Έλα ήμουν afk γιατί είχαν καλές εκπτώσεις τα jumbo.
@iraz
Αν πάρεις έναν server με τους καλύτερους admins και βάλεις μέσα ένα τσούρμο ζώα δύο πράματα μπορεί γίνουν : Ή θα φάνε όλα τα ζώα permaban και μετά θα υπάρχει whine για τον φασισμό των admins και όλο και κάποιος δικηγορίσκος θα βγει να πει "νταξ, τον ξέρω ρε καλο παιδί είναι απλά λίγο μαλάκακος" ή θα γίνουν πιο ελαστικοί οι κανόνες που όμως σημαίνει πως θα εκφυλιστούν σε βάθος χρόνου, και μαζί με αυτούς οι admins.
Guess τι έγινε εδώ.
Παράλληλα εγώ ούτε που θυμώμουν πως είσαι trouble maker παλιότερα, ευτυχώς που υπάρχει ο m6. Σοβαρά με τι θράσος μιλάς τώρα? Σε λίγο θα έρθει να πει για την κατάσταση του community και ο rythmic.
Η ουσία λοιπόν είναι η εξής : αν μαζευτούμε οι "παλιοί" και πούμε "ρε μαλιόνγκες, δεν ξεκινάμε Chivalry : Medieval Combat" και κάνουμε το chivalry.gr, αρχικά τουλάχιστον, θα είναι όλα μέλι γάλα και ούτε καν admin θα χρειάζεται.
Τώρα όσο αφορά το sniper, και εγώ τελευταία φορά μπήκα στον server και λέω "ρε μαλάκες μου δίνει κάποιος scope να το ψωλάρω?" και μου έδωσαν. Επομένως, με την ίδια λογική, δεν τίθεται θέμα scope γιατί όλοι το μοιράζονται φιλικά μεταξύ τους.