Μακριά από logitech . Προβληματικά ποντίκια (θέματα με το καλώδιο) . Σήμερα θα χρησιμοποιήσω την εγγύηση γιατί μου κάνει κόνξες με αποσυνδέσεις και μόλις μου ξαναδημιουργήσει πρόβλημα τέλος . Καλύτερα πήγαινε σε steelseries/zowie αν και είναι δύσκολο να βρεις στην Ελλάδα άτομα που να έχουν στην κατοχή τους .
Wat.
Logitech εγγυηση.Και ειδικα το mx518 ειναι σκυλι σκετο,στο BnB κατερινης που τα δουλευει το φιλαρακι μου εδω και καμια 10αρια χρονια,το μονο θεμα που παρουσιαζουν ειναι με τα καλωδια,και αυτο διοτι τα πιτσιρικια τα γαμανε καθε φορα που τα αγγιζουνε
Btw logitech support ftw.Απλα το τελειοτερο support,που με χει τυχει ποτε...Ειχα τωρα προσφατα θεμα με ενα σεττακι ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι,το δινω στο e-shop μου λεει δεν μπορουμε να σου φερουμε ιδιο,μονο πιστωση 20 ευρω (το ειχα παρει απο 70 στα 20 σε προσφορα)...Το παιρνω πισω,παιρνω τηλεφωνο την logitech,και μου λεει μπορουμε να σου στειλουμε ετοιμο σεττακι,η να διαλεξεις ενα ποντικι η ενα πληκτρολογιο η και τα 2 μαζι,μεχρι 70 ευρω! Η για πιο μεγαλο χρηματικο ποσο εκπτωση σε 2 προιοντα 50% !
Και δεν χρειαστηκε να στειλω καν το σεττακι σε αυτους,και ουτε θα πληρωσω μεταφορικα με courrier..
Απλα γαματοι..