Author Topic: ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  (Read 15458 times)

cincgr

• CBWARRIOR.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
« on: December 25, 2012, 12:06:46 PM »
Θα φαω flame μονο και μονο επειδη ανοιξα τοπικ απλα για να πω αυτο αλλα δεν γαμιεται..
Καλα Χριστουγεννα σε ολους με τις πιο θερμες ευχες !
Μακαρι ο καλος Θεουλης ή η οποια ανωτερη υπαρξη ( skynet , cyborg , ET , jedi , high elves , sauron ) να ελεησει μερικους απο σας δινοντας σας μια σταλια μυαλο ισα ισα για να μην γινεστε ρεζιλι !
παντα με μπολικη αγαπη
cincZ0ropoulopoulopoulopoulopoulopoulopoulos
 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0 O0
Comandante in capo
MAD?

Chaox

• Ranked Pubzorz!
  • TrolollololLRLLOLllOLLoll
    • http://clanassistancefree.top-board.com/
Re: ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
« Reply #1 on: December 25, 2012, 12:12:02 PM »
χρονια πολλα και σε σενα  :) hehe o sauron? αυτοσ μας μισει :/
<=====||======> !!!~GuiNNeSS~!!!

nick (in-game): GaTaKi / Chaox

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #2 on: December 25, 2012, 12:23:50 PM »
WE FUCKING LOVE SAURON AND GALARDIEL

καλα χριστουγεννα μααααααααανγκεψ

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #3 on: December 25, 2012, 12:26:21 PM »
Καλα Χριστουγεννα και απο μενα  :)

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #4 on: December 25, 2012, 12:33:10 PM »
Καλά χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία σε έσας και όπου αλλού ποθείτε.

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

EGA Kan

• DEMO UPLOADER!
« Reply #5 on: December 25, 2012, 12:35:00 PM »
Xronia polla oti epi8imei o ka8enas na to exei,me ugeia kai xara panta!!! KALA XRISTOUGENA AGAPES!

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #6 on: December 25, 2012, 12:41:39 PM »

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #7 on: December 25, 2012, 01:33:12 PM »

Επειδή αυτό το πράγμα έχει γίνει overused, τι δουλειά έχουμε εμείς, οι Ευρωπαίοι, οι Αμερικανοί και γενικά όλες οι αναπτυγμένες χώρες, με το ότι στην Αφρική δεν έχουν να φάνε; Το έχετε κάνει πιπίλα οι περισσότεροι και σπάτε και αρχίδια.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #8 on: December 25, 2012, 01:43:04 PM »
Επειδή αυτό το πράγμα έχει γίνει overused, τι δουλειά έχουμε εμείς, οι Ευρωπαίοι, οι Αμερικανοί και γενικά όλες οι αναπτυγμένες χώρες, με το ότι στην Αφρική δεν έχουν να φάνε; Το έχετε κάνει πιπίλα οι περισσότεροι και σπάτε και αρχίδια.

Γιατί ρε γιωτόμπαλο, απαγορεύεται να δείξεις το κοντράστ; Από τη μία, κάποιοι αγοράζουν σα διάολοι χαζοδωράκια και ξοδεύουν όλη τους την περιουσία σε καρότσια επί καροτσιών με αντικείμενα που δε χρειάζονται· από την άλλη, παιδάκια πεθαίνουν γιατί έφαγαν κανονικό γεύμα, τελευταία φορά, τα Χριστούγεννα του 2009.

Ότι έχει γίνει overused, υποθέτω ότι έτσι θα είναι, όπως συνήθως συμβαίνει. Άλλωστε, το να καταδεικνύουμε και να χλευάζουμε στους άλλους ό,τι ακριβώς κάνουμε κι εμεις είναι χαρακτηριστικό το έχουμε αναγάγει σε χόμπυ! ^_^

Όσο για την ερώτησή σου, αν δεν έχουν σχέση οι Ευρωπαίοι, οι Αμερικανοί και όλες οι ανεπτυγμένες χώρες με το γεγονός ότι στην Αφρική δεν έχουν να φάνε, ποιος έχει;
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #9 on: December 25, 2012, 01:51:41 PM »
Γιατί ρε γιωτόμπαλο, απαγορεύεται να δείξεις το κοντράστ; Από τη μία, κάποιοι αγοράζουν σα διάολοι χαζοδωράκια και ξοδεύουν όλη τους την περιουσία σε καρότσια επί καροτσιών με αντικείμενα που δε χρειάζονται· από την άλλη, παιδάκια πεθαίνουν γιατί έφαγαν κανονικό γεύμα, τελευταία φορά, τα Χριστούγεννα του 2009.

Ότι έχει γίνει overused, υποθέτω ότι έτσι θα είναι, όπως συνήθως συμβαίνει. Άλλωστε, το να καταδεικνύουμε και να χλευάζουμε στους άλλους ό,τι ακριβώς κάνουμε κι εμεις είναι χαρακτηριστικό το έχουμε αναγάγει σε χόμπυ! ^_^

Όσο για την ερώτησή σου, αν δεν έχουν σχέση οι Ευρωπαίοι, οι Αμερικανοί και όλες οι ανεπτυγμένες χώρες με το γεγονός ότι στην Αφρική δεν έχουν να φάνε, ποιος έχει;

Σου είπε κανένας να μου απαντήσεις; Εγώ με τον γρίκυ ήθελα να μιλήσω. Τώρα δεν ξέρω τι να πω. Είναι σαν να παίζω με τον Stevy, και να με αφήσει να παίξω scope.Άντε και γαμήσου. <3

Ontopic: Ναι idd αυτό με τους Αμερικάνους κλπ, ήταν λίγο για τη μαύρη ψωλή του Κάτμαν, αλλά το έγραψα μόλις ξύπνησα και μετά από ξύλο με τον αδερφό μου, οπότε καταλαβαίνεις.

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #10 on: December 25, 2012, 01:52:54 PM »

imoun sigouros oti tha apantages esi se ayto to reply

this is how capitalism rox babe
ps. We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #11 on: December 25, 2012, 01:55:24 PM »
^_^

Σου είπε κανένας να μου απαντήσεις; Εγώ με τον γρίκυ ήθελα να μιλήσω. Τώρα δεν ξέρω τι να πω. Είναι σαν να παίζω με τον Stevy, και να με αφήσει να παίξω scope.Άντε και γαμήσου. <3

Ontopic: Ναι idd αυτό με τους Αμερικάνους κλπ, ήταν λίγο για τη μαύρη ψωλή του Κάτμαν, αλλά το έγραψα μόλις ξύπνησα και μετά από ξύλο με τον αδερφό μου, οπότε καταλαβαίνεις.

ahaha
all we 'll do ♫
every day

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #12 on: December 25, 2012, 02:11:49 PM »

ps. We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.

dat. (epic btw)
Καρτελα κατι μου λεει οτι δοκιμασες να τραβηξεις και με το αλλο χερι και γλυκαθηκες μαλλον αποτομα...Ξαφνικα μου γινες oldschooler φαση ξερω γω..Grow up some balls first ομως οκ? Και αμα δεν μπορεις να βρεις συσχετισμο σε αυτο που ρωτας τοτε εισαι απλα ηλιθιος! Α,και καλα Χριστουγεννα μανγκες.

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #13 on: December 25, 2012, 02:45:47 PM »
Χρόνια πολλά, αδέλφια, ό,τι επιθυμείτε όλοι! ^_^
all we 'll do ♫
every day

storm