Author Topic: ΑΟΔΕ - Το πιο κακογραμμένο βιβλίο της Γ λυκείου!  (Read 26549 times)

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
True,η φυσικη γενικης ηταν οντως πιο ευκολα απ'τα μαθηματικα-στατιστικη γενικης...Χοντρη μαλακια που δεν την ειχα επιλεξει,μιας που μ'αρεσε αρκετα κιολας...(Οχι οτι τωρα θα χαμε περασει σε καμια σχολη της προκοπης ;D )

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
Τι κάθεστε και αναλύεται με καλοφτιάγμενα κειμενάκια τρομάρα σας το βίβλιο τουαλέτας; Ιrazguy, αν όντως ξοδεύεις ώρες όπως λες και δεν βλέπεις χαϊρι με το ΑΟΔΕ, τότε λυπάμαι έχεις χοντρό πρόβλημα (διανοητικό). Τι σας φταίει το βιβλίο; Ναι, είναι τελειως κακογραμμένο, καμιά σχεση με την παιδεία που ονειρευόμαστε, αλλά deal with it, όταν θα σου δίνει το boss ένα φάκελο 300+ σελίδων θα λες δεν καταλαβα χριστό, ul, βρες άλλον, εγώ πάω να λύσω κανά ολοκλήρωμα...

Συμπέρασμα: Κι εγώ το πέρασμα το σιχτίρισμα, τέτοια εποχή ήταν, στο τέλος κάναμε περίπατο όλοι, και ενώ την ίδια ώρα διπλα μας έκλαιγαν γιατί έδιναν Ιστορία κατ. και Βιολογία κατ. Οπότε, κόφτε την κλάψα και διαβάστε με pc off.

« Last Edit: January 02, 2013, 11:16:02 PM by pkchUU. »

cincgr

• CBWARRIOR.
Σε εμας αυτος που κανει ΑΟΔΕ κανει και ΑΟΘ .
Το καλο με τον τυπο ειναι πως σου πρηζει τον πουτσο να αφησεις το ΑΟΘ γιατι οπως λεει "δεν εισαι μαθητης , ρεμαλι εισαι και με το ΑΟΘ σκατα θα τα πας" , απο την αλλη οταν το αφησα τελικα με παρακαλαγε να ξαναπαω γιατι οπως ελεγε "εδινε ευκολα μορια" (της ταξης των 300-400μαξ μοριων)
Στο ΑΟΔΕ απο την αλλη υπαρχουν ισως 3 ατομα στην ταξη που διαβαζουν ακαταπαυστα και παιρνουν τα παπαρια μου σε καθε εξεταση μαζι με τους υπολοιπους , so δεν λεω πως το μαθημα θελει κλωτσο απο την αρχη και γαμησι 2 μερες πριν απο τις εξετασεις αλλα η αληθεια ειναι μια : το μαθημα ειναι και διδασκεται ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ απο σχεδον ολους τους καθηγητες εκει εξω. Με προσωπικη εξαιρεση τον δικο μας στο φροντηστηριο οποιος κανει τα αδυνατα δυνατα μπας και γραψουμε πανω απο 10 και η προσωπικη του αποψη ειναι πως η ταξη του θα γραψει πανω απο 18 πανελλαδικες . Με παρενθεση πως τα θεματα του φροντ. ειναι σε βαθμο δυσκ. 8 εαν θεωρησουμε μαξ το 10 και το βαθμο δυσκ. πανελληνιων το 5. Οχι πως αυτο σας λεει κατι αξιοπροσεχτο αλλα εν τελει πιστευω πως ειναι τοσο υποκειμενικο μαθημα που δεν θα επρεπε να διδασκεται αλλα να μαθαινεται πρακτικα. Οπως η ταξη μου , και σιγουρα και καποιων αλλων , συμμετειχαν στην 1η Λυκειου στο προγραμμα της Εικονικης Επιχειρησης και συνειδητοποιησαμε πως υπαρχει προεργασια μεχρι να ακουμπησει καποιος το χρημα και να παρει το προιον , ετσι εννοιες οπως το μαρκετινγκ , η το μανατζμεντ που ακομα και το βιβλιο δεν δινει ορισμο θα επρεπε να εξασκονται σε ενα βαθμο για την πληρη κατανοηση τους . Δεν ειμαι ομως ουτε σοφοτερος του υπουργου αλλα ουτε και του καθε εκπαιδευτικου για να παρετε αυτα που λεω κατα γραμμα , ειμαι απλα τελειοφοιτος που πιστευω πως η παιδεια πρεπει να αλλαξει . Κακο ειναι ?
Comandante in capo
MAD?

PyRo

• DEMO UPLOADER!
Τί είναι αυτά με τους Α και Β κύκλους ωρέ?
... but don't forget the Rizla.

storm

• DV zombie
η τεχνολογικη εχει δυο κυκλους που εχει διαφορετικα καποια μαθηματα

δεν θυμαμαι ποιος προλαλησαντας ειπε οτι πηρε Α κυκλο -
αν ειδες ειχε βιολογια , ηλεκτρολογια και ενα αλλο

ενω στον β εχουμε αοδε προγραμματισμο ας πουμε...
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Κάτι κι από μένα (προσωπικές απόψεις, δηλαδής)...

Το ΑΟΔΕ έχει το πιο κακογραμμένο βιβλίο του Λυκείου.
Είναι το πιο εύκολο μάθημα της Τεχνολογικής (β' κύκλου, by default).
Δε μπορείς να έχεις απαίτηση να σου "κάνει καλό μάθημα" ο καθηγητής προκειμένου να γράψεις καλά στις Πανελλήνιες. Μπορείς να έχεις απαίτηση να σου κάνει καλό μάθημα για να καταλάβεις όσα γράφει το βιβλίο, χωρίς αυτά να είναι καμία τρομερή επιστήμη - αν διαβάσεις καλά, δε μπορεί, θα καταλάβεις τα πάντα.
Δε σου ζήτησε κανένας να μάθεις απέξω εκατοντάδες σελίδες, όπως κάνουν στη Θεωρητική. Σου ζήτησαν να μάθεις (κατά γράμμα, τελεία και κόμμα, βέβαια) 40 (?) σελίδες.
Για το μάθημα, αρκεί να διαβάζεις και να μαθαίνεις τέλεια και απ' έξω τις δυο / τρεις / πέντε παραγραφούλες που σου βάζει ο καθηγητής σε κάθε μάθημα. Να κάνεις μία καλή επανάληψη στα διαγωνίσματα που θα σου βάλει και να αφιερώσεις τη μία εβδομάδα του Πάσχα για να κάνεις όλο το βιβλίο επανάληψη (τέλεια κι απ' έξω, πάντα). Στο τέλος, θα χρειαστείς τις δυο μέρες που θα έχεις, μόνο. Και θα γράψεις 20.

One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

igna

• CBWARRIOR.
Τί είναι αυτά με τους Α και Β κύκλους ωρέ?
Dat....den thumame na mas eipan tpt gia A kai B kuklo!

iRaZGuY

• Assistant Team\Movie Editors
  • CBWARRIOR.
  • iRaZGuY :DD
    • momentum Gaming
Dat....den thumame na mas eipan tpt gia A kai B kuklo!

Έχει καταργηθεί για εμάς ο Α κύκλος..
[01:37] wA wAJoOh?: RAAAAAAAAAAAAZ
[01:37] wA wAJoOh?: im
[01:37] wA wAJoOh?: hm
[01:37] wA wAJoOh?: 1l of 20%
[01:37] wA wAJoOh?: 500 ml
[01:37] wA wAJoOh?: 40%
[01:37] wA wAJoOh?: HMMHHMMH
[01:37] VIRIDITAS`RAZ: good! :DD

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature

wat. Οταν βλεπω ατομα απο τεχνολογικη να μιλανε για αποστηθιση κανω εμετο στο στομα μου. Calm. Δεν ξερετε τι θα πει αποστηθιση.
Ειναι σαν να παω εγω που ημουν θεωρητικη να σας πω "πωω εχω πολλες ασκησεις".

Gay fash ki etsi sti thewritikh e?

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
:D

what stewie said. Επισης το κλειδι στην αποστηθιση ειναι η συνεχης επαναληψη,η παπαγαλια δεν εχει μακροπροθεσμα αποτελεσματα. Διαβαζεις κατι παπαγαλια,το ξερεις σημερα,σε 1 μηνα το ξεχνας χωρις επαναληψη.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

pres1o

• DEMO UPLOADER!

Ειναι το πιο δυσκολο μαθημα της 3ης(τεχνολογικης) και ναι μπορεις να γραψεις το καλυτερο βαθμο σου σε αυτο ,για αυτο και τα ποσοστα επιτυχιας της θεωρητικης ειναι καλυτερα(?) δεν λεει κατι αυτο. Υποτιθεται (ειπωθηκε already) οτι παμε τεχνολογικη να γλιτωσουμε την αποστηθιση , το συγκεκριμενο βιβλιο απο οτι μου ειπανε ειναι κομματια κειμενων απο διαφορετικα βιβλια πανεπιστημιων εξου και διαφορετικες ορολογιες σε καθε κεφαλαιο για το ιδιο πραγμα..(mindfucking)

tl;dr : θανατος στο γαμιδι , ο κολλητος μου λιποθυμησε την μερα πριν της πανελληνιες(νοσοκομειο) απο το αγχος
« Last Edit: January 03, 2013, 05:52:29 PM by pres1o »
-peEWW  HERO-
Because we write in english(and i dont know very good) it' very easy to write something that u want to say something and actually u say something else.

[21:48] idinarK illu: pote tha kaneis upgrade se pres2o

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
Καταλαβαινω απολυτα το φιλο σου.. κι εγω το ιδιο επαθα στον Lan με x9..

"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

storm

• DV zombie
χαχαχααχχααχαχ
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

pres1o

• DEMO UPLOADER!
Καταλαβαινω απολυτα το φιλο σου.. κι εγω το ιδιο επαθα στον Lan με x9..

αφου στο ξαναειπα , δεν φταις εσυ ελειπε ο καιριερ
-peEWW  HERO-
Because we write in english(and i dont know very good) it' very easy to write something that u want to say something and actually u say something else.

[21:48] idinarK illu: pote tha kaneis upgrade se pres2o

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.

tl;dr : θανατος στο γαμιδι , ο κολλητος μου λιποθυμησε την μερα πριν της πανελληνιες(νοσοκομειο) απο το αγχος
πως έγραψε τελικά;