Παίδες, δεν ξέρω τι θεωρείτε εσείς, αλλά πιστεύω πως το ελληνικό community σιγά σιγά καταρέει!..
Αρχικά το 222 σαν server στο cod4 για εμένα ήταν ένας server που γούσταρα πολύ να παίζω. Είχε κ γαμώ τα άτομα μέσα, hackers 1-2 max! (που ήταν γνωστοί σε όλο το community και απλά περιμέναμε μέρα με τη μέρα να βγει το proof
), το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που ανέλαβαν ορισμένα ανώριμα άτομα την επιμέλεια του server όσον αφορα τον gaming server, για εμένα ο 222 έχει γίνει πλέον ένας αποτυχημένος server. Ορισμένοι admins του πλέον, kickaroun/banaroun με το παραμικρό! Εγώ προσωπικά έχω να παίξω πραγματικά στον 222 από την εποχή που όποιος έπαιρνε το scope το κράταγε για την πάρτη του (χωρίς να έχει συνέπειες επειδή ήθελε ο πρώην κάτοχος να το δώσει σε ένα συγκεκριμένο άτομο). Ακόμη, θυμάμαι ότι το flaming γινόταν κατά 24ωρη βάση χωρίς να πέφτουν kicks/bans επειδή θεωρούσαμε ο ένας τον άλλον σαν φίλους και δεν έβγαινε κανένας θιγμένος! Από τη στιγμή που κανένας πέρα από τη συντριπτική μειοψηφία στον server (των 3-4 admins και των φίλων τους) δεν μπορεί να παίξει λίγο scope να γουστάρει, δεν επιτρέπεται να βρίζει ούτε όταν του μιλάνε προκλητικά, επειδή δέχεται απειλές για kick/bans, για εμένα προσωπικά (καθώς και για άλλα άτομα που έπαιζα μαζί τους παλιότερα) ο 222 θεωρείται κλειστή υπόθεση!..
Παρ' όλα αυτά, εγώ θεώρησα το γεγονός ότι στα forums του ελληνικού community, αυτό το θέμα που είχαμε με 2-3 ανώριμους admins στον gaming server, δεν θα το είχαμε και εδω.. Και είχα δίκιο! Για έναν τουλάχιστον χρόνο, είχε πλάκα εδώ στα forums, καθώς γνωρίζαμε ότι υπήρχαν ορισμένοι trollers (wannabe tek9 trollers) που σε κάθε post πετούσαν και την μαλακία τους!
Αλλά τελικά παρατηρώ ότι το ύφος που έχουν αυτοί οι admins της κακιάς ώρας στον gaming server του ελληνικού community, το μετέφεραν και εδώ. Έτσι για εμένα το cod.gr είτε στα forums, είτε στον gaming server έχει πεθάνει!
Κατά τη γνώμη μου, η μόνη δράση που κρατάει το ελληνικο community ζωντανό πλέον, είναι τα lans που διοργανώνονται ανά καιρούς! Τα ελληνικά lan tournaments, είναι το μόνο μέρος κατά τη γνώμη μου στο οποίο μπορείς να επικοινωνήσεις σοβαρά με τους admins του cod.gr (αφού είναι face2face και δεν μπορεί κανείς να προσβάλει τον άλλον με αυτήν τη μέθοδο απ' ότι έχω παρατηρήσει), αλλά ακόμη στα lans, έχεις την ευκαιρία να παίξεις εναντίων των καλύτερων ελληνικών teams, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι κανένας με hacks και μάλιστα ευχαριστιέσαι gaming από την στιγμή που δεν έχει κανένας το δικαίωμα να flamarei, (μόνο στα πλαίσια της πλάκας του style: uniqzje στον jetix : Ψόφα ρε χοντρέ!
)
Κλείνοντας, ελπίζω ότι τα άτομα στα οποία αναφέρομαι παραπάνω θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα οριμάσουν!