Author Topic: ANTALAGH MOUSE  (Read 8563 times)

tAKR1DAC★

• DV zombie
Re: ANTALAGH MOUSE
« Reply #15 on: February 19, 2013, 02:04:29 AM »
from the backdoor...

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #16 on: February 19, 2013, 02:04:46 AM »

EGA Kan

• DEMO UPLOADER!
« Reply #17 on: February 19, 2013, 08:56:40 AM »
Μακριά από logitech . Προβληματικά ποντίκια (θέματα με το καλώδιο) . Σήμερα θα χρησιμοποιήσω την εγγύηση γιατί μου κάνει κόνξες με αποσυνδέσεις και μόλις μου ξαναδημιουργήσει πρόβλημα τέλος . Καλύτερα πήγαινε σε steelseries/zowie αν και είναι δύσκολο να βρεις στην Ελλάδα άτομα που να έχουν στην κατοχή τους .
u mad? Poso vlakas gia na les ta logitech fail!?

strANGER

• 222 HERO!~
« Reply #18 on: February 19, 2013, 09:43:33 AM »
Καθολου,διοτι εμενα το G400 στους 5 μηνες μου εβγαλε προβλημα με το lazer.(και με αυτο το ποντικι προσεχα,δεν ragara καθολου) :)
ΕΓΩ~!~

EGA Kan

• DEMO UPLOADER!
« Reply #19 on: February 19, 2013, 10:18:28 AM »
3ekoliste apo tin zwh sas...! Den einai dinaton na einai ola ok kai panta..profanos uparxoun kapia provlimatika mouse apo otan vgenoun kai auto simvenei oxi mono sta mouse..sta panta ginete auto..
Exw to g9 apo tote pou vgike kai den mou exei dimiourgisei to paramikro..
twra exoun ena kalodio pou einai ligo evestito,alla ama pezete apo spilies kai sas ta gamane ta pontikia me to na sas trwne den sas fteei h logitech  kai ta mouse ROFL!

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #20 on: February 19, 2013, 11:26:37 AM »
ισχυει οτι τα logitech εχουν προβλημα με το καλωδιο,ειχα 2mx518 και τα δυο ειχαν προβλημα με καλωδιο,τωρα εχω g400,προς το παρων δεν εχει τιποτα..

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

strANGER

• 222 HERO!~
« Reply #21 on: February 19, 2013, 11:50:30 AM »
mrs lucky
ΕΓΩ~!~

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #22 on: February 19, 2013, 12:02:24 PM »
Βασικα το θεμα δεν ειναι οτι εχουν τοσο προβληματικα καλωδια,ειναι οτι τα τραβατε πιο πολυ οταν τεντωνει το καλωδιο,γι'αυτο το γαματε ;)

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

strANGER

• 222 HERO!~
« Reply #23 on: February 19, 2013, 12:10:31 PM »
Ρε σεις,εμένα με το G400 όταν μπαίνω στο CoD4 στην αρχή είναι καλά.Μετά από κανένα μισάωρο-μία ώρα σταματάει να λειτουργεί για μισό λεπτό περίπου,αλλά το lazer είναι αναμμένο.Αρχίζει να λειτουργεί και μετά το κάνει πιο συχνά.μήπως ξέρετε τι είναι?το έχω πάει 3 φορές για σερβις αλλά λένε "τίποτα".Δεν νομίζω να φταίει το καλώδιο. :)
ΕΓΩ~!~

storm

• DV zombie
« Reply #24 on: February 19, 2013, 12:46:32 PM »
αυτο το τιποτα να το παρεις και να το βαλεις στον γκωλο τους

να πας και να ζητησεις rma.
αν δεν δεχτουν απειλησε τους με μηνυση μεσω υπηρεσιες καταναλωτων και μαλακιες τετοιες.. ειναι υποχρεωμενοι εφοσον εισαι σε εγγυηση να στο αντικαταστησουν.
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #25 on: February 19, 2013, 01:25:23 PM »
Μου έχουν χαλάσει μέσα σε 2 χρόνια δύο G500 , ένα G9x και τώρα το G400 . Όλα πλην του πρώτου mouse δουλεμένα με προσοχή . Ρίξε και μια ματιά τι γίνεται στο section με τα προβλήματα της logitech . Κan η πολύ Κρητική μαγκιά δεν κάνει καλό .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

flipper

• DEMO UPLOADER!
« Reply #26 on: February 19, 2013, 02:54:34 PM »
Ρε σεις,εμένα με το G400 όταν μπαίνω στο CoD4 στην αρχή είναι καλά.Μετά από κανένα μισάωρο-μία ώρα σταματάει να λειτουργεί για μισό λεπτό περίπου,αλλά το lazer είναι αναμμένο.Αρχίζει να λειτουργεί και μετά το κάνει πιο συχνά.μήπως ξέρετε τι είναι?το έχω πάει 3 φορές για σερβις αλλά λένε "τίποτα".Δεν νομίζω να φταίει το καλώδιο. :)
to logitech g400 den exei laser mipws ennoeis to optical?

PS:to laser den anavei me kokkino xroma
malaka epe3a ena klanidi san melwdia itan [c] SMAKOS

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #27 on: February 19, 2013, 03:34:34 PM »
Tria G5 ena mx518 dead se dyo xronia.  Pros to paron to G300 den exei parousiasei problhma.  Kan ela ma8e mas pws na pianoume ta pontikia esy pou zeis se palatia . Xaze.

flipper

• DEMO UPLOADER!
« Reply #28 on: February 19, 2013, 04:53:56 PM »
vsk an exeis extra 8ures usb kolimenes panw sto grafei vazeis to mouse ekei kai den xriazete na to travas an to leitourgeis etsi tote den tha exeis provlima pote, twra an sou parousiasei provlhma kai meta tin omalh xrish t tote kati paizei h ta misa vgenoun normal h ta misa exoun to problhma sto kalwdio
malaka epe3a ena klanidi san melwdia itan [c] SMAKOS

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #29 on: February 19, 2013, 05:38:14 PM »
Έχω το G400 από τότε που βγήκε και δεν μου έχει πάθει απολύτως τίποτα,και ούτε μια φορά δεν μου έχει κάνει dc που λένε πολλοί από εσάς. Καλύτερο ποντίκι χωρίς πολλά πολλά.