Author Topic: [222] Call Of Duty 4 Public - Callofduty.gr  (Read 46151 times)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Re: [222] Call Of Duty 4 Public - Callofduty.gr
« Reply #15 on: January 22, 2013, 12:10:13 PM »
Καλημερες.
Ο εραζ οντως κακως ειναι μιας που τον καλει η μαμα πατριδα! Χανουμε το παλικαρι μας,αλλα μην στεναχωριεστε,θα κοιμομαστε πλεον ησυχοι οταν θα ξερουμε οτι το πρωτοπαλικαρο του cod.gr θα ηγειται των ειδικων επιχειρησεων του Ελληνικου στρατου! :D

One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #16 on: January 22, 2013, 02:38:29 PM »
οσο το pb δεν λεει να κανει update ολες αυτες οι ενεργειες θα ειναι καλες μεν, δεν θα αρκουν δε.

δεν ξερω ισως φανω λιγο εκτος κλιματος (του παροντος τοπικ) αλλα νομιζω οτι πιο παλια ισχυε το pb_kick κατι ,που εδινε τη δυνατοτητα σε ολους του παιχτες του σερβερ να ξεκινησουν kick vote (με αναλογη δυναμη ο καθενας). αν δεν απατομαι κατι τετοιο δεν ισχυει πλεον και δεν ξερω τον λογο.. μπορω να φανταστω μερικους!

και το λεω τωρα, με αφορμη αυτο που λεει ο greeky.. 1000 σκατα εχει η ερασμια αλλα τη "δουλεια" της την εκανε σ ενα βαθμο.. αν κοψει κ αυτος, με μοναδικο active τον dxtr ,τα πραγματα στον 222 θα σκουρινουν επικινδυνα.. και επειδη το να πεισεις ατομα που τους ειχαν δοθει (εσεις ξερετε με ποια κριτηρια) admin rights να ξαναρχισουν το cod (pew,zgin, silent, tlr, future) το βρισκω κομματακι δυσκολο, αυτο που προτεινω παραπανω ισως βοηθησει..

"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #17 on: January 22, 2013, 02:42:06 PM »
siga min boi8isei...o ka8enas 8a arxisei vote epeidi efage block kai mlk...dwste rcon se atoma p einai active...sexta,acro,mrs,billy,stam(nomizw)p paizoun sixna ston server...stin teliki dwste akoma kai ston haxzor....

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #18 on: January 22, 2013, 03:04:56 PM »
ρε σαβάζ το οτι θα ξεκινησει ενας kick vote δεν σημαινει αυτοματως οτι θα πεσει κ kick!! θελω να πιστευω οτι οι περισσοτεροι εκει μεσα εχουμε το ελαχιστο μυαλο να κρινουμε αν καποιος πρεπει να παρει πουλο ή οχι..

βεβαια ατομα σαν τον loserakia, τον alza (κατηγορια "καθυστερημενοι") και τον kennyG, τον gen (κατηγορια καθυστερημενοι) ισως την πληρωσουν χωρις λογο!!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #19 on: January 22, 2013, 03:09:52 PM »
Mono skepsou to kathe vote p tha ksekinaei o kathe vlamenos kai to spammarisma p tha trws gia f1 h f2....oi perisoteroi tha skeftontai to eksis..ela mpales me ya vote ...f1 kai poulo....gia auto s lew ti psixi exei to rcon se 4-5 atoma..

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #20 on: January 22, 2013, 03:51:04 PM »
Φιλε σεχτα, ενα τριωρακι καθε βραδυ ειμαι μεσα και τσεκαρω. Ασχετα που δεν με βλεπεις με το nick μου, για ευνοητους λογους. Ειμαι undercover πρακτωρ εγω ρει.

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #21 on: January 22, 2013, 04:15:41 PM »
χαχαχα σοβαρά; το βλέπω εγώ δεν θα βγει ποτέ από εκεί την μια φύλακά μετά την άλλη θα τρώει :P

dxtR

• Ranked Pubzorz!
« Reply #22 on: January 22, 2013, 04:27:58 PM »
Μια απορία έχω μωρή seXtoura. Μπορείς να μου διευκρινήσεις  τι εννοείς με τις κατηγορίες 1)"κα8υστερημένοι"  και  2)καθηστερημένοι?

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #23 on: January 22, 2013, 04:46:37 PM »
i mia katigoria 3eroun na paizoun..alla simfnwa me ton sexta paizoun kapws spastika...i alli katigoria einai apla ka8isterimenoi :p.... apla manteuw....gamimene absent m <3

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #24 on: January 22, 2013, 04:48:19 PM »
Μια απορία έχω μωρή seXtoura. Μπορείς να μου διευκρινήσεις  τι εννοείς με τις κατηγορίες 1)"κα8υστερημένοι"  και  2)καθηστερημένοι?
ελα ρε μαλακα dxtr αφου ξερεις τι λεω..

η πρωτη κατηγορια (οι "καθυστερημενοι") αποτελειτε απο τυπους που σου γαμανε τα πρεκια στον 222 και δεν ξερεις απο που σου ρχεται.. ενω τους βλεπεις 1ος σε ριχνουν, σε ριχνουν ενω δεν σε βλεπουν καν, βγαζουν 1vs6 situations και μαλιστα ευκολα και γενικως μεχρι να πειστεις οτι δεν χακαρουν (αν ποτε συμβει αυτο) τους βριζεις συνεχεια..

η δευτερη κατηγορια (οι καθυστερημενοι) αποτελειται απο ατομα που ειναι οντως καθυστερημενα, ειτε επειδη μιλανε στο τηλ. και καθονται afk μεχρι το 1:10 , ειτε επειδη νομιζουν οτι αν καθονται κρυμμενοι σε μια γωνια μεχρι να μεινουν τελευταιοι και να τους ψαχνουν 10 αντιπαλοι κατι καταφερνουν!! εξισου εκνευριστικοι με τους πρωτους αλλα αυτους τους βριζεις με μεγαλυτερη ανεση γιατι ειναι ΚΑΙ NOOBIDIA..

τωρα που το ανελυσα πες μου
ti den katalaveneis 0001

flipper

• DEMO UPLOADER!
« Reply #25 on: January 22, 2013, 07:53:06 PM »
dld kai egw pou kaigome ston 222 ka9hmerina prepei na parw rights?? e min trela9oume
malaka epe3a ena klanidi san melwdia itan [c] SMAKOS

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #26 on: January 22, 2013, 08:10:56 PM »
αλλος.

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #27 on: January 22, 2013, 08:26:52 PM »
onomasa siggekrimena atoma....esi apexeis eti...

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #28 on: January 22, 2013, 09:41:11 PM »
onomases ton haxzor XA)X(AXA)X(A)x99a0xa909xa
xpax09ax9a]x9a0x9-9x-axas09x0xa809x8a08a8x90a
klc
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #29 on: January 22, 2013, 09:47:36 PM »
afou paizei olh mera kai gnk einai ebistos gt oxi/?????