βουλγαρια- και γενικα χωρες που εχουν παραπλησιο υποβαθρο με εμας στην μπαλλα τι εχουν καταφερει... παιδες το να κανει καποιος/καποια ομαδα
ευρωπαικη πορεια δεν εξαρταται απο εκεινον/εκεινη μονο αλλα και απο αλλους παραγοντες ...
αρα μην μπενουμε στην διαδικασια να συγκρινουμε ολυμπιακο με αλλες ευρωπαικες ομαδες ειναι ατοπο.
τι εχει κανει δηλαδη ο παοκ στην ευρωπη εκτος απο μια νικη με τοτεναμ?
ο παο εχει κανει καλες εμφανισεις και μια δυο καλες προκρισεις αλλα εχει φαει και πολλες πικρες (οπως και εμεις)
dreamerxz ηταν πεναλντυ και αποβολη στην φαση του μητρογλου τελευταιος παιχτης και ανατροπη get ur facts right m8 ...
καποιες κιτρινες επρεπε να δωθουν ... και εγω αν ημουν διαιτητης θα εδινα το πενανλτυ στην αεκ με τον χολεβας αν και δεν ηταν 100% καθως ειχε γυρισμενη σχετικα πλατη ... και δεν ηταν ακουσιο..
------------------------------------------
μπασκετ
------------------------------------------
οτι εχεθ γινει στο ποδοσφαιρο με αλλο πρωταγωνιστη -
mrs μην λες οτι δεν μας εχετε σφαξει -- γτ εχετε παρει κουλα σφυριγματα ποοοολλυ κουλα σφυριγματα ...(κατα συνεπεια πρωταθληματα - λεφτα-αναγνωρισημοτητα- ευρωπαικα )
και οι αγγελοπουλοι που μα το θεο τους θεωρω απο τους πιο εντιμους προεδρους ομαδας γενικα στην ελλαδα και στην ευρωπη ουτε γκρινιαξανε ουτε κανανε μεθοδικα απο περσι και μαζι με
εναν απιστευτο ιβκοβιτς κανανε οτι εκανε ο παναθηναικος (φτιαξαν μια δυναστεια)
-------------- και
παμε στην πολιτικη ... βασικα με παρεξηγησατε και βιαστικα να γραψω και εγω
εχει σχεση η πολιτικη ομως η κατασταση σημερα (φτωχεια ανεργια κτλπ) δεν εχει να κανει με τον μαρινακη
και το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι πιο φτωχο γτ ο κοσμος δεν εχει λεφτα οχι επειδη ο μαρινακης τα εχει διαλυσει ολα
----------
οι πολιτικοι επηρεαζουν τα παντα αυτο ειναι γεγονος - η μπαλλα δεν μενει απεξω .
----------
υ.γ 1
και κατι τελευταιο
επαιξα 9 χρονια μπαλλιτσα και εξαιτιας ενος καλοκαιρινου camp επεξα και 4 χρονια στις ακαδημιες του ολυμπιακου (καραισκακη τα καλοκαιρια κτλπ)
καναμε προπονησεις στου ρεντη μια περιοδο για προετοιμασια και ηταν και η ανδρικη ομαδα επι εποχης λεμονη αν θυμαμαι καλα , βγαινανε οι παιχτες εξω στην προπονηση και ηταν καφεεεεεννεειιοοοοοο
μα το θεο παιδια εμεις προσπαθουσαμε περισσοτερο...
---
στις μπαλλαδομανες ισπανια αγγλια και τα συναφη οταν κανουν προπονησεις εχουν πολεμο μανιτσες μου - ειναι σε ειδικα σχολεια και σκιζονται στις προπονησεις και στα 19 κανουν πρωταθλητισμο
οχι καφεδακια στην παραλιακη και στην γλυφαδα οπως καποιοι καποιοι /φετφα
αυτο περι ευρωπης και νοοτροπιας
υ.γ 2 και το σημαντικοτερα
δεν υπαρχει ολυμπιακος , παναθηναικος, αεκ παο
μονο παε υπαρχουν ... ειναι μπιζνεςς πως να το κανουμε καθομαστε και χαλιομαστε για τα εκατομμυρια αλλων - οπιο του λαου φαση-
Α.Ε και τα συναφη ...
- ξερετε τι θα ηταν γαματο ... να μην ηταν επαγγελματικη η φαση με χορηγους και μαλακιες και χρηματα στην μεση .. αλλα για αγαπη για την φανελα.. για την ερυθρολευκη την κιτρινομαυρη κτλπ..
εκει ναι θα φανατιζομουνα ... anyway
μακρηγορησα αλλα οτι ειχα να πω το ειπα
chilll and love ζελες χανουμια μπαοκια πουγατσες σκουληκια