Author Topic: ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  (Read 15466 times)

PyRo

• DEMO UPLOADER!
Re: ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
« Reply #45 on: December 27, 2012, 02:12:07 AM »
Δηλαδή αν πάω στο αυγανιστάν και βρίσω τον αλάχ δεν θα μου κανουν τίποτα γιατί δεν έβρισα αυτούς που τον πιστευουν, ωραίος .

Για να καταλάβω, προσπαθείς να γράψεις ένα λογικό αντεπιχείρημα, βασισμένο σε μία πιθανή αντίδραση φονταμεταλιστών σε παρόμοιο ζήτημα, που από τη φύση της είναι παράλογη. Ωραίος?
... but don't forget the Rizla.

devr

• DEMO UPLOADER!
« Reply #46 on: December 27, 2012, 02:14:06 AM »
how stupid is this argument?

Όπως το πάρει κανείς. Το μόνο που ξέρω εγώ είναι ότι αν το έλεγε κανένας άλλος αυτό που είπε ο κόκας, όλοι θα του την λέγατε αλλά τέσπα έτσι είναι τα πράγματα! Καλά Χριστούγεννα σε όλους !   

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #47 on: December 27, 2012, 02:15:56 AM »
3 more replies and we go on page 2!

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #48 on: December 27, 2012, 02:16:17 AM »
2 more!

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #49 on: December 27, 2012, 02:16:26 AM »
1 more!!!!!!!

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #50 on: December 27, 2012, 02:16:40 AM »
FUCK YEAH PAGE 2!

devr

• DEMO UPLOADER!
« Reply #51 on: December 27, 2012, 02:19:53 AM »
Για να καταλάβω, προσπαθείς να γράψεις ένα λογικό αντεπιχείρημα, βασισμένο σε μία πιθανή αντίδραση φονταμεταλιστών σε παρόμοιο ζήτημα, που από τη φύση της είναι παράλογη. Ωραίος?

Όπως έχετε καταλάβει αυτό που θέλω να πω είναι ότι πολύ απλά δεν είναι σωστό να ρίχνεις βρισιές τέτοιου είδους ειδικά  τέτοια εποχή! Ανεξάρτητος αν πιστευεις η όχι, μπορείς να πεις την γνώμη σου αλλά όχι να βρίσεις τα πιστευω του άλλου. Τώρα αν κάνετε τους χαζούς καί πάτε να μου αρχίσετε της θεωρητικές σας μαλακίες καλώς.
« Last Edit: December 27, 2012, 02:25:03 AM by devr »

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #52 on: December 27, 2012, 02:22:05 AM »
Όπως έχετε καταλάβει αυτό που θέλω να πω είναι ότι πολύ απλά δεν είναι σωστό 
να ρίχνεις βρισιές τέτοιου είδους ειδικά  τέτοια εποχή! Ανεξάρτητος αν πιστευεις η όχι, μπορείς να πεις την γνώμη σου αλλά όχι να βρίσεις τα πιστευω του άλλου. Τώρα αν κάνετε τους χαζούς καί πάτε να μου αρχίσετε της θεωρητικές σας μαλακίες καλώς.

Δεν πρέπει να βρίζεις τέτοιες μέρες ρε μαλακισμένο.

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #53 on: December 27, 2012, 02:28:21 AM »
Όπως το πάρει κανείς. Το μόνο που ξέρω εγώ είναι ότι αν το έλεγε κανένας άλλος αυτό που είπε ο κόκας, όλοι θα του την λέγατε αλλά τέσπα έτσι είναι τα πράγματα! Καλά Χριστούγεννα σε όλους !

Σοβαρά, αυτό σε πείραξε? Το οτι η απάντησή σου δεν έχει καμία επαφή με τη Λογική, καθόλου έτσι?

Όπως έχετε καταλάβει αυτό που θέλω να πω είναι ότι πολύ απλά δεν είναι σωστό 
να ρίχνεις βρισιές τέτοιου είδους ειδικά  τέτοια εποχή! Ανεξάρτητος αν πιστευεις η όχι, μπορείς να πεις την γνώμη σου αλλά όχι να βρίσεις τα πιστευω του άλλου. Τώρα αν κάνετε τους χαζούς καί πάτε να μου αρχίσετε της θεωρητικές σας μαλακίες καλώς.

Γιατί να μην βρίσεις τα πιστεύω του άλλου? Γνώμη είναι και εκφράζεται.
Και στην τελική, προτιμώ έναν που θα μου πει "η αναρχία σου είναι άτοπη γιατί 1, 2, 3 και είναι για τον πούτσο φιλοσοφία, παρά έναν ανασφαλή καραγκιόζη, που διαφωνώ με τη θεϊστική του θεωρία, του λέω πως είναι για τον πούτσο και κλαίγεται.

Εάν η Πίστη σας είναι τόσο δυνατή, δε θα έπρεπε να σας νοιάζει τί λένε οι άθεοι για το Θεό σας. Καθόλου όμως.
« Last Edit: December 27, 2012, 02:30:56 AM by PyRo »
... but don't forget the Rizla.

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #54 on: December 27, 2012, 02:32:58 AM »
Αν δεν μπορειτε να ξεχωρισετε την πραγματικοτητα απο την φαντασια αυτο ειναι δικο σας προβλημα. Αν στον 21ο αιωνα ακομα πιστευετε πως θα προοδευσετε/σωθειτε απο το χριστο και οχι απο τις δικες σας πραξεις αυτο ειναι και παλι δικο σας προβλημα. Τωρα αν θελετε να δειξω σεβασμο σε μια θρησκεια που υπονομευσε/υπονομευει τοσο τις θετικες οσο και τις θεωρητικες επιστημες χρονια τωρα,σε μια θρησκεια που φιμωσε χιλιαδες στοματα,καταπιεσε βασικες αναγκες και τις ονομασε αμαρτιες,α,guess what,αυτο ειναι δικο σας προβλημα και παλι. Δεν με σεβαστηκε κανεις οταν πανω απο τον πινακα μου ειχε μια εικονα του χριστου,κανεις δεν με σεβαστηκε οταν καθε πρωι εχει προσευχη στο σχολειο. Ναι ξερω,θα μου πειτε δεν ειναι υποχρεωτικη(wut). Κανεις δεν με σεβαστηκε οταν απειρα δημοσια κονδυλια,αντι να χρησιμοποιηθουν για να δημιουργηθουν χωροι ψυχαγωγειας,χρησιμοποιηθηκαν για την οικοδομηση εκκλησιων.

Αλλα τι να πω,ειμαι απλα ενας κλικαδορος που θα μεινω unbanned.

Κρατηστε τις πιπες σας για εσας,fellow christians.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

devr

• DEMO UPLOADER!
« Reply #55 on: December 27, 2012, 03:03:37 AM »
Καλύτερα να μάθεις να εκφράζεις την γνώμη σου με καλύτερους τρόπους και να την εκφράζεις όταν χρειάζεται. Το ποστ αυτό δεν άνοιξε για να μας πεις άμα πιστευεις στον χριστιανισμό, ήταν απλός για να ευχηθούμε καλά χριστούγεννα. Πρόβλημα σας που δεν πιστευετε και πολυ καλά κάνετε, το ίδιο πάει και για εμάς όμως . Το κακό με εσάς είναι ότι κατακρίνετε αυτούς που πιστευουν και αυτό μου την δίνει, ο καθένας πιστευει με τον δικό του τρόπο! Εγώ προσωπικά δεν είμαι από αυτούς που πηγαινουν κάθε Κυριακή εκκλησία, εγώ είμαι από αυτούς που πηγαίνουν τα χριστούγεννα και το πάσχα. 

Απλά τα πράγματα, αν πεταγόταν ο σμακός και ο κάθε σμακός και έλεγε **** τον Χριστό θα είχε φάει ένα βανάκι καλοκαιρινό. Μιλάμε πάω να δω bleach!

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #56 on: December 27, 2012, 03:07:05 AM »
Καλό το bleach;

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #57 on: December 27, 2012, 03:07:49 AM »
Το "πιστευω με τον δικο μου τροπο" δεν ειναι πιστευω. Η Αγια Γραφη γραφει καποια πραγματα,αν εσυ τα πιστευεις αλλιως,απλα τα παραμορφωνεις.
Δεν ειναι λογοτεχνικο βιβλιο να το ερμηνευσεις οπως θελεις.
Η γνωμη δεν εμφανιζεται οταν χρειαζεται. Αλλα να μου πεις,χριστιανος εισαι,τι θα πιστευες.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

devr

• DEMO UPLOADER!
« Reply #58 on: December 27, 2012, 03:25:40 AM »
Το "πιστευω με τον δικο μου τροπο" δεν ειναι πιστευω. Η Αγια Γραφη γραφει καποια πραγματα,αν εσυ τα πιστευεις αλλιως,απλα τα παραμορφωνεις.
Δεν ειναι λογοτεχνικο βιβλιο να το ερμηνευσεις οπως θελεις.
Η γνωμη δεν εμφανιζεται οταν χρειαζεται. Αλλα να μου πεις,χριστιανος εισαι,τι θα πιστευες.

βασικά εκφράζω την πίστη μου με δικό μου τρόπο ήθελα να πω, δεν είμαι καλός στο να εκφράζω γραπτός αυτά που θέλω να πω, αλλά να που πεις χριστιανός είμαι, τι περιμένεις.

καρτέλα είναι ζγαματο ρε.

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #59 on: December 27, 2012, 04:04:38 AM »
Καλές γιορτές να χουμε μαγκες, μόλις γύρισα από τη χειμερινή ζωάρα - ζούλια μέξιιι.

ΟΤ, γαμώ το Χριστό κι εγώ. Όχι γαμώ το Θεό (τον Αλλάχ που λένε), γαμώ το Μωάμεθ, το Χριστό και όλους τους χασικλήδες της εποχής. Γαμώ τους ξεφτίλες που φορώντας τη μάσκα του θεούλη, βιάζουν παιδάκια στην Αφρική και σε όλο τον κόσμο. Γαμώ το Χριστό γιατί έδωσε την ευκαιρία σε ανθρωποειδή να βγάζουν τρις. Γαμώ το Χριστό και τα άλλα τα τρικαράγκιοζα γιατί κηρύττουν την αγάπη και τις άλλες πίπες και στο όνομα τους κηρύττουν και τους πιο βάρβαρους πολέμους.

Γαμώ το Χριστό γιατί μπορώ. Γιατί με αύτα που είπε, μπορώ να τον γαμώ.