Author Topic: Πανελλήνιες 2013  (Read 48957 times)

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
Re: Πανελλήνιες 2013
« Reply #60 on: May 22, 2013, 06:16:40 PM »
Οσες γουσταρεις.Bαλε σκονακι στην τσεπη και βγαλτο οταν θα κατουρας.Δεν εχει το δικαιωμα να μπει μεσα οταν κατουρας καποιος καθηγητης,και αν μπει κατουρα τον,πριν σε δει με το σκονακι.

Και μην στεναχωριεσαι για τις πανελληνιες...
OAED wants YOU to be his next student!

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

papoulis

• CBWARRIOR.
  • ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΕΪΜΆΝ
    • SOVRAKA
« Reply #61 on: May 22, 2013, 06:21:27 PM »
Ωραία κάτι θα κάνουμε!
Όσο για τον ΟΑΕΔ είναι το μόνο πρΆγμα για το οποίο είμαι σίγουρος σε αυτήν την ζωή!
Αν και έχω θείους στην Μελβούρνη με δουλειά αλλά εκεί δεν έχει ΠΑΟΚΑΡΑ να πηγαίνεις γήπεδο και Α βλέπεις να χάνει 0-1 από τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

Οπότε ελλαντα!
Πουλάω βρακιά

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #62 on: May 22, 2013, 06:29:28 PM »
Μην αγχωνεσαι ρε,ΠΑΟΚ εισαι..Χαλλλλλαρα λεμεε..

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #63 on: May 22, 2013, 08:43:49 PM »
οι λύσεις δεν βγαίνουν όσο δίνουμε. βγαίνουν το νωρίτερο μια ώρα μετά γιατί πολύ απλά τα θέματα δίνονται κάποια ώρα αργότερα στη δημοσιότητα. και εξ'άλλου όποιος σκοπεύει να κάνει κάποια τέτοια πατέντα είναι κατάπτυστος και ναπαναγαμηθεί. Το σκονάκι από μόνο του πάντως δεν σε εξασφαλίζει σε τίποτα, σου δίνει μόνο τους τύπους, όχι το μυαλό και την εμπειρία.

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #64 on: May 22, 2013, 09:00:06 PM »
οι λύσεις δεν βγαίνουν όσο δίνουμε. βγαίνουν το νωρίτερο μια ώρα μετά γιατί πολύ απλά τα θέματα δίνονται κάποια ώρα αργότερα στη δημοσιότητα. και εξ'άλλου όποιος σκοπεύει να κάνει κάποια τέτοια πατέντα είναι κατάπτυστος και ναπαναγαμηθεί. Το σκονάκι από μόνο του πάντως δεν σε εξασφαλίζει σε τίποτα, σου δίνει μόνο τους τύπους, όχι το μυαλό και την εμπειρία.
Το θεμα ειναι το τι να πρωτοχωρεσεις στο σκονακι χα0!

papoulis

• CBWARRIOR.
  • ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΕΪΜΆΝ
    • SOVRAKA
« Reply #65 on: May 22, 2013, 10:38:22 PM »
Απλά έτσι ρώτησα παίδες. Δεν θα κάνω τπτ παράνομο. Εξάλλου τα δύο τελευταία μαθήματα με κατέστρεψαν αρκετά ώστε να μην με σώζει τπτ!
Πουλάω βρακιά

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #66 on: May 23, 2013, 11:49:22 AM »
http://www.naftemporiki.gr/story/655279
Γαμω το σπίτι τους

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #67 on: May 23, 2013, 12:32:06 PM »
Σιγά τη διαρροή... και το Α, Β, Γ θέμα, και αυτά ήταν σε όλα τα βοηθήματα. Και το Δ θέμα δεν έχει πολύ σχέση με την επίμαχη ανάρτηση, που βρίσκεται ΕΔΩ.
Αντίθετα, υπάρχει και αυτό σε ΒΟΗΘΗΜΑ, σχεδόν ατόφιο. Οπότε ο κύριος μάλλον λαϊκίζει και δεν ξέρει τι του γίνεται...

Ας πουν ο,τι θέλουν για το Δ θέμα και το πόσο δύσκολο, απίθανο ή αντι-φυσικό είναι, αλλά καμία άσκηση στην φυσική δεν προκύπτει από παρθενογένεση, και εξ'άλλου αυτό αποτελεί προσβολή σε μας που λύσαμε το Δ θέμα χωρίς να το έχουμε ξαναδεί μπροστά μας (και μπράβο μας).
« Last Edit: May 23, 2013, 12:35:01 PM by gtαιvπc (reactor) »

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #68 on: May 23, 2013, 03:15:19 PM »
Ρεακτορ αλήθεια ρε φίλε είσαι τόσο ξεφτερι; πόσο έβγαζες; τι θες να περάσεις;
Για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου, σαν να απαντησες πολυ γρηγορα στο reply, σαν να ειχες ετοιμη την απαντηση...μηπως περα απο το να σας δωσουν την απαντηση στα θέματα σας μαθανε και πως να "κλαιτε"?

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #69 on: May 23, 2013, 03:19:22 PM »
λολ
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #70 on: May 23, 2013, 03:53:07 PM »
σάλτα και γαμήσου ρε αποτυχυμένη απόπειρα συνωμοσιολογίας... η φυσική είναι το δυνατό μου σημείο, ποιό είναι το προβλημά σου; γιατί σε πονάει το οτι κάποιος μπορεί να είναι εξυπνότερος από εσένα; εξάλλου δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό.

ούτε μπορείς να ξέρεις τι προετοιμασία έχει κάνει ο καθένας, ούτε τι κλίσεις έχει εκ γεννετής. εγώ πάντως σου έκανα ένα ποστ με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και εσύ είπες αερολογίες που ανταγωνίζονται στα ίσα σε επίπεδο ομιλία του Πάνου Καμμένου. επλίζω να μην το έκανες και στην έκθεση γιατι θα το αξιολογήσουν αρνητικά. 43 λεπτά είναι "γρήγορα"; σκέψου οτι την απάντηση την είχα κάνει και σε άλλο φόρουμ που μπήκε το ίδιο λινκ.

go fuck yourself, μαζί με τους μαλάκες της ΕΕΦ.

papoulis

• CBWARRIOR.
  • ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΕΪΜΆΝ
    • SOVRAKA
« Reply #71 on: May 23, 2013, 04:04:20 PM »
Ρε σεις τι μαλωνετε? Άνεργοι θα είμαστε ότι σχολή και να βγάλουμε!
Πουλάω βρακιά

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #72 on: May 23, 2013, 04:18:30 PM »
Reactor τα θέματα που έπεσαν ήταν δύσκολα . Το ότι ενδεχομένως είναι το δυνατό σου σημείο ή ότι είσαι εξυπνότερος ή καλύτερα προετοιμασμένος και μας ανέλυσες τη συλλογιστική σου πορεία δεν δικαιολογεί και παρηγορεί ένα 80% των μαθητών . Τα θέματα δεν ήταν απλά δύσκολα αλλά πρωτόγνωρα για το επίπεδο διδασκαλίας ακόμα και των φροντιστηρίων . Συν του γεγονός ότι ήταν εκτός ύλης καθώς χρειαζόταν γνώσεις ογκομετρίας κάτι που δεν παρουσιάζεται σε κάποιο σημείο του βιβλίου. Δεν είναι δυνατόν να χρειάζεται κάποιος να έχει λύσει τις ασκήσεις του βιβλίου + 2/3 βοηθήματα για να μπορεί να ωραιοποιηθεί στο μάτι του εξεταζόμενου το κάθε τρίτο και τέταρτο θέμα που με το έτσι θέλω επιλέγουν . Πιο συγκεκριμένα το τέταρτο θέμα έτσι και δεν το έχεις συναντήσει μπροστά σου , έστω σε παρεμφερή μορφή απλά δεν το ακουμπούσες . Τέλος η αναφορά στο ότι δεν προκύπτει από παρθενογένεση είναι αστείο επιχείρημα για να δικαιολογήσεις την δυσκολία του ερωτήματος . Με την λογική του ότι έστω και ένας θα έλυνε το εκάστοτε ερώτημα θα μπορούσε να μπει το οποιοδήποτε . Εξάλλου μην ξεχνάμε το ενδεχόμενο να ήσουν και εσύ μέσα από τους μαθητές των 50 καθηγητών που γνώριζαν το θέμα .Δεν σε ξέρω απλά σου διατυπώνω σαν τρίτος τι μπορώ να συμπεράνω από τα παραπάνω που ειπώθηκαν . Αυτά .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #73 on: May 23, 2013, 04:31:13 PM »
Εγώ δεν έχω δει τα θέματα, αλλά νομίζω ότι η ένσταση της ΕΕΦ δε σχετιζόταν με τη δυσκολία των θεμάτων per se αλλά με το γεγονός ότι κάποιο θέμα υπήρχε σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα / βοήθημα. Αυτό, από μόνο του, είναι άδικο γιατί οι Πανελλήνιες υποτίθεται ότι είναι πρωτίστως ένας (ανταγωνιστικός) θεσμός που οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν επί ίσοις όροις.

Από εκεί κι έπειτα, όμως, εφόσον δεν απαιτείται κάτι που δεν έχετε διδαχθεί ποτέ στο σχολείο για να επιλύσετε ένα θέμα, νομίζω δεν υπάρχουν περαιτέρω grounds για διαμαρτυρίες. Γνώμη μου, πάντα. ^_^

Οπότε, chill the fuck out, everybody, και συγκεντρωθείτε στο επόμενο μάθημα, μικρά ζωντοβολάκια.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #74 on: May 23, 2013, 04:31:27 PM »
Δεν διαφώνησα φίλε μου στο οτι είναι δύσκολα. Δύσκολα τα θεωρώ και γω. Τώρα τον όγκο στον έδινε, δεν καταλαβαίνω που χρειάζεται ογκομετρία (έαν ογκομετρία είναι αυτό που φαντάζομαι. ούτε και εγώ θυμόμουν τον τύπο του όγκου του κυλίνδρου). Για την πυκνότητα που έπρεπε να πάρεις, είναι το "think outside the box" στοιχείο του διαγωνίσματος, μαζί με το οτι ο εσωτερικός κύλινδρος δεν περιστρέφεται.
Το φετινό 4ο θέμα ήταν εκτός λογικής φροντιστηρίων και γι'αυτό δυσαρέστησε πολλούς. Δεν τρελάθηκα και εγώ, απλά χάρηκα που το έλυσα. Και το έλυσα χωρίς να έχω δεί ούτε καν παρόμοια άσκηση .-

Δες τη συζήτηση και μόνος σου dreamer. Μπες στο site. Είναι καθηγητές που ανεβάζουν ασκήσεις στο site τσάμπα για να τις δει ο καθένας. Και εάν δεις τη συζήτηση που γίνεται για τα φετινά θέματα, θα καταλάβεις οτι οι περισσότεροι καθηγητές που είναι μέλη του site δεν είχαν κάνει καθόλου παρόμοια θέματα στους μαθητές του, αλλά αντίθετα εξέφραζαν το παράπονό τους για τα θέματα φυσικής, το πως έχουν πάει στο θεό, και πως πλέον έχουμε φτάσει σε ένα απαράδεκτο σημείο όσων αφορά τις εξετάσεις, την προετοιμασία για αυτές, και το πόσο αυτή η προετοιμασία αποδίδει. Απλά χαλάει την πιάτσα στην ΕΕΦ.  http://ylikonet.gr

Με λίγα λόγια, δεν υπάρχουν 50 καθηγητές που γνώριζαν το θέμα.  Απλά μια ανάρτηση στο site (βλέπε το λινκ στο παραπάνω μου ποστ) είχε τη λογική αυτή, δηλαδή τη μη-περιστροφή του εσωτερικού κυλίνδρου. Τα ζητούμενα ήταν άσχετα με το Δ θέμα. Να μην ξεχνάμε πως υπό αυτή την έννοια ΟΛΑ τα θέματα έχουν διαρρεύσει, σε όλα τα χρόνια (εξαίρεση ίσως το τρελό Δ θέμα του 2005).

Επειδή δεν έγραψε ένα 80% των μαθητών κομμάτι του Δ θέματος πάει να πει οτι το 20% που το έγραψε πρέπει να ακυρωθεί η προσπάθειά του; Γι'αυτό δεν είναι το Δ θέμα;