Author Topic: ΑΟΔΕ - Το πιο κακογραμμένο βιβλίο της Γ λυκείου!  (Read 26540 times)

sAVAZz

• DV zombie
ase mas gamw to selinofwtos s mesa
« Last Edit: January 05, 2013, 04:06:22 PM by sAVAZz »

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
Εγω προπερσι λατινικα δεν διαβασα μονο την καριολα με το ψαλιδακι του μανικιουριστα και τον μουρηνα και πεσαν αυτα τα 2. Γαμω την παναγια δηλαδη.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
Εγω προπερσι λατινικα δεν διαβασα μονο την καριολα με το ψαλιδακι του μανικιουριστα και τον μουρηνα και πεσαν αυτα τα 2. Γαμω την παναγια δηλαδη.
Δεν σε φταιει η παναγια,απλα εισαι ντυπ γκαντεμης χα0 <3

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

papoulis

• CBWARRIOR.
  • ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΕΪΜΆΝ
    • SOVRAKA
Δυσκολο ξεδυσκολο το ΑΟΔΕ φετος με την επαναφορα της βασης του 10 το 70%(ισως και με εμενα μεσα) της τεχνολογικης λεει αντιο σε οποιοδηποτε ειδος σχολης...
Πουλάω βρακιά

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
Όταν
        Έχω
               Διάβασμα
                              Βαριέμαι

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
Όταν
        Έχω
               Διάβασμα
                              Βαριέμαι

Ο Δασκαλος Ειναι Βλακας ρε!! ;D

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
όλγα ελένη δήμητρα βάσω

papoulis

• CBWARRIOR.
  • ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΕΪΜΆΝ
    • SOVRAKA
Ολοι Ειστε Δηλωμενοι Βλακες ;D

Πουλάω βρακιά

papoulis

• CBWARRIOR.
  • ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΕΪΜΆΝ
    • SOVRAKA
Ολοι Ειστε Δηλωμενοι Βλακες ;D

Φυσικα πλακα κανω!
Πουλάω βρακιά

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
Oστούης Δείναι Ετελείως Βκαράφλας

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
Αν
    Όντως
               Διαβάσειc,
                               Εύκολο

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
Ολοι Είστε Διαβάστεροι Βabibes

zbou kalh xronia mana mou
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

purple

• Ranked Pubzorz!

wat. Οταν βλεπω ατομα απο τεχνολογικη να μιλανε για αποστηθιση κανω εμετο στο στομα μου. Calm. Δεν ξερετε τι θα πει αποστηθιση.
Ειναι σαν να παω εγω που ημουν θεωρητικη να σας πω "πωω εχω πολλες ασκησεις".

Άσε, γιατί ξέρω τι κάνετε στη Θεωρητική, και έχω δει τα βιβλία σας. Η ιστορία απλά δε συγκρίνεται με το αοδε. Φυσικά και κανένας δε πρέπει να μαθαίνει παπαγαλία, αλλά πίστεψε με, "Δε ξέρεις τι είναι να τρως τον 60 εκατοστών πούτσο που λέγεται αοδε".

purple

• Ranked Pubzorz!
Καλήσπερα! Ο τίτλος τα λέει όλα!

Πολλοί πιστεύουν ότι το ΑΟΔΕ είναι ένα εύκολο μάθημα το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει και να σου δώσει ορισμένα επιπλέον μόρια στις πανελλαδικές. Κατά τη γνώμη μου, το ΑΟΔΕ ως μάθημα σε βαθμό δυσκολίας διαφέρει απο κεφάλαιο σε κεφάλαιο. Ωστόσο, θεωρώ ότι το βιβλίο του είναι από τα πιο κακογραμμένα της Γ Λυκείου (όσον αφορά την τεχνολογική κατεύθυνση αποκλειστικά και μόνο). Στην ουσία το βιβλίο είναι σαν σημειώσεις κάποιου πάνω στα συγκεκριμένα θέματα που αφορά αυτό το μάθημα (ή επιστήμη αν και διαφωνώ να αντιληφθώ την διοίκηση των επιχειρήσεων ως μια επιστήμη) και μάλιστα το έχουν γράψει με τρόπο βερμπαλιστικό ώστε απλά να γεμίσουν οι σελίδες. Τέλος, απ' όσο έχω καταλάβει, το εκπαιδευτικό σύστημα θέτοντας ως μέθοδο εξέτασης των: ΑΟΔΕ, Ιστορία, Βιολόγια την μέθοδο της παπαγαλίας, θέλουν να έχουν άτομα τα οποία δεν θα έχουν κριτική σκέψη και απλά θα πρέπει να αποστηθίζουν αυτά που μαθαίνουν, δίχως να γνωρίζουν αυτό το οποίο έμαθαν.

Περιμένω να ακούσω απόψεις κυρίως από άτομα που μπήκαν στο λούκι των πανελλαδικών εξετάσεων και είχαν να αντιμετωπίσουν αυτό το εκπαιδευτικό εμπόδιο εν ονόματι ΑΟΔΕ, αλλά και από άτομα τα οποία συμπάσχουν μαζί μου για αυτό! Δεκτές είναι και οι απόψεις από άτομα άλλων κατευθύνσεων καθώς όλοι πρέπει να μπούμε στον κόπο της αποστήθισης! Τα ειρωνικά σχόλια από παιδάκια της Β Λυκείου και κάτω, δεν θα γίνονται δεκτά αλλά η απάντηση μου προς τέτοια σχόλια θα είναι μία: Όταν θα φτάσει η ώρα σας, εγώ θα είμαι έξω και θα ψολάρω και εσείς θα λιώνετε μουχρίτσες!  ;D

Δε ξέρω τί σπουδές κάνεις ή έχεις κάνει, πάντως ειλικρινά, η διοίκηση των επιχειρήσεων είναι τόσο επιστήμη όσο και η ψυχολογία, η φιλοσοφία, η εγκληματολογία και όλες οι υπόλοιπες. Για όσους θέλουν να ορίσουν ως επιστήμη αυτό που οι αμερικάνοι λένε "science" επίσταμαι θα πει στα αρχαία ελληνικά γνωρίζω, κατά συνέπεια επιστήμη είναι η ανάπτυξη της γνώσης σε οποιονδήποτε τομέα. Δεδομένου ότι άνοιξες topic για αοδε, πιστεύω ότι είσαι σχετικά νέος, και ειλικρινά με θλίβει το γεγονός ότι αυτή η άποψη δεν υποστηρίζεται μόνο από αρτηριοσκληρωτικά άτομα που προσπαθούν να εξυψώσουν την επιστήμη τους υποβαθμίζοντας τις υπόλοιπες.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Είναι γεγονός πάντως πως οι περισσότεροι που έχουν σπουδάσει την "διοίκηση επιχειρήσεων" δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά, σε σχέση με κάτι 50άρηδες "αγράμματους" που είχαν ξεκινήσει απ' τη παραγωγή.

btw man, γούσταρες τόσο πολύ με αυτό το 2 ετών thread που είπες να χτυπήσεις και ένα account για να commentάρεις;