Ίσως μερικοί να το θεωρήσουν σπάσιμο @@, πρήξιμο και λοιπά και λοιπά και λοιπά....όμως θέλω να μοιραστώ μαζί σας την διασκέδαση μας(wtf did i just say?
)
Απλά σαν παιδάκι και γωωωωω θα ήθελα να το προμοταρω λίγο παραπάνω κάνοντας το, share και στο cod.gr
Anyway, Γυρίσαμε αυτό το fun video στην Κρήτη όπου βρισκόμασταν για την πενθήμερη εκδρομή μας και εγώ προσωπικά μιας το επιμελήθηκα αυτοπρόσωπος θα δεχόμουν θετικά σχόλια αλλά και θετικές παρατηρήσεις(βλ. καλύτερη απόδοση της περιγραφής στο youtube και άλλες μικρές βελτιώσεις).Αρνητικά σχόλια από την άλλη, όχι δεν είναι αποδεκτά...ffs 4fun το κάναμε!
Υγ: το κλιπακια γυρίστηκαν με το κινητό μου (galaxy s ii) και το πρόγραμμα που χρησιμοποίησα είναι το windows movie maker
Επίσης αν αναρωτιέστε αν περάσαμε ωραία .. έχω να σας πω πως περάσαμε ΑΠΛΑ ΓΑΜΑΤΑ [πόσο μάλλον όταν μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με σας 16χρονες πολωνές
]..σας συνιστώ (για όσους δεν έχουν πάει ήδη) να επισκευτείτε ανεπιφύλακτα την Κρήτη, είναι πανέμορφη! Αυτά thnx for watching...i hope you enjoy it!