Author Topic: ΑΟΔΕ - Το πιο κακογραμμένο βιβλίο της Γ λυκείου!  (Read 26539 times)

pres1o

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
πως έγραψε τελικά;
20 , πηγε στα επαναληπτικα βεβαια ,οχι οτι εχει τεραστια διαφορα
« Last Edit: January 04, 2013, 01:48:13 AM by pres1o »
-peEWW  HERO-
Because we write in english(and i dont know very good) it' very easy to write something that u want to say something and actually u say something else.

[21:48] idinarK illu: pote tha kaneis upgrade se pres2o

cokaRiolic

• DV zombie

Ειναι το πιο δυσκολο μαθημα της 3ης(τεχνολογικης) και ναι μπορεις να γραψεις το καλυτερο βαθμο σου σε αυτο ,για αυτο και τα ποσοστα επιτυχιας της θεωρητικης ειναι καλυτερα(?) δεν λεει κατι αυτο. Υποτιθεται (ειπωθηκε already) οτι παμε τεχνολογικη να γλιτωσουμε την αποστηθιση , το συγκεκριμενο βιβλιο απο οτι μου ειπανε ειναι κομματια κειμενων απο διαφορετικα βιβλια πανεπιστημιων εξου και διαφορετικες ορολογιες σε καθε κεφαλαιο για το ιδιο πραγμα..(mindfucking)

tl;dr : θανατος στο γαμιδι , ο κολλητος μου λιποθυμησε την μερα πριν της πανελληνιες(νοσοκομειο) απο το αγχος

Νταξει τωρα αυτα ειναι βλακειες,επειδη ο κολλητος σου ειναι ψυχωτικος δεν λεει κατι αυτο. Οκ πανελληνιες ειναι,κρινουν αν θα περασεις σε μια σχολη,αλλα οχι να αυτοκτονησουμε κιολας. Ολοι λετε οτι οκ πηγατε τεχνολογικη να γλιτωσετε την αποστηθιση,αλλα η τεχνολογικη ειναι μια κατευθυνση που στηριζεται στην πραξη,και η πραξη στηριζεται στην θεωρια,δεν γινεται να τα γλιτωσετε ολα. Με την ιδια λογικη γιατι εγω στην θεωρητικη να εχω ασκησεις(οι οποιες παρεπιπτοντως ειναι τεραστιες);
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

pres1o

• DEMO UPLOADER!
Θεωρια που χρειαζεσαι για τις πραξεις vs αοδε
σοβαρα τωρα?
Οι ασκησεις της θεωρητικης ποσο πολυ ξεφευγουν απο την θεωρια? αν καταλαβαινεις πως το εννοω
Και βασικα δεν εχω καταλαβει , η διαφωνια σου ποια ακριβως ειναι? Το οτι απλα πρεπει να στρωσεις το κωλο σου και να διαβασεις καλα και ετσι θα γραψεις?Δεν ειχα διαβασει απο ολο το βιβλιο μονο  τις 3 τελευταιες σελιδες , οι 2 τελευταιες ερωτισεις ηταν απο την τελευταια σελιδα  εγραψα 14.5 ,δικια μου βλακεια εννοειται, και μαθαινω οτι παιδι που δεν ειχε βγαλει καθολου το 2ο κεφαλαιο(ολοκληρο) και απο το 3ο τα μισα εγραψε 18 επειδη πεσανε ακριβως ο,τι ηξερε . Με μονο 3ς ερωτισεις παιρνεις 50μοναδες κατι που δεν θα ειναι παντα αναλογο με τη ποσοτητα που εχεις διαβασει.
το παιδι που λιποθυμησε ηθελε να χτυπησει  μηχανολογων και προφανως ηθελε οπωσδηποτε 20αρι , εχασε τη σχολη για ενα μωριο , blame the system not him
αυτη η ταση διαφωνιας που εχετε εσυ και ο πουστης ο φακαλης ... :P
« Last Edit: January 04, 2013, 03:32:02 AM by pres1o »
-peEWW  HERO-
Because we write in english(and i dont know very good) it' very easy to write something that u want to say something and actually u say something else.

[21:48] idinarK illu: pote tha kaneis upgrade se pres2o

cokaRiolic

• DV zombie
Δεν μιλησα για θεματα σχετικοτητας,απλα εχω βαρεθει αυτη την κλαψα των τεχνολογικων,ενα γαμημενο παπαγαλιστικο μαθημα ειναι 40 σελιδες,παρε το μαθε το γραψε. Τι μου λες τωρα για το ποσο διαβασες κλπ. Εννοειται πως οι πανελληνιες εχουν μεγαλο συντελεστη τυχης.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Βασικά, δεν πιστεύω ότι πάνε όλοι τεχνολογική για να γλυτώσουν την αποστήθιση, γι' αυτό και η δυσκολία του ΑΟΔΕ είναι υποκειμενική, όπως βλέπετε όλοι. Άλλοι, στην τεχνολογική, έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες αποστήθισης οπότε θα δουν το μάθημα ως ευκαιρία, κι άλλοι ελάχιστες οπότε γι' αυτούς το μάθημα αποτελεί τεράστιο εμπόδιο.

Η διαφορά, coka, σ' αυτό που λες, χωρίς να καταλαβαίνω την ουσία της διαφωνίας σας βέβαια, είναι ότι αφενός το ΑΟΔΕ απαιτεί στείρα αποστήθιση, ενώ τα υπόλοιπα μαθήματα της Τεχνολογικής / Θετικής απαιτούν βαθιά κατανόηση της θεωρίας ώστε να μπορεί ο μαθητής να την εφαρμόσει στην πράξη. Μπορείς να διαβάσεις τη θεωρία των μαθηματικών κατεύθυνσης καλύτερα από ότι ένας άριστος μαθητής την ιστορία κατεύθυνσης, να τη μάθεις "απ' έξω κι ανακατωτά" που λέγαμε κάποτε, αλλά να μη μπορέσεις να γράψεις πάνω από 2,5 στις Πανελλήνιες.
Ο μαθητής της θεωρητικής, αντίθετα, δε θα κληθεί να "λύσει" μία άσκηση και να εφαρμόσει μια θεωρία που, κατά τ' άλλα, έφαγε σκατά για να μάθει δύο χρόνια, αλλά να αποδώσει αυτολεξεί ή να ερμηνεύσει αυτή. Εξαιρούνται τα γλωσσικά μαθήματα (βλ. Αρχαία ή Λατινικά) όπου, και πάλι, όμως, απαιτείται περισσότερο η μνήμη παρά η επεξεργασία. Όλα αυτά, χωρίς να διακρίνεται, φυσικά, ποιο είναι πιο εύκολο (για μένα, προφανώς η τεχνολογική).
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
Κι καλά τώρα, ο ορθολογιστής stewie..  Που είναι ο dfk να dropparei bombs τώρα στη μάπα σου..

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
ρε φάε puzzo
all we 'll do ♫
every day

cokaRiolic

• DV zombie
Βασικά, δεν πιστεύω ότι πάνε όλοι τεχνολογική για να γλυτώσουν την αποστήθιση, γι' αυτό και η δυσκολία του ΑΟΔΕ είναι υποκειμενική, όπως βλέπετε όλοι. Άλλοι, στην τεχνολογική, έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες αποστήθισης οπότε θα δουν το μάθημα ως ευκαιρία, κι άλλοι ελάχιστες οπότε γι' αυτούς το μάθημα αποτελεί τεράστιο εμπόδιο.

Η διαφορά, coka, σ' αυτό που λες, χωρίς να καταλαβαίνω την ουσία της διαφωνίας σας βέβαια, είναι ότι αφενός το ΑΟΔΕ απαιτεί στείρα αποστήθιση, ενώ τα υπόλοιπα μαθήματα της Τεχνολογικής / Θετικής απαιτούν βαθιά κατανόηση της θεωρίας ώστε να μπορεί ο μαθητής να την εφαρμόσει στην πράξη. Μπορείς να διαβάσεις τη θεωρία των μαθηματικών κατεύθυνσης καλύτερα από ότι ένας άριστος μαθητής την ιστορία κατεύθυνσης, να τη μάθεις "απ' έξω κι ανακατωτά" που λέγαμε κάποτε, αλλά να μη μπορέσεις να γράψεις πάνω από 2,5 στις Πανελλήνιες.
Ο μαθητής της θεωρητικής, αντίθετα, δε θα κληθεί να "λύσει" μία άσκηση και να εφαρμόσει μια θεωρία που, κατά τ' άλλα, έφαγε σκατά για να μάθει δύο χρόνια, αλλά να αποδώσει αυτολεξεί ή να ερμηνεύσει αυτή. Εξαιρούνται τα γλωσσικά μαθήματα (βλ. Αρχαία ή Λατινικά) όπου, και πάλι, όμως, απαιτείται περισσότερο η μνήμη παρά η επεξεργασία. Όλα αυτά, χωρίς να διακρίνεται, φυσικά, ποιο είναι πιο εύκολο (για μένα, προφανώς η τεχνολογική).

Παλι αναλυετε πραγματα για τα οποια εγω δεν μιλησα. Εγω μιλησα απλα για την τεχνολογικη κλαψα. Δεν με νοιαζει τι κανουν στα μαθηματικα,στο αοδε αν διαβασεις θα γραψεις. Τωρα αν αφησες 3 σελιδες εξω απο αυτο δεν ειναι δουλεια μου,suck a dick. Το εκανα κι εγω την πρωτη φορα που εδωσα,i sucked a dick too.
« Last Edit: January 04, 2013, 02:26:29 PM by cokaRiolic »

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Συμφωνώ. xD
all we 'll do ♫
every day

pancy

• DV zombie
υπαρχει και ο Α κυκλος τεχνολογικης αλλα δεν γινεται στα περισσοτερα σχολεια.
εγω παντως αυτον ειχα παρει τοτε.

iRaZGuY

• Assistant Team\Movie Editors
  • CBWARRIOR.
  • iRaZGuY :DD
    • momentum Gaming
υπαρχει και ο Α κυκλος τεχνολογικης αλλα δεν γινεται στα περισσοτερα σχολεια.
εγω παντως αυτον ειχα παρει τοτε.

Νομίζω πως ο Α κύκλος πλέον είναι εντελώς αποκομμένος από το σύστημα των πανελλαδικών...
[01:37] wA wAJoOh?: RAAAAAAAAAAAAZ
[01:37] wA wAJoOh?: im
[01:37] wA wAJoOh?: hm
[01:37] wA wAJoOh?: 1l of 20%
[01:37] wA wAJoOh?: 500 ml
[01:37] wA wAJoOh?: 40%
[01:37] wA wAJoOh?: HMMHHMMH
[01:37] VIRIDITAS`RAZ: good! :DD

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Νομίζω πως ο Α κύκλος πλέον είναι εντελώς αποκομμένος από το σύστημα των πανελλαδικών...
όχι

pancy

• DV zombie
ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην λεγεται καν στα σχολεια

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
Κι καλά τώρα, ο ορθολογιστής stewie..  Που είναι ο dfk να dropparei bombs τώρα στη μάπα σου..

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Με καλέσατε; Συμφωνώ με το stewie.

chesteR!

• DV zombie
o slashakos mono SONATA den eixe diavasei kai epese re seis!!!!!!!
Hey dude,where's my KaR ?