Author Topic: ΠΡΟΣΟΧΗ  (Read 10083 times)

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
ΠΡΟΣΟΧΗ
« on: March 02, 2013, 08:13:33 PM »
Παίδες προσοχή .

Έτρωγα σουβλάκια με έναν φίλο σε ένα γωνιακό μαγαζί στην ακαδημίας κ ήρθε ένα ζάκι πισώπλατα να μου χώσει σύριγγα στο λαιμό .
Τον πρόλαβαν 2 γκαρσόνια .

Τα μάτια σας 14 . 
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: ΠΡΟΣΟΧΗ
« Reply #1 on: March 02, 2013, 08:17:32 PM »
wtf? χωρίς λόγο και αιτία;

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #2 on: March 02, 2013, 08:31:19 PM »
One more reason to carry something lethal everyday...

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #3 on: March 02, 2013, 09:55:59 PM »
πωωωω τι λες τώρα ρε φίλε? τρομακτικό και μόνο που το σκεύτομαι

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #4 on: March 02, 2013, 11:41:07 PM »
Ρε μλκα ζμπου, σοβαρά τώρα; Στον ίδιο σου τον φίλο;

Πέρα απ' την πλάκα, είναι ανατριχιαστικά τρομακτικό και μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή μέσα σε δύο δευτερόλεπτα, οπότε προσέχετε...
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

SMIGO `

• DV zombie
« Reply #5 on: March 02, 2013, 11:49:13 PM »
...η ουσια ειναι οτι εισαι καλα και προλαβαν το κωλοζωο.

γενικα και στους ζητιανους δεν πρεπει να δινεις ουτε 10 λεπτα. τωρα πχ ο βασιλης δεν θα του εδωσε αυτουνου που ζητιανεψε και του την φυλαγε. ΤΟ ΝΟΥ. They maybe backstub you.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #6 on: March 03, 2013, 12:26:13 AM »
γενικα και στους ζητιανους δεν πρεπει να δινεις ουτε 10 λεπτα.

what?
all we 'll do ♫
every day

SMIGO `

• DV zombie
« Reply #7 on: March 03, 2013, 12:36:29 AM »
what?

τι δεν καταλαβαινεις?

Γενικα στους ζητιανους δεν πρεπει να δινεις ουτε 10 λεπτα(του ευρω). Δεν ερχοντε πχ σε σενα ζητιανοι στο μετρο κλπ και σου ζητανε λεφτα? Αν δεν καταλαβες γιατι ζητανε λεφτα οι περισσοτεροι, τοτε νταξ.
« Last Edit: March 03, 2013, 12:40:39 AM by SMIGO ` »

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #8 on: March 03, 2013, 01:00:31 AM »
Θες να μου πεις ότι δε μπορώ να επιλέγω σε ποιον ζητιάνο θα δώσω λεφτά, πρέπει απλά να μη δώσω σε κανέναν;
Εσύ γνωρίζεις ότι, de facto, οποιοσδήποτε σου ζητήσει λεφτά θέλει να τρυπηθεί;
Και, με την πολυετή σου εμπειρία στην κοινωνιολογία και την ψυχολογία, κατέληξες στο συμπέρασμα ότι οι στερημένοι ναρκομανείς θα φτάσουν στο σημείο να βλάψουν επειδή έχουν πάρει τη δόση τους; Το ενδεχόμενο να βλάψουν επειδή δεν την έχουν πάρει υπάρχει; Το ενδεχόμενο να αγανακτούν επειδή όλοι τούς αγνοούν και κανένας δεν τους βοηθάει και, μέσα στη ζάλη/μέθη της στέρησης, αδυνατούν να διαχωρίσουν το σωστό από το λάθος;

Δεν σου λέω ότι έτσι είναι σωστό κι έτσι όχι (είναι λάθος κι επιπόλαιο να γενικεύουμε, άλλωστε) απλά θέλω να πω ότι είναι ένα σύνθετο ζήτημα. Αυτά τα παιδιά δε θα έπρεπε να περνούν το μαρτύριο αυτό. Είναι επικίνδυνοι; Σίγουρα· παραλίγο ένας απ' αυτούς να βλάψει με το χειρότερο τρόπο τον Assvas. Αλλά είναι και θύματα. Και αβοήθητοι.

Προσωπικά, εάν έχω θα δώσω κάτι. Γιατί, χωρίς επαγγελματική βοήθεια (που είναι αυτονόητη στις δυτικές κοινωνίες αλλά όχι στην ελληνική και που δε θα βρουν πουθενά), η στέρηση σημαίνει θάνατος. Και δε μου φτάνει ο χρόνος να το παίξω θεός. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και σωστό ή ότι μπορώ να σε πείσω ότι αυτό είναι σωστό. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, η εικόνα ενός βαγονιού γεμάτου αδιάφορους ανθρώπους που αρνούνται πεισματικά να σου δώσουν έστω ένα βλέμμα μόνο κακό μπορεί να σου κάνει.
Καλά, προφανώς αναφερόμαστε στα παιδιά που φαίνονται τελειωμένα πρεζάκια. Εάν ο άλλος φαίνεται νορμάλ, δε βρίσκω το λόγο να μην του δώσεις.
all we 'll do ♫
every day

SMIGO `

• DV zombie
« Reply #9 on: March 03, 2013, 01:22:58 AM »
Σου ειπα οι περισσοτεροι, δεν σου ειπα ολοι. Αν ηξεραν ολα τα ζακια τι θα γινοντουσταν να μην επερναν εξ αρχης. Δεν τους φταιω εγω/εσυ/αυτος/αυτοι για την καταντια τους. Οι ιδιοι φταινε. Θες να μου πεις οτι με το να τους δωσεις σου λεω 50 λεπτα πιστευεις οτι οντως θα παρουν τυροπιτα? Ασε μας ρε στουη. Εγω σου λεω τωρα για τα ζακια ( τα περισσοτερα και οχι ολα ). Μεχρι και στο παιδακι που σου πουλαει χαρτομαντηλα νομιζεις οτι θα το βοηθησεις ετσι? Τα λεφτα το πιθανοτερο θα πανε στον πατερα τους που τους εχει στειλει εκει να μαζεψουν λεφτα γιατι τα εκβιαζει. Δεν βοηθας κανεναν ετσι. Προτιμοτερο ειναι να πας ο ιδιος να τους παρεις τυροπιτα, ναι οντως ετσι τους βοηθας. Αλλα με τα λεφτα δεν βοηθας κανεναν. Και επισης δεν λεω με το να τους αγνοεις κανεις το σωστο, αλλα γιατι να το ρισκαρεις? Εδω ειδες τι εκανε ενας στον βασιλη, χωρις να του κανει κατι...γιατι να το ρισκαρω και εγω λοιπον? Τεσπα...ετσι νομιζω εγω, δεν σημαινει οτι ειναι κ το σωστο κιολας.

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #10 on: March 03, 2013, 02:26:37 AM »
Αν ηξεραν ολα τα ζακια τι θα γινοντουσταν να μην επερναν εξ αρχης. Δεν τους φταιω εγω/εσυ/αυτος/αυτοι για την καταντια τους. Οι ιδιοι φταινε.

Για να φτασεις στο σημειο να κανεις πρεζα πρεπει να εχεις αρκετα "θεματα",τα οποια δεν ειναι τοσο απλα. Δεν λες "α οκ εγω ευθυνομαι" και απεχεις.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #11 on: March 03, 2013, 03:03:59 AM »
Σου ειπα οι περισσοτεροι, δεν σου ειπα ολοι. Αν ηξεραν ολα τα ζακια τι θα γινοντουσταν να μην επερναν εξ αρχης. Δεν τους φταιω εγω/εσυ/αυτος/αυτοι για την καταντια τους. Οι ιδιοι φταινε. Θες να μου πεις οτι με το να τους δωσεις σου λεω 50 λεπτα πιστευεις οτι οντως θα παρουν τυροπιτα? Ασε μας ρε στουη. Εγω σου λεω τωρα για τα ζακια ( τα περισσοτερα και οχι ολα ). Μεχρι και στο παιδακι που σου πουλαει χαρτομαντηλα νομιζεις οτι θα το βοηθησεις ετσι? Τα λεφτα το πιθανοτερο θα πανε στον πατερα τους που τους εχει στειλει εκει να μαζεψουν λεφτα γιατι τα εκβιαζει. Δεν βοηθας κανεναν ετσι. Προτιμοτερο ειναι να πας ο ιδιος να τους παρεις τυροπιτα, ναι οντως ετσι τους βοηθας. Αλλα με τα λεφτα δεν βοηθας κανεναν. Και επισης δεν λεω με το να τους αγνοεις κανεις το σωστο, αλλα γιατι να το ρισκαρεις? Εδω ειδες τι εκανε ενας στον βασιλη, χωρις να του κανει κατι...γιατι να το ρισκαρω και εγω λοιπον? Τεσπα...ετσι νομιζω εγω, δεν σημαινει οτι ειναι κ το σωστο κιολας.

Sorry αλλά ισχυρίζεσαι πως υπάρχουν επικίνδυνα πρεζάκια, τα οποία έρχονται και σου ζητιανεύουν, και πως είναι πιο ασφαλές να μη τους δώσεις κάτι, απ' το να τους δώσεις; Δηλαδή σαν να μπαίνει ο ληστής στη κάβα και να λες πως είναι πιο ασφαλές να του πεις "φύγε ρε δε σου δίνω μία" απ'το να ανοίξεις το ταμείο και να του δώσεις τα λεφτά.

Anyway το βλέπεις πολύ μονόπλευρα το θέμα και με γιαγιά-goggles. Σίγουρα κανείς που ζητιανεύει δεν λέει αλήθεια αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει αρκετά καλούς λόγους για να του δώσεις λεφτά. BTW, τα παιδάκια που τα βάζουν στη ζητιανιά και τους παίρνεις τυροπιτά για να μη τους δώσεις τα λεφτά, τα δέρνουν μετά οι "προαγωγοί" ή τεσπά τρώνε κάποιο πακέτο. Είναι fact, έχει παιχτεί και σε ρεπορταζ παλιότερα αλλά και μπορείς να το δεις αν κυκλοφορείς έξω.

Chaox

• Ranked Pubzorz!
  • TrolollololLRLLOLllOLLoll
    • http://clanassistancefree.top-board.com/
« Reply #12 on: March 03, 2013, 11:33:49 AM »
One more reason to carry something lethal everyday...

lol , san ti???
<=====||======> !!!~GuiNNeSS~!!!

nick (in-game): GaTaKi / Chaox

papoulis

• CBWARRIOR.
  • ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΕΪΜΆΝ
    • SOVRAKA
« Reply #13 on: March 03, 2013, 12:00:01 PM »
Πο ρε αρχηγε...
Πραγματικά ανατρίχιασα...
Θα φοβάμαι να γυρίζω μόνος το βράδυ.
Είναι και μακριά το σπίτι μ...
Πουλάω βρακιά

SMIGO `

• DV zombie
« Reply #14 on: March 03, 2013, 01:21:13 PM »

Για να φτασεις στο σημειο να κανεις πρεζα πρεπει να εχεις αρκετα "θεματα",τα οποια δεν ειναι τοσο απλα. Δεν λες "α οκ εγω ευθυνομαι" και απεχεις.

Δεν εχω παρει για να σου πω... Γενικα στην χρηση ουσιων/τσιγαρων κλπ ειμαι καθετος. Δινεις λεφτα για να καταστρεφεις την ζωη σου και καλα με την δικαιολογια.." Ω νιωθω καλυτερα, ξεχναω ρε πιο ευκολα με το τσιγαρακι και την πρεζα.. Χαλαρα "

Sorry αλλά ισχυρίζεσαι πως υπάρχουν επικίνδυνα πρεζάκια, τα οποία έρχονται και σου ζητιανεύουν, και πως είναι πιο ασφαλές να μη τους δώσεις κάτι, απ' το να τους δώσεις; Δηλαδή σαν να μπαίνει ο ληστής στη κάβα και να λες πως είναι πιο ασφαλές να του πεις "φύγε ρε δε σου δίνω μία" απ'το να ανοίξεις το ταμείο και να του δώσεις τα λεφτά.

Anyway το βλέπεις πολύ μονόπλευρα το θέμα και με γιαγιά-goggles. Σίγουρα κανείς που ζητιανεύει δεν λέει αλήθεια αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει αρκετά καλούς λόγους για να του δώσεις λεφτά. BTW, τα παιδάκια που τα βάζουν στη ζητιανιά και τους παίρνεις τυροπιτά για να μη τους δώσεις τα λεφτά, τα δέρνουν μετά οι "προαγωγοί" ή τεσπά τρώνε κάποιο πακέτο. Είναι fact, έχει παιχτεί και σε ρεπορταζ παλιότερα αλλά και μπορείς να το δεις αν κυκλοφορείς έξω.

Σε αυτο που ειναι bold εχω να σου πω οτι ειπα οτι δεν δινω τιποτα, γιατι εμμεσα τους βοηθαω και εγω με το να παρουν μια παραπανω dose. Ειναι ο μονος λογος που δεν θα δινα ποτε λεφτα σε ζακι, ετσι το βλεπω εγω.

Σε αυτο που ειναι italic, δεν ξερω τι ακριβως θα κανει στα παιδακια αν τους δωσω πχ τυροπιτα, αλλα εστω δεν θα πεινανε. Γιατι αυτο ισχυριζοντε οταν σου ζητανε λεφτα...οτι πεινανε. Ναι νομιζω το εχει παρει το ματι μου το ρεπορταζ.