Author Topic: Περί μπάσκετ ο λογος  (Read 6864 times)

igna

• CBWARRIOR.
Περί μπάσκετ ο λογος
« on: June 10, 2013, 09:47:07 AM »
Είδε κανείς τον χθεσινό αγώνα ή τουλάχιστον τον 1ο? Αηδία πια αυτό το πράγμα στην Ελλάδα πραγματικά, έχουμε τις 2 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης της τελευταίας 10ετιας και μέχρι και σε αυτό στην Ελλάδα τα κάνουμε ΣΚΑΤΑ. Να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι γαύρος απλά, ίσως έχω μεγαλύτερη κλίση σε αυτόν σε σχέση με τον βαζελο

Αλήθεια βαζελοι τι άποψη έχετε γιαυτό το "γεγονός" (βέβαια δεν είμαι σίγουρος για το αν αποτελεί γεγονός αλλά λέμε τώρα) http://www.superbasket.gr/permalink/183271.html
Την άποψη των γαύρων δεν την θέλω γιατί πέρα από δεδομένη δεν θα είναι και ουσιαστική για τους ευνοήτους λόγους!

With love,
IgNA

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
Re: Περί μπάσκετ ο λογος
« Reply #1 on: June 10, 2013, 10:25:16 AM »
Μία κίνηση η οποία είναι αχαρακτήριστη αλλά όχι πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα . Στο φύλλο αγώνα σωστά σημειώθηκε η παρέμβαση του "Τράκη" όπως και πρέπει να γίνεται διότι είναι λάθος να επηρεάζουν αποτελέσματα μεγαλοπαράγοντες . Αντίστοιχο παράδειγμα ο τελικός κυπέλλου στο ποδόσφαιρο στον οποίο δεν αναφέρθηκε τίποτα για την παρέμβαση του Μαρινάκη . Πρέπει να επιβληθεί τιμωρία όπως πιθανόν θα γίνει με τιμωρία δύο ετών αποκλεισμού από τα γήπεδα . Όμως παρόλο που έγινε ο τραμπουκισμός των διαιτητών δεν παρελαύνησαν σωρείες διαιτητικών λαθών ως προς μία ομάδα .  Ο ΟΣΦΠ εμφανώς ευνοήθηκε λιγότερο του ΠΑΟ αλλά χωρίς να διαμορφώνει αποτέλεσμα . Παρουσιάζεται η γνωστή προπαγάνδα των Ολυμπιακών και γενικότερα των ελληνικών ομάδων όπου όποιος χάνει αδικείται ενώ δεν αναρωτιέται γιατί καταφέρνει με δυσκολία να περάσει τους 50 πόντους και η ομάδα παραπαίει επιθετικά . Συν το γεγονός ότι δεν υπήρχε παιχνίδι τακτικής από μεριάς Ολυμπιακού και ότι για να είσαι πρωταθλητής Ευρώπης θα πρέπει να νικάς κόντρα σε όλα . Αυτά .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #2 on: June 10, 2013, 10:36:55 AM »
ρε σοβαρα κλαιγεστε;με 3/26 στο σεφ,και οακα τα ιδια;ο γκιστ πετουσε;αν εξαιρεσεις του χαινς το διποντο,αντε αλλη μια φαση.Απλα ειναι οι γαυροι σχολιαστες και σας κοκκινιζουν τα μυαλα,παιξαμε ουσιαστικοτερο μπασκετ,με εναν ουκιτσ σε καλη βραδυα,δε μπορεις να πεις οτι εισαι καλυτερος.οσο για το φυλλο αγωνα,αμφιβαλλω αν ηταν αληθεια,γιατι και να ηταν,θα φοβοταν να το γραψει μη τον βρει μαυρο τελος απο τον πρεζακια.

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

SpiCy

• CBWARRIOR.
« Reply #3 on: June 10, 2013, 11:24:02 AM »
γιατι να μην ειναι αληθεια??ολοι ειδαμε οτι καθυστερησαν να βγουν στο ημιχρονο οι διαιτητες..και οτι ο πρεζακιας στο δευτερο κατεβηκε απο τις εξεδρες και εκατσε courtside

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #4 on: June 10, 2013, 11:44:29 AM »
Προσγειωθειτε στην ελληνικη πραγματικοτητα

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
« Reply #5 on: June 10, 2013, 12:06:43 PM »
oute o protos oute o teleutaios einai.

SpiCy

• CBWARRIOR.
« Reply #6 on: June 10, 2013, 12:14:28 PM »
εμ βεβαια

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #7 on: June 10, 2013, 12:24:08 PM »
Ο Γιαννακοπουλος ειναι γνωστος κοκακιας αλλα αυτα τα θεματα που ειναι εκτος αγωνα ειναι γυναικεια κουτσομπολιστικα. Επι της ουσιας:

" Η διαιτησία δεν ήταν καλή, όπως γράφτηκε εξάλλου και στο live κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο Ολυμπιακός ΔΕΝ χάνει από τη διαιτησία σήμερα!

Σε 2 ματς έχει βάλει 103 πόντους (51 στο ΣΕΦ, 52 στο ΟΑΚΑ) και έχει 9/55 τρίποντα (4/29 στο ΣΕΦ, 5/26 στο ΟΑΚΑ, με συνολικό ποσοστό 16%).

Είναι εμφανές ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν έλλειμμα ενέργειας (ο Κάρι "άρπαξε" 8 ριμπάουντ), ενώ τα αλτικά προσόντα του Γκιστ και του Λάσμε έχουν κάνει τη ρακέτα του Παναθηναϊκού να μοιάζει με "ναρκοπέδιο".

Στο γηπεδο ο Ολυμπαικος δεν υπαρχει. Τωρα, καθεστε και κλαιτε για τον Γιαννακοπουλο λες και αυτος παιζει μπαλιτσα. Καλα θα κανουν να του ριξουν το αποκλεισμο, ουτε εγω τον γουσταρω γιατι κατι τετοιοι καταστρεφουν τον αθλητισμο, αλλα ffs, το μπασκετ μας απασχολει, οχι τι βρακι φορεσε εχθες η Μενεγακη.
« Last Edit: June 10, 2013, 12:25:55 PM by zGIN♂ »

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #8 on: June 10, 2013, 12:31:08 PM »
Το θεμα ειναι οτι οταν επαιρνε ο Παο τα eurobasket επαιρνε και τα πρωταθληματα καπακια.. Αλλα τωρα που εκαμαν ελεγχους για ντοπες.. ε εξαντληθηκαν οι παικτες ηθελα να πω, ειναι δυσκολο να παιξουν καλα.

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #9 on: June 10, 2013, 02:05:41 PM »
O Ολυμπιακος εχασε γιατι προφανως παιζει αθλιο μπασκετ στους 2 αυτους τελικους. Τη διαιτησια δεν θα τη σχολιασω,καθορισε πρωταθληματα παλαιοτερα αλλα αυτο το πρωταθλημα το κερδιζει μεχρι στιγμης ο παο γιατι παιζει καλυτερα. Τακη αυτο που λες,απλα ατοπο.

Υ.Γ ο Τρακης ειναι απλα αηδια ο ανθρωπος,τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #10 on: June 10, 2013, 02:05:51 PM »
Νομιζω πως ημουν ξεκαθαρος στο οτι δεν ειμαι γαυρος το λεω για καποιους που μιλανε στο γ πλυθυντικο! Τωρα οσον αφορα για την ντοπα τακριδα εισαι off μεχρι πριν εναν μηνα παιζαν στο τσουλου του μπασκετ δεν νομιζω εκει να ειναι πιο λασκα οι ελεγχοι απο οτι στο ελληνικο πρωταθλημα αρα το θεμα περι ντοπας του γαυρου που τωρα τυχαινει να δείχνει "ξεφουσκωτος" γελοιο ηχει στα αυτια μου...Ναι οντως ο γαυρος επαιξε κακιστα και στα 2 παιχνιδια, ναι οντως και την διαιτησια να μην ειχε ο βαζελος παλι θα κερδιζε αλλα δεν κατανταει βαρετο αυτο? Δεν αντιλεγω, ο γαυρος δεν παει πισω (βλ. φετινο κυπελο γελουσαν και οι πετρες οι προβολεις) αλλα τοτε (που ηταν ο τελικος κυπελου) δεν ειχα τον χρονο για να το κανω θεμα, το λεω αυτο για να μην φανει οτι ειμαι και γαυρος, μακρια απο εδω δηλαδη, ΠΑΟΚ ως το κοκαλο  >:D

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #11 on: June 10, 2013, 02:31:27 PM »
ΕΜΗΣ ΗΣΑΝΤΟ ΚΑΛΛΟΙΤΕΡΟΙ
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #12 on: June 10, 2013, 02:58:19 PM »
Ρε βαζελογαυροι οτι βλεπω , λεω.. Δεν ειμαι τιποτα απο τα δυο. Τι γελιο ομως εχει ετουτος ο πρεζακας ετσι που εκαμε με τον γκιστ;

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #13 on: June 10, 2013, 03:34:54 PM »
με σπανουλη παπανικολαου χαλια,hines παγκο,και law  τραυματια,δεν πας πουθενα,ειδικα με κατσιβελη,που εχει 2/13 και στα 2 παιχνιδια.

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

papoulis

• CBWARRIOR.
  • ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΛΕΪΜΆΝ
    • SOVRAKA
« Reply #14 on: June 10, 2013, 07:50:00 PM »
Καλας ας μην εχανε ο Παοκ θα σας ελεγα εγω...
Πουλάω βρακιά