Author Topic: Ιδεες, προτασεις για εικονες που συμβολιζουν θανατο.  (Read 44215 times)

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
Quote from: storm link=topic=5818.msg13426 0#msg134260 date=1358541807
ban μαφια 1-2 μερουλες να στρωσει
όχι ρε.. Και με ποιον θα γελάμε μετά; Ο τύπος ακούει ακόμα γιο, νομίζει ότι αυτά που λέει εδώμέσα είναι αστεία και μπήκε κ εθνική στο κοντ!! Τι αλλο θες για να καταλάβεις ότι είναι μαργαριτάρι απ τα λίγα;

Το μόνο λυπηρό της υπόθεσης είναι ότι κανείς δεν του δίνει τη σημάσια που ζητάει.. Εκτός της σαβρας που πάνω κάτω αυτό που έδειχνε η φωτο έχει και μες το κεφάλι της   :-*
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

rakOs

• CBWARRIOR.
wpa katse kai egw akouw "yo". oxi oti 8ixthka, kai den 8elw na sou xalasw to nhma, alla den katalaba, pou einai to kako;

seXtas

• DEMO UPLOADER!
Omg ρε rako δεν κράζω όσους ακούνε γιο ούτε όσους είναι στην εθνική στοκοντ ούτε όσους προσπαθούν να το παίξουν αστείοι. Απλά τόνισα ότι αυτός τα έχει όλα αυτά και είναι κρίμα να φάει μπαν λόγο ηλιθιότητας..

ΕλΑ ποσταρετε κανένα ταττου, αρκετά ασχολήθηκα με τον μαλακα
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

spaCer

• Ranked Pubzorz!
Ελα να σου προτεινω και εγω καποια που μου αρεσουν σαν σχεδιο αφου ειδα οτι δεν σου αρεσε το προηγουμενο.

παρομοι με του 9

tAKR1DAC★

• DV zombie
To πρωτο και το τελευταιο, λες και το ειχαν μεσα τα δρακουλινια ειναι..

spaCer

• Ranked Pubzorz!
To πρωτο και το τελευταιο, λες και το ειχαν μεσα τα δρακουλινια ειναι..
αχαχ.και μενα δεν μου αρεσε το τελευταιο πολυ αλλα θεωρησα μαυροασπρο θα ειναι πολυ καλυτερο.

creator

• DV zombie
  • si or ne?
παρομοι με του 9

δεν ειναι ιδιος ο Jax?Ή απο το πολυ λολ βλεπω παντου champions?

seXtas

• DEMO UPLOADER!
ελα takri ακομα να βρεις λιγο χρονο να κοτσαρεις τα link?

9 το search στο google εφερε τα αποτελεσματα που βλεπεις κ εδω μεσα.. πολυ σαβουρα και λιγες ιδεες που ν αξιζουν.

igna

• CBWARRIOR.
Εσύ μωρή μωρή προσωπικότητα δεν έχεις να διαλέξεις κάτι απο μόνος σου;

seXtas

• DEMO UPLOADER!
Εσύ μωρή μωρή προσωπικότητα δεν έχεις να διαλέξεις κάτι απο μόνος σου;
κατι εχω κατα νου, αλλα οσο περισσοτερες ιδεες μαζευεις τοσο καλυτερο αποτελεσμα θα βγει στο τελος!

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/424241_365244390160098_1754284534_n.jpg

auto to exei kanei mia filh mou.Mou aresei arketa!Se endiaferei kati se nekrokefala fash?
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!

mporei na min afora esena sexta alla sigoura einai kali idea gia alla atoma tou community

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece

mporei na min afora esena sexta alla sigoura einai kali idea gia alla atoma tou community

Μηπως εχουν γενεθλια σημερα? χα0

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

seXtas

• DEMO UPLOADER!
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/424241_365244390160098_1754284534_n.jpg

auto to exei kanei mia filh mou.Mou aresei arketa!Se endiaferei kati se nekrokefala fash?
πολυ καλο ορεστη. και το οτι δεν φαινεται το κατω μισο της νεκροκεφαλης ακομα καλυτερα! αρχικα δεν ημουν θετικος στη νεκροκεφαλη (και εξηγησα παραπανω γιατι) αλλα κρινοντας απ το σημειο και απο το υπολοιπο ταττου μαλλον κατι τετοιο θα γινει..

anyway thnx για οσους μπηκαν στον κοπο να ασχοληθουν.. απο δω κ περα αν θελετε lockarete το topic ή αφηστε το για random tattoos που θα μπορουμε να ποσταρουμε..

storm

• DV zombie
αφηστε το ρε -- ωραιο τοπικ!!
σεχτα μετα ανεβασε και καμια φωτο να δουμε πως βγηκε οταν τελειωσει
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa