Γενικα για μενα ειναι αρκετα καλο βιβλιο...Εχω διαβασει και το Μανατζερ του 1 ενος λεπτου,και δεν μπορω να πω οτι ειναι εντελως κακογραμμενο βιβλιο..Κατα δικια μου αποψη,ο τροπος που το μαθαινουμε ειναι επικιοικως για τον πουτσο..Σιχαινομαι την παπαγαλια..Ναι θα μαθω εναν τυπο στην φυσικη η στα μαθηματικα απ'εξω γιατι θα χρειαστει να τον εφαρμοσω ετσι οπως ειναι (η με παραλλαγη βεβαια) γιατι ειναι πιο δυσκολο να φτιαξω τον τυπο απο μονος μου η βασει καποιας λογικης σκεψης (ετσι μας τα βγαζε ο φυσικος της 3ης,που ηταν απλα γαματος)...
Και οσο για αυτο που λες coka λες απλα μαλακιες...Εμεις πηγαμε τεχνολογικη για να γλιτωσουμε κυριως την παπαγαλια,και μας εχει ενα μαθημα που θελει
MONO παπαγαλια..Εσεις ειστε θεωρητικη,ουτε εξισωσεις λυνετε,ουτε κανετε τετοιες ασκησεις...Δεν θεωρω κατωτερη την θεωρητικη βεβαια (αν και θεωριες τυπου,ε ο ποιητης το λεει μαυρο γιατι το βλεπει απο την δικια του οπτικη γωνια και ας ειναι ασπρο,η τι παραπανω εννοει ο ποιητης περα απ'το κοινο και το λογικο...μπαλεC)
Γενικα παντως το για μενα ειναι απ'τα καλυτερα μαθηματα,και πιστευω το management καλο θα ηταν να διδασκεται σαν γενικης,γιατι και μπακαλης να σαι η αμα εχεις δικια σου μεγαλο-εταιρια θα σου χρειαστει...Επισης αρκετα δυνατο μαθημα ηταν αυτο με το δικαιο,που επισης ειναι αρκετα χρησιμο,αλλα συνηθως τα κατανταμε χειροτερα μαθηματα και απο την (τοτε) γυμναστικη..
Btw με πολυ σπανια παπαγαλια,και με 1 μερα πριν τις εξετασεις 10ωρο περιπου διαβασμα,χτυπησα ενα 15αρι στο ΑΟΔΕ και γουσταρα
(Μας ειχε πριξει και τα αρχιδια η καθηγητρια οτι θα πεσει η τελευταια σελιδα με τις ακροασεις,και οντως επεσε
)