Author Topic: My Gaming/Editing Setup  (Read 8578 times)

maf1a

• CBWARRIOR.
Re: My Gaming/Editing Setup
« Reply #15 on: March 17, 2013, 04:33:48 PM »
Astona ton malaka agapi m greeky... apla ka8isterimenos.. twra tha ton ma8eis ton mafia :D :D :D :D :D
geia sou mafia portofolakia!
esi mwri oursoula ti petaxtikes?paliosavouri.
to simperasma auto apo pou to evgales ... ? douleuw kai exw kapia fragka stin akri alla den eimai oute plousious oute ftwxos
btw greeky oti den toxeis mi to krazeis

venox

• Ranked Pubzorz!
« Reply #16 on: March 17, 2013, 04:35:11 PM »
χαλαρώστε ωρε
α και επειδη πιασατε και τον "φραγκατο" πατερα μου εδω μεσα.. οχι.. οικοδομος ειναι, 3 καλοκαιρια αν σας φαει ο ηλιος το χετε το pc ολοιδιο ..ελεος..

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #17 on: March 17, 2013, 04:50:13 PM »
Φιλε venox για να καταλαβω δηλαδη...Εσυ δουλεψες 3 καλοκαιρια η ο πατερας σου για να στηθει αυτο το pc?
Και παλι ομως,αφου απ'οτι μας λες δεν εισαι λεφτας,ποιος ο σκοπος να φτιαξεις ενα τοσο πανακριβο pc που δεν θα κανεις 100% χρηση του?

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

venox

• Ranked Pubzorz!
« Reply #18 on: March 17, 2013, 05:35:00 PM »
προφανως εγω...
δεν θα κανω 100% τη χρηση του?rofl
video editing sou leei kati?3d?animations? de nomizw oti einai toso xalaros ...tespa polu pera to phgame to thema de tha katsw na analusw twra file

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #19 on: March 17, 2013, 05:42:10 PM »
Ναι ρε, αφού τα βγάζει ας τα χαλάσει όπως θέλει. Τι ζορίζεστε; :P
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #20 on: March 17, 2013, 05:44:23 PM »
Venoz, δείξε κάποια δείγματα της δουλείας σου, ειδικά animations.

edited for retarded tapatalk spelling.
« Last Edit: March 17, 2013, 08:23:26 PM by sinister_evil »

cincgr

• CBWARRIOR.
« Reply #21 on: March 17, 2013, 07:13:26 PM »
Το stickeraki μου θυμησε SOAD .. οχι ε?
Comandante in capo
MAD?

venox

• Ranked Pubzorz!
« Reply #22 on: March 17, 2013, 08:08:10 PM »
Το stickeraki μου θυμησε SOAD .. οχι ε?

lol, no way :P

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #23 on: March 17, 2013, 09:12:46 PM »
GreekY,Kan δεν πάτε καλά ρε έχετε πρόβλημα στο εγκέφαλο. Δεν κατάλαβα δηλαδή πρέπει απαραίτητα να έχει φράγκα ο πατέρας του? Δηλαδή που ξέρεις εσύ  το παλικάρι μπορεί να δούλευε για να πάρει ένα τούμπανο pc έστω για να το βλέπει και να καυλώνει Δικαίωμα του στο κάτω κάτω χαλαρώστε λίγο. Αμέσως όλοι σας άιντε.
« Last Edit: March 17, 2013, 09:14:29 PM by b1LLy »

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #24 on: March 17, 2013, 09:19:29 PM »
Δεν ειναι κακο να δωσει φραγκα για να κανει ενα καλο pc,και του βγαζω το καπελο αφου δουλεψε κιολας και τα βγαλε τα λεφτα..
My point is οτι ειναι overkill να δωσεις τοσα πολλα λεφτα για υπολογιστη,η να βαλεις τετοιο hardware (στην περιπτωση που δεν εδινε αυτος τα λεφτα)...Μονο αν εχεις λεφτα παραπανισια παιρνεις τετοιο gear...Δηλαδη νταξ 1000 ευρω cpu?
Και οχι δεν εχω προβλημα στον εγκεφαλο.Μην βγαζεις χολη.Ανετα μπορουσα να χω απ'τα ακριβοτερα πραγματα μεσα στο κουτι μου,μιας που θα τα παιρνα σε πολυ χαμηλοτερες τιμες...Τεσπα,δεν θα κατσω να αναλυσω γιατι ειναι overkill..Δικα του τα λεφτα,δικες του οι επιλογες...

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #25 on: March 17, 2013, 09:25:21 PM »
Δεν ειναι κακο να δωσει φραγκα για να κανει ενα καλο pc,και του βγαζω το καπελο αφου δουλεψε κιολας και τα βγαλε τα λεφτα..
My point is οτι ειναι overkill να δωσεις τοσα πολλα λεφτα για υπολογιστη,η να βαλεις τετοιο hardware (στην περιπτωση που δεν εδινε αυτος τα λεφτα)...Μονο αν εχεις λεφτα παραπανισια παιρνεις τετοιο gear...Δηλαδη νταξ 1000 ευρω cpu?
Και οχι δεν εχω προβλημα στον εγκεφαλο.Μην βγαζεις χολη.Ανετα μπορουσα να χω απ'τα ακριβοτερα πραγματα μεσα στο κουτι μου,μιας που θα τα παιρνα σε πολυ χαμηλοτερες τιμες...Τεσπα,δεν θα κατσω να αναλυσω γιατι ειναι overkill..Δικα του τα λεφτα,δικες του οι επιλογες...
Αυτό θέλω να σου πω,δικαιώματα του και μπράβο του που πήρε τέτοια cpu γιατί γούσταρε(όπως είπα ίσως δούλεψε) και την πήρε. Επίσης άσε τις χολές και μαλακίες απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια αντίδραση.
« Last Edit: March 17, 2013, 09:27:01 PM by b1LLy »

venox

• Ranked Pubzorz!
« Reply #26 on: March 17, 2013, 10:04:31 PM »
edaksei re paides, goustara na parw to best of the best kai to phra... mh treleneste:) peace

cincgr

• CBWARRIOR.
« Reply #27 on: March 17, 2013, 10:16:09 PM »
edaksei re paides, goustara na parw to best of the best kai to phra... mh treleneste:) peace
καλα εκανες μωρε απλα οι μισοι εδω μεσα κανουν αποχη απο την μαλακια και δεν εχουν που να εκτονωθουν.
Comandante in capo
MAD?

ZaRkO

• CBWARRIOR.
« Reply #28 on: March 17, 2013, 11:20:43 PM »
n1 re an epitrepete posa ola mazi?

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #29 on: March 18, 2013, 01:57:22 AM »
Λοιπόν επειδή έχει κουράσει το θέμα . Κριτική θα δεχθεί ο venox από την στιγμή που έκανε ένα thread για να μας μοστράρει το καινούριο του pc . Εγώ δεν θα ασχοληθώ με το πόσο ουσιαστική χρήση θα κάνει το συγκεκριμένο rig που πιθανόν δεν θα κάνει , αλλά με το ότι το δημοσίευσε μόνο και μόνο για να λάβει απαντήσεις του τύπου " ωραίο pc ψηλέ ", "πόσο το πήρες το αυτοκόλλητο ;" . Συγχαρητήρια για την αγορά φίλε και μπράβο σου που δούλεψες για να το αποκτήσεις αλλά θα ήταν καλύτερο να μοιραστείς τη χαρά σου με τους φίλους σου παίζοντας Crysis σε Max settings και όχι σε ένα forum . Αν πάρω καινούρια παπούτσια δεν θα τα κάνω post στο cod.gr αλλά θα πάω για καφέ  ^-^  .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .