καλο μεσημερι..
τωρα που λυσαμε ολα τα θεματα με haxzors, mini admins, maps και λανς, ας ασχοληθουμε και με πιο ελαφρα θεματα οπως αυτο..
το mark as read δικε μου ειναι μεγαλη ιστορια.. να σου πω για μενα.
οταν πρωτομπηκα στο forum θεωρησα σωστο να κατσω να διαβασω ολα σχεδον τα hot topics των προηγουμενων χρονων ετσι ωστε να σχηματισω μια ευρητερη εικονα για τα μελη του.. εχω , λοιπον , να σου πω οτι :
-ατομα που τωρα το παιζουν ντιβες και αφ υψηλου, παλαιοτερα ηταν ν1 κλαψομουνιδες (πχ zynga)
-ατομα που τωρα θεωρουνται ν1 gamers του cod, παλια ετρωγαν χοντρο κραξιμο για camp και γενικα για το gameplay τους (πχ takridas aka camperotakis)
-παντα υπηρχαν (και εξακολουθουν να υπαρχουν) επαναστατικοι πυρηνες ετοιμοι να "φανε" τους admins.. (πχ epidemix)
-o pew ειχε προτυπο τον soldierblue οσον αφορα πρακτικες σε λαν.. καταφερε να κανει πραξη τις σκεψεις του σ αυτο που ημουν κ εγω, οποτε ενιωσα 2πλα περιφανος..
αυτα ειναι μονο μερικα απ τα 10αδες παραδειγματα που μπορω να πω, οσον αφορα τα ατομα εδω μεσα και τι ρολο βαρανε.. και θα μου πεις εσυ "ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ"
εδω, λοιπον, ερχεται και η απαντηση στο αρχικο σου ερωτημα..
MARK AS READ γιατι ολα πλεον εδω μεσα ειναι προβλεψιμα..
postarei o erasus song στο favorit music? 99.9% ραποκαγκουρια με μουναρες στο κλιπ και κανενα ρωσικο 2στιχο πουθενα στο ξεμπαρκο
postarei o pancy στο HAHA pics? 90% κρυα φωτο με μουσκουλα/γυμναστηρια κτλ και 10% υψηλο χιουμορ επιπεδου χρυσαυγουλων
postarei o greeky? 95% λυση σε τεχνικο προβλημα που ουσιαστικα δεν υπαρχει, αλλα αν υπηρχε ο greeky θα το λυνε..
postarei o dr.savvas? 101% το ποστ θα κλεινει με την φραση "ελα δεν ξανασχολουμε με το community"
οπως καταλαβενεις, λοιπον, το mark as read (για μενα τουλαχιστον) ειναι το τελειο εργαλειο για την αποφυγη ολης αυτης της σαβουρας!!