Author Topic: ΣΧΕΔΙΟ "ΑΘΗΝΑ"  (Read 4375 times)

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
ΣΧΕΔΙΟ "ΑΘΗΝΑ"
« on: February 01, 2013, 05:08:03 PM »

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
Re: ΣΧΕΔΙΟ "ΑΘΗΝΑ"
« Reply #1 on: February 01, 2013, 05:16:09 PM »
apla peite tis gnomes sas.

tis gnomes sas.

OT,comsi comsa..

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #2 on: February 01, 2013, 05:46:51 PM »
δεν μειωνονται οι εισακτεοι μανες μου, χαλαρώστε.

Πάντως, το ΠΑΜΑΚ με το ΑΠΘ έχουν μετρημένες 13 σχολες που ασχολούνται με τα οικονομικά, χωριά τα ΤΕΙ με Λογιστική και ιστορίες. Από την άλλη βέβαια, συγχωνεύονται άκυρες σχολές μεταξύ τους, Ελλάδα είσαι, και γαμώ τις οργανώσεις. Χαρακτηριστικά, η μουσικών σπουδών Κέρκυρας-Θεσσαλονίκης συγχωνέυεται με τη Φιλοσοφικη (!), δηλ. ο μουσικός θα βγαίνει με πτύχιο Φιλοσοφικής. Αχταρμάς τι να λέμε...

Το πλέον κακό, όμως, είναι ότι, για τον διπλάσιο αριθμό σπουδαστών, θα παραμείνει ο ίδιος αριθμός καθηγητών. Κλάφτα Χαράλαμπε δηλαδη.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #3 on: February 01, 2013, 05:52:24 PM »
To pdf είναι πραγματικά άσχημο. Είναι φτιαγμένο προφανώς για παρουσιάσεις όπου θα συνοδεύεται από λεπτομέρειες ή επεξηγήσεις προφορικά και όχι για να το διαβάζεις.

TBH με κούρασε και δεν το διάβασα όλο. Αν κάποιος θέλει να αναφέρει τα βασικά points, καλώς.

Το πρόβλημα με τα πανεπιστήμια είναι περισσότερο φιλοσοφικό και όχι οργανωτικό, όχι πως στην Ελλάδα δεν χρειάζονται αναδιοργάνωση τα πανεπιστήμια.

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #4 on: February 01, 2013, 06:18:29 PM »
Επισης μιας που πιασαμε το εκπαιδευτικο θεμα,ξερεις μηπως κανεις κατα ποσα επιπεδα ειναι το πτυχιο ενος δημοσιου ΙΕΚ σε σχεση με ενα ΤΕΙ,ΑΤΕΙ και ΑΕΙ? Σκεφτομαι να παω μετα την σχολη στους γειτονες μπουγατσες στο ΙΕΚ,που μπορεις να περασεις με εξετασεις απ'την σχολη που ειμαι (ΕΠΑ.Σ) και να μπεις στο 3ο εξαμηνο για να κανεις μονο 1 χρονο μεχρι να παρεις το χαρτι στο χερι.Αλλα το σκεφτομαι,μηπως ειναι τζαμπα εξοδα..Βεβαια ειναι δημοσιο ΙΕΚ και οχι ιδιωτικο που σκας χοντρα φραγκα,αλλα χρημα οσο να ναι θα πεσει...

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

storm

• DV zombie
« Reply #5 on: February 01, 2013, 07:28:12 PM »
ειναι χαμηλοτερου επιπεδου απο τει/αει
αλλα δεν παιζει και πολυ σημαντικο ρολο - αμα ψαχνεσε και γουσταρεις αυτο που κανεις αργα η γρηγορα η καταλληλη δουλεια θα βρεθει

ας πουμε μου φαινετε αδιανοητο γνωστη απο σχολειο να μπαινει πληροφορικη και τις προαλλες να με ρωταει πως να βαλει το skype...

τι θελω να πω?
δεν μετραει τοσο το "χαρτι" οσο το να ξερεις να το χρησιμοποιεις
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #6 on: February 01, 2013, 07:32:30 PM »
Νταξ σ'αυτο ναι...Το οτι πανε σε ενα τμημα δεν σημαινει οτι ξερουν κι'ολας..Εδω γνωστος μου που δεν ηξερε να κανει crack απο παιχνιδι,μου λεει οτι αυτος και αλλοι 2 ειναι οι ψαγμενοι και οι "καλοι" του τμηματος απο τα ποσα ατομα...χαχααχαχαχα!

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #7 on: February 01, 2013, 08:03:44 PM »
Να κάνει ή να περνάει το crack? Γιατί υπάρχει μια διάφορα!

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #8 on: February 01, 2013, 08:04:30 PM »
Νταξ,να περναει εννοουσα...Αλλα δεν νομιζω να μην καταλαβαν τι εννοω..Αφου θελω να τον κραξω :P

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #9 on: February 01, 2013, 08:06:44 PM »
Νταξ ρε παιδί νταξ απλά νταξ  >:D

pancy

• DV zombie
« Reply #10 on: February 01, 2013, 09:59:35 PM »
συγχωνευσεις  ακυρων σχολων μεταξυ τους.
πχ εδω καλαματα θελουν να συγχωνευσουν το τμημα τοπικης αυτοδιοικησης με το υγειας και προνοιας (!)

απο την αλλη καποιες συγχωνευσεις δεν ειναι κακες που θελουν να κανουν δηλαδη το τμημα θερμοκηπιακων καλλιεργειων και Ανθοκομιας με το φυτικης παραγωγης.

αισχος ειναι η μεταφορα που θελουν να κανουν της λογοθεραπειας στην πατρα.....

απο το σχεδιο αθηνα ενα καλο ειναι  οτι στο τμημα μου οτι ανεβαινει η αξια του πτυχιου :P

γενικα ειναι για το πεος γιατι οι αλλαγες δεν γινονται βαση ακαδημαικων αλλα οικονομικων κρητηριων....

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #11 on: February 02, 2013, 01:44:29 AM »
απο την αλλη καποιες συγχωνευσεις δεν ειναι κακες που θελουν να κανουν δηλαδη το τμημα θερμοκηπιακων καλλιεργειων και Ανθοκομιας με το φυτικης παραγωγης.  ::)
Πλάκα μου κάνετε?! Αντί εμάς εδώ(Γρεβενά) να μας κλείσουν να σηκωθούμε να πάμε πουθενά καλύτερα,λένε πως θα φύγει ένα τμήμα της Καστοριάς και θα έρθει εδώ,και θα λεγόμαστε Μηχανικοί Πληροφορικής κάτι τέτοιο. Την μπαναία μου δηλαδή.
« Last Edit: February 02, 2013, 01:46:16 AM by b1LLy »

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #12 on: February 02, 2013, 02:21:35 AM »
αυξάνονται σε υπολογίσιμο ποσοστό οι εισακτέοι στα ΑΕΙ 4ου πεδίου so....  personally can't complain :>

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
« Reply #13 on: February 02, 2013, 10:02:06 AM »
Πλάκα μου κάνετε?! Αντί εμάς εδώ(Γρεβενά) να μας κλείσουν να σηκωθούμε να πάμε πουθενά καλύτερα,λένε πως θα φύγει ένα τμήμα της Καστοριάς και θα έρθει εδώ,και θα λεγόμαστε Μηχανικοί Πληροφορικής κάτι τέτοιο. Την μπαναία μου δηλαδή.
oloi mixanikoi pliroforikhs tha ginoume r?

storm

• DV zombie
« Reply #14 on: February 02, 2013, 10:17:41 AM »
εγω ηλεκτρονικης εγω ηλεκτρονικης χοχοχοχοχ
:P
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa