Author Topic: Πάρτε τα rights admin του erazZ από τον 222  (Read 39345 times)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: Πάρτε τα rights admin του erazZ από τον 222
« Reply #135 on: August 02, 2013, 05:57:24 PM »
Και επειδή είμαστε κλίκα βάλαμε τον dexter, τον erasus, τον nine και διάφορους άλλους, που τους ξέραμε και από χθες ρε συ. Ή τον Mexi, τον Δήμο, τον k4 και άλλους που γίνανε κανονικοί admins. Φυσικά, γιατί ο assvas έπαιζε με τον mexi από εποχές mohaa, γι' αυτό και μπήκε στην κακιά κλειστή κλίκα, γιατί ως γνωστόν, μαλάκας είναι, αποκλείεται να μπήκε με την αξία του.

Για να λειτουργήσουν οι δημοκρατικοί θεσμοί υπάρχουν και κάποιες απαιτήσεις, αλλιώς θα ψήφιζες στις εθνικές εκλογές από 18 μηνών. Το τι λένε επομένως μερικά haxόρια και μερικοί ανώριμοι που δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν μαλακίες και φωνάζουν για άδικα bans, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Και η μόνη φάση που το community ήταν "δημοκρατικό" ήταν όταν αποτελούνταν από συνολικά 20 άτομα που γνωρίζονταν μεταξύ τους.

adoL

• Assistant Team\Newsposters
  • CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #136 on: August 02, 2013, 06:33:37 PM »
adol ta rights den ta phra me votes,opote gt perimeneis na m ta vgaloun me votes?

Μα βρε χαζούλι Ματθαίο πιστεύεις πως αν ήταν με votes θα σε  ψήφιζαν-νε-ψηφίζαμε θα σε έβγαζαν-βγάζαμε-νε για admin??Μπορεί και ναι,Μπορεί και όχι όμως..Εσύ τι πιστεύεις σε αυτό??

Το ότι όμως είσαι πλέον σε αυτήν την θέση την πρωτοβουλία την πήραν maximum 5 άτομα...Παλιά θα την έπαιρναν τουλάχιστον 10-15 και όλοι active σε όλους τους τομείς και θα γνώριζαν τι,που,ποιος,πότε,πως,κανείς πλέον δεν ασχολείται και είναι μαλακία για αυτούς που τελικά ασχολούνται να ανέχονται πράγματα και καταστάσεις (ΓΕΝΙΚΑ)!!

apo th stigmh p gia ton server alloi spatalane lefta kai ton proswpiko tous xrono gia na paizoume emeis,den pisteuw pws prepei na rwthsoun esena,emena h kapoion trito gia to poios tha einai admin ston server h oxi.got it?

Όπως έχουν γίνει τα πράγματα πλέον ΣΥΜΦΩΝΩ ρε man αλλά γίνε ποιο ΚΟΣΜΙΟΣ τουλάχιστον με εμάς και μην το παρατραβάς thats all,εκεί που θέλει ρόπαλο ρίξε,στο συγκεκριμένο ήσουν to much και με το rr για 2-3 rounds αλλά και με εμένα εν τέλει...anyway....

Και επειδή είμαστε κλίκα βάλαμε τον dexter, τον erasus, τον nine και διάφορους άλλους, που τους ξέραμε και από χθες ρε συ. Ή τον Mexi, τον Δήμο, τον k4 και άλλους που γίνανε κανονικοί admins. Φυσικά, γιατί ο assvas έπαιζε με τον mexi από εποχές mohaa, γι' αυτό και μπήκε στην κακιά κλειστή κλίκα, γιατί ως γνωστόν, μαλάκας είναι, αποκλείεται να μπήκε με την αξία του.

SINISTER αυτοί που είναι??υπάρχουν??:mexi,toulour,savazz,vertigo,k4,jackal,future,inso,(sinister,assvas),Οι μόνοι που δίνουν το παρών αραιά και που όμως είναι οι deimos,n9,λίγο περισσότερο online sextas,dexter,και μόνιμος κάτοικος erasus....

Μια βδομάδα περιμέναμε να γίνει rr ο server lol...Μήπως πρέπει να γίνει κανένα ξεσκαρτάρισμα ποιος μένει ποιος φεύγει or something??Σαν διαχειριστές νομίζω πως έχετε μείνει μόνο 2 Βασίλης και Κοσμάς..Εκτός και αν το θεωρείτε τελειωμένο το παιχνίδι και το αφήνετε στην τύχη του ξέρω γω...αυτά :D

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #137 on: August 02, 2013, 06:45:07 PM »
Ποιοι 10-15 θα αποφασίζαν να μπει ο erasus mini-admin, κάποτε;

Τι σχέση έχει το που είναι με το αν είναι κλίκα;

Εσύ πως θα αντιδρούσες στο συγκεκριμένο σκηνικό, στη θέση του erasus; Εσύ ποιον θα πρότεινες σαν mini-admin;

adoL

• CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #138 on: August 02, 2013, 07:26:19 PM »
Ποιοι 10-15 θα αποφασίζαν να μπει ο erasus mini-admin, κάποτε;

Αν πάμε τον χρόνο πίσω υπήρχαν Enc,Promo,Zbou,Assvas,Sinister,Psit,Inso,Vertigo,K4,jackal,Arkoudas και Brizolas δεν βάζω πάει πάααααρα πολύ παλιά....Τουλάχιστον οι πρώτοι 10 ήταν for sure!!!

Επίσης που είναι οι STAM,Apatewnas,Jinxcat,Picachu??Admins που έχουν σταματήσει και ακόμα έχουν rights (νομίζω)..Θα μπουν στο ξεκάρφωτο καμιά μέρα θα σκάσουν κάνα kick η θα κάνουν κάνα rr και θα ψαχνόμαστε ποιος,τι,που και πότε!!Ξεκάρφωτο lol...Δική σας δουλειά μεν απλά το είδα.

Εσύ πως θα αντιδρούσες στο συγκεκριμένο σκηνικό, στη θέση του erasus; Εσύ ποιον θα πρότεινες σαν mini-admin;

Εφόσον το map ήθελε 2-3 rounds μόνο,θα το άφηνα να τελειώσει έτσι και αλλιώς district ήταν αλλά δεν έχει τόσο σημασία αυτό playable map είναι..Στο επόμενο map θα έβλεπα τα teams στην ΑΡΧΗ πως θα φτιαχνόντουσαν και θα έπραττα αναλόγως με rr..Τον jetix me kick γιατί έβρισε άσχημα όπως έχω πει και ποιο πάνω και αν κάποιος έκανε αυτό που έκανα εγώ δεν νομίζω πως θα έριχνα kick ένα warning ίσως αλλά στην next μαλακία kick 5λεπτο διότι είχε πέσει είδη warning..Δεν είναι δουλειά μου να προτείνω admin ούτε έχει πέσει κανένα vote..Οπότε ότι και αν πω δεν έχει σημασία...Και το vote που έκανα δεν έχει αντίκρισμα έτσι και αλλιώς σωστά?? :) :) ..

Τι σχέση έχει το που είναι με το αν είναι κλίκα;

?????
« Last Edit: August 02, 2013, 08:19:11 PM by adoL »

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #139 on: August 02, 2013, 09:42:07 PM »
Ρε ειμαι κι εγω μεσα στην κλικα (mini-admin) μην με ξεχνατε, ασχετα αν με ξεχνατε παντα. (c) Adriano

Adol, ρε φιλε, μην το τραβας το θεμα αλλο. Ολοι εχουμε κατι που ειναι σκατα στον χαρακτηρα μας, so; Η ματθιλδη εχει ενα θεματακι με την συμπεριφορα του και την κακια συνηθεια οταν μπαινει στον σερβερ αντι για hi να λεει "pb_rcon scr_game_allwokillcam 1".
Γιατι δεν κοιτας την δουλεια που κανει σαν admin περα της λαθους συμπεριφορας του;  Αν και συμφωνω πως μερικα ζωακια δεν θελουν μεταχειριση με το "σεις" και με το "σας" αλλα μπαν χωρις πολλα πολλα.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #140 on: August 02, 2013, 09:51:33 PM »
Δεδομένου πως οταν ξεκίνησαν οι mini admins όλοι αυτοί, με εξαίρεση arkouda, inso, jackal και vertigo που ποτέ δεν ήταν admins, απλά ήταν αρκετά έμπιστα άτομα ώστε να έχουν το rcon και να κάνουν καμιά ενέργεια όταν λείπουν οι υπόλοιποι, και του psit που ήταν ήδη inactive, οι υπόλοιποι είπαν τη γνώμη τους όταν μπήκε αρχικά το pb_power και το ποια άτομα έπρεπε να πάρουν παραπάνω από τους άλλους.
Ο Jinx είναι ο μόνος που ήταν admin και έχει ακόμα rights (στο forum κτλ), δεδομένου πως το rcon έχει αλλάξει 123121 φορές έκτοτε, δε νομίζω να σου ρίξει κάνα kick τώρα σύντομα. Ο Stam και αυτός όπως οι παραπάνω δεν ήταν επισήμως admin. Οι υπόλοιποι ήταν/είναι mini-admins και μπορούν να κάνουν την δουλεία τους όποτε μπαίνουν να ρίξουν καμιά σφαίρα. Το ποιος mini admin κάνει οτιδήποτε φαίνεται από τα logs και ανακοινώνεται στον server, δεν υπάρχει θέμα να ψαχνόνμαστε, ούτε εμείς ούτε εσείς, γι' αυτό και θεσπίστικαν οι mini-admins εξ'άλλου, για να διαχειρίζονται τον server χωρίς rcon και με περιορισμένα δικαιώματα.

Επομένως, και εσύ, αν σε έγραφαν στα αρχίδια τους, θα γάμαγες, όπως έκανε και ο erasus.
Σημασία δεν έχει αν έπρεπε αν γίνει restart αλλά αν έπρεπε να γράφετε στα αρχίδια σας επιδεικτικά τον admin, ενώ παίζετε ήδη 4 rounds με unblanaced teams και μένουν άλλα 2-3, που σας λέει να τα balanceάρετε. Δεν νομίζω πως ο erasus έκανε restart το map για fair play των δύο ομαδών, αλλά επειδή ζωάρατε και τον γράφατε στα παπάρια σας. Μάθετε να σέβεστε τον εκάστοτε admin, είτε αυτός είναι ο assvas είτε το ζωάκι ο erasus, και ειδικά όταν σας λέει κάτι σωστό. Ειδικά εσύ, σαν παλιός, έπρεπε να δώσεις το καλό παράδειγμα, και παρ' όλο που μέναν 2-3 rounds να κάνεις balance τα teams, αντί να γράφεις επιδεικτικά στα παπάρια σου τον admin και στη συνέχεια να σηκώνεις και μπαϊράκι "ελάτε όλοι attack".

Το vote που έκανε δεν έχει αντίκρυσμα επειδή είναι παιδικό και χαιρέκακο, εναντίων κάποιου με τον οποίο έχεις προσωπικά. Παράλληλα, δεν σου ζήτησα να ψηφίσεις για admins αλλά να προτείνεις μόνο, εμείς θα διαλέγαμε αυτούς που κρίνουμε ικανούς άνευ δημοκρατικών διαδικασιών.
Τέλος όταν φωνάζεις για μια κατάσταση, έλλειψη admin γιατί οι παλιοί τον παίζουν και είναι inactive, αλλά κρύβεσαι πίσω απ' το "δεν είναι δουλεία μου να προτείνω admin" είσαι απλά γυναικούλα και μέρος του προβλήματος.

Σου υπέδειξα άτομα που αποδεικνύουν πως ποτέ δεν υπήρχε θέμα κλίκας και ήμασταν ανοιχτοί σε οποιονδήποτε άξιζε να γίνει admin και εσύ σχολίασες το αν είναι active ή όχι αυτοί.

bLo_Od

• CBWARRIOR.
« Reply #141 on: August 02, 2013, 10:18:47 PM »
eraz gia panta admin afta ta leme re

adoL

• CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #142 on: August 02, 2013, 11:40:38 PM »
Επομένως, και εσύ, αν σε έγραφαν στα αρχίδια τους, θα γάμαγες, όπως έκανε και ο erasus.

Το ότι πιστεύεις πως θα έκανα κάτι τέτοιο το λες εσύ..Ούτε καν όμως ρε δεν είμαστε όλοι ίδιοι οι όλοι erasus οι sinister...

Σημασία δεν έχει αν έπρεπε να γίνει restart αλλά αν έπρεπε να γράφετε στα αρχίδια σας επιδεικτικά τον admin, ενώ παίζετε ήδη 4 rounds με unblanaced teams και μένουν άλλα 2-3, που σας λέει να τα balanceάρετε. Δεν νομίζω πως ο erasus έκανε restart το map για fair play των δύο ομαδών, αλλά επειδή ζωάρατε και τον γράφατε στα παπάρια σας. Μάθετε να σέβεστε τον εκάστοτε admin, είτε αυτός είναι ο assvas είτε το ζωάκι ο erasus, και ειδικά όταν σας λέει κάτι σωστό. Ειδικά εσύ, σαν παλιός, έπρεπε να δώσεις το καλό παράδειγμα, και παρ' όλο που μέναν 2-3 rounds να κάνεις balance τα teams, αντί να γράφεις επιδεικτικά στα παπάρια σου τον admin και στη συνέχεια να σηκώνεις και μπαϊράκι "ελάτε όλοι attack".

Εγώ προσωπικά ούτε που είχα πάρει χαμπάρι για το balanced teams ήμουν απορροφημένος στο παιχνίδι μου και μάλιστα ρώτησα στο ts τι έγινε και παίχτηκε το rr!!Αν το είχα πάρει πρέφα θα είχα αλλάξει να είσαι σίγουρος για αυτό,αλλά τι σίγουρος....είσαι και ποτέ μέσα στον 222???τόσα ξέρεις τόσα λες εξάλλου δεν θέλησες και ποτέ να μάθεις οπότε μπορείς να λες και να πιστεύεις ότι θες..Όποτε είναι admin μέσα ότι λέει κάνουμε χωρίς 2ρη κουβέντα!!!Και βασικά γιατί δεν ρωτάς όποιον θέλεις όσο αφορά εμένα αν έχω πειράξει κανέναν τόσα χρόνια η αν έχω πει κάτι κακό η έχω δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα??...

Το vote που έκανες δεν έχει αντίκρυσμα επειδή είναι παιδικό και χαιρέκακο, εναντίων κάποιου με τον οποίο έχεις προσωπικά.

Προσωπικά δεν έχω με τον ίδιο και ούτε με κανέναν μάθε,ρώτα,και μετά μίλα πριν πετάξεις την παπαριά σου!!Ίσως εκείνος να έχει προσωπικά μαζί μου από ότι φάνηκε??Δεν έριξα εγώ kick σε κανέναν!!Δεν πρόσβαλλα δημοσίως κανέναν!!Δεν προκάλεσα κανέναν!!Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ούτε εσύ είσαι κατάλληλος για admin μετά από όλα αυτά...Το έχεις σκεφτεί??Α!!Μα τι λέω ο χαζός μωρέ το ξέχασα....!!!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ!!!...

Παράλληλα, δεν σου ζήτησα να ψηφίσεις για admins αλλά να προτείνεις μόνο, εμείς θα διαλέγαμε αυτούς που κρίνουμε ικανούς άνευ δημοκρατικών διαδικασιών.
Ποιο το νόημα???Το ρώτησες και το απάντησες μόνος σου...

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #143 on: August 03, 2013, 12:15:39 AM »
Εσύ το είπες όταν σε ρώτησα τι θα έκανες. Είπες πως στην next μαλακία θα έριχνες kick.

Και εφόσον δεν είχες πάρει καν χαμπάρι έχεις και άποψη για το πόσα rounds υπήρχε θέμα και για το αν ο erasus έπραξε σωστά. lol.
Και εφόσον δεν είχες πάρει χαμπάρι, αντί να πεις μαλακία έγινε έκανες και το κοκορίκο από πάνω ελάτε όλοι attack.
Δημιούργησες πρόβλημα αυτή τη φορά. Αλλά και άλλες φορές στο παρελθόν έχεις δημιουργήσει πρόβλημα και σίγουρα έχεις πει διάφορα κακά για διάφορους.

Δεν είπε κανείς πως έχεις προσωπικά, real life ξέρω γω. Είπα πως έχεις προσωπικά μαζί σε επίπεδο game επειδή ο κακός admin σου φώναξε.
Επίσης ο erasus δεν έχει πρόβλημα μαζί σου, ούτε σε rl προσωπικό, ούτε σε in-game πέρα της μαλακίας που έκανες και τελείωσε (αν δε το συνέχιζες με αυτό το thread) :
adol egw den eixa thema mazi s.
Προσβάλεις δημοσίως έναν admin όταν, ειδικά σαν παλιότερος στο community, με τη συμπεριφορά σου, λες "στα αρχίδια σας τι λέει, μαλάκας είναι, ελάτε όλοι attack".

Το νόημα είναι να δω ποιον θα προτείνεις εσύ, γιατί προς το παρόν μόνο να κρίνεις ξέρεις αυτούς που έχουν προτείνει/επιλέξει οι άλλοι. Εσύ ποιον θεωρείς κατάλληλο βρε αδερφέ;

adoL

• CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #144 on: August 03, 2013, 04:08:25 AM »
Δημιούργησες πρόβλημα αυτή τη φορά. Αλλά και άλλες φορές στο παρελθόν έχεις δημιουργήσει πρόβλημα και σίγουρα έχεις πει διάφορα κακά για διάφορους.

Ούτε καν ρε..Πες μου ένα πρόβλημα που έχω δημιουργήσει και άσχημα λόγια που έχω πει για κάποιον,γιατί σε βλέπω πολύ σίγουρο...Να σου πω,δεν κάνεις και κανα vote τώρα που είναι και της μόδας???Προβλέπω να φοριέται πολύ φέτος το χειμώνα!!!

Προσβάλεις δημοσίως έναν admin όταν, ειδικά σαν παλιότερος στο community, με τη συμπεριφορά σου, λες "στα αρχίδια σας τι λέει, μαλάκας είναι, ελάτε όλοι attack".

Σιγά που τον πρόσβαλα..Αυτός δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του αλλά και σε σύγκριση με αυτά που λέει ο συγκεκριμένος αυτές οι λέξεις ήταν βούτυρο στο ψωμί του...Όπως τόνισα και ποιο πάνω μόνο ένας ακολούθησε σε αυτό που είπα anyway...Δεν είχα και δεν έχω θέμα με τον erasus πέρα από το συγκεκριμένο συμβάν,άλλωστε έχω πει από την ημέρα που βγήκαν τα results να γίνει lock το topic αλλά κλάιν...Το βλέπω να γίνεται lock μετά από καμιά βδομάδα όπως έγινε rr και ο 222... :D

Το νόημα είναι να δω ποιον θα προτείνεις εσύ, γιατί προς το παρόν μόνο να κρίνεις ξέρεις αυτούς που έχουν προτείνει/επιλέξει οι άλλοι. Εσύ ποιον θεωρείς κατάλληλο βρε αδερφέ;

Από όσους έχουν απομείνει πλέον (σχεδόν) κανείς δεν είναι κατάλληλος και αυτό γιατί δεν υπάρχει αρκετό activity..

Αυτοί που παίζουν καθημερινά είναι οι εξής:kantafis,billy,barbarossa,jetix,dreamer,pan,pancy,tommy,biftekic, αυτοί νομίζω πως είναι αρκετά καλοί υποψήφιοι-αναγνωρισμένοι και χρόνιοι χρήστες-gamers...
« Last Edit: August 03, 2013, 04:10:16 AM by adoL »

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #145 on: August 03, 2013, 05:59:20 AM »
 Δεν το πήρες χαμπάρι ε? Ρε ποιόν πας να δουλέψεις, ανέλαβε τις ευθύνες σου μπας και σε πάρουν στα σοβαρά, καταντάς γελοίος όταν απαντάς επιλεκτικά.

Όταν φας το βούτυρο με το ψωμί σου, κάνε τον κόπο και να απαντήσεις σε αυτό , διότι έχεις τάσεις επιλεκτικού quote 
Και εφόσον δεν είχες πάρει καν χαμπάρι έχεις και άποψη για το πόσα rounds υπήρχε θέμα και για το αν ο erasus έπραξε σωστά. lol.
Και εφόσον δεν είχες πάρει χαμπάρι, αντί να πεις μαλακία έγινε έκανες και το κοκορίκο από πάνω ελάτε όλοι attack.

Να σου υπενθυμίσω πως όταν καταλογίζουμε ευθύνες στους άλλους χωρίς να έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας =
"Σιγά που τον πρόσβαλα..Αυτός δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του αλλά και σε σύγκριση με αυτά που λέει ο συγκεκριμένος αυτές οι λέξεις ήταν βούτυρο στο ψωμί του...
τότε κάνουμε σαν ΓΚΟΜΕΝΕΣ .-

Επειδή μας έχεις ζαλίσει, σήκωσε δικό σου server και τρέχτον όπως γουστάρεις και adminαρέ τον όπως θες. 10 γαμημένα χρόνια κλαις μαζί με άλλους αλλά κανένας σας δεν το έχει κάνει πράξη όμως. Όπα λάθος... έγινε μία προσπάθεια αλλά απέτυχε :/

Τέλος κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για αυτό που λες για το προσωπικό συμφέρον / κέρδος κτλ  που σε ρώτησα και για να μην νομίζεις ότι μπορείς να το παίζεις "δεν καταλαβαίνω τι εννοείς / δεν θυμάμαι τύπος" , να σου αναφέρω ότι όταν γίνεται μία προσπάθεια από τα άτομα που ανέφερες ο ίδιος για το COMMUNITY έχει διαφορά από μία προσπάθεια που γίνεται με προβολή μιας ομάδας με πρόσχημα το community όταν παίζουν φράγκα στη μέση . Προσωπικά αν ήμουν μέλος αυτής της ομάδας ηθικά θα έκανα /quit για ευνόητους λόγους, but hey... that's me! 

Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ειδικά όταν είναι κωλοδάχτυλο και το γλύφουμε μπας και πάρουμε κανά Prize στην τσαμπέ ταυτόχρονα με προσχήματα δήθεν συνεργασίας - συν διοργάνωσης .

Σε συμβουλεύω να προσέχεις τι απαντάς διότι εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.

Υ.Γ  1)  Η κλίκα δεν έχει ανάγκη από Votes καλοκαιρινής περιόδου όπως τα κάνουν στην βουλή για να περάσουν τα πουστονομοσχέδια .
       2) Είσαι χάλια στις προβλέψεις.
« Last Edit: August 03, 2013, 06:11:06 AM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #146 on: August 03, 2013, 12:50:24 PM »

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

adoL

• CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #147 on: August 03, 2013, 02:07:09 PM »
Greekkyy αν δεν έχεις κάτι να πείς μην πετάς ΜΑΛΑΚΙΕΣ ρε μλκ!!!

Δεν το πήρες χαμπάρι ε? Ρε ποιόν πας να δουλέψεις, ανέλαβε τις ευθύνες σου μπας και σε πάρουν στα σοβαρά, καταντάς γελοίος όταν απαντάς επιλεκτικά.

Όταν φας το βούτυρο με το ψωμί σου, κάνε τον κόπο και να απαντήσεις σε αυτό , διότι έχεις τάσεις επιλεκτικού quote   
Να σου υπενθυμίσω πως όταν καταλογίζουμε ευθύνες στους άλλους χωρίς να έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας =  τότε κάνουμε σαν ΓΚΟΜΕΝΕΣ .-

Έχω απαντήσει σε όλα...

Απάντησα και σε αυτό...

Επειδή μας έχεις ζαλίσει, σήκωσε δικό σου server και τρέχτον όπως γουστάρεις και adminαρέ τον όπως θες. 10 γαμημένα χρόνια κλαις μαζί με άλλους αλλά κανένας σας δεν το έχει κάνει πράξη όμως. Όπα λάθος... έγινε μία προσπάθεια αλλά απέτυχε :/

Δεν έχω ζαλίσει κανέναν...Πριν 5 χρόνια μπορεί και να το έκανα..Τώρα no point..Ρε ΓΑΤΑΚΙ δεν το προσπάθησα ποτέ!!Ξύπνα από τον λίθαργο  που έχεις πέσει χρόνια τώρα!!!

Τέλος κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για αυτό που λες για το προσωπικό συμφέρον / κέρδος κτλ  που σε ρώτησα και για να μην νομίζεις ότι μπορείς να το παίζεις "δεν καταλαβαίνω τι εννοείς / δεν θυμάμαι τύπος" , να σου αναφέρω ότι όταν γίνεται μία προσπάθεια από τα άτομα που ανέφερες ο ίδιος για το COMMUNITY έχει διαφορά από μία προσπάθεια που γίνεται με προβολή μιας ομάδας με πρόσχημα το community όταν παίζουν φράγκα στη μέση . Προσωπικά αν ήμουν μέλος αυτής της ομάδας ηθικά θα έκανα /quit για ευνόητους λόγους, but hey... that's me! 

Βασίλη πιωμένος το διάβασες ρε μλκ???Κατάλαβες τι είπα??Ούτε καν έτσι???Ξαναδιάβασε το να το καταλάβεις..Δεν είπα ότι πήρατε λεφτά από κάπου..Αντιθέτως είπα έχετε αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο εσείς χωρίς κανένα όφελος!!ΦΕΛΕ Ε ΦΕΛΕ!!!

Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ειδικά όταν είναι κωλοδάχτυλο και το γλύφουμε μπας και πάρουμε κανά Prize στην τσαμπέ ταυτόχρονα με προσχήματα δήθεν συνεργασίας - συν διοργάνωσης .

Τι θέλει να πει ο ποιητής??Γίνε ποιο συγκεκριμένος γιατί δεν λες τα πράγματα με το όνομά τους!!Α ξέχασα έτσι κάνουν οι γκόμενες πάντα μιλάνε με γρίφους ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα shame on you....

Σε συμβουλεύω να προσέχεις τι απαντάς διότι εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.

Ξέρω πολύ καλά τι γράφω..Μάλλον εσύ εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα και έχεις και γνώμη για πράγματα τα οποία δεν γωρίζεις είσαι με ένα comment που κάνεις τον χρόνο και με 0 connect στον ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ SERVER!!ΑΧ αυτές τις γκόμενες δεν τις πιάνεις..ΠΟΥΘΕΝΑ θέλουν να τα ξέρουν όλα!!!

Υ.Γ  1)  Η κλίκα δεν έχει ανάγκη από Votes καλοκαιρινής περιόδου όπως τα κάνουν στην βουλή για να περάσουν τα πουστονομοσχέδια .
       2) Είσαι χάλια στις προβλέψεις.

Υ.Γ 1) Η κλίκα δεν έχει ανάγκη από votes ούτε την χειμερινή περίοδο το ξέρουμε και αυτό...
      2) Η προβλέψεις μου γαμάνε --->https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/946309_10201788321896212_155055728_n.jpg
  Όπως είπα και στο φιλαράκι σου τον Κοσμά δεν ασχολήθηκες ποτέ στο να δείς τις προβλέψεις τον άλλον η ποιο απλά να πάρεις μια γνώμη γιατί στην τελική μετράει μόνο η ΔΙΚΗ σου γνώμη σου..
                                            Τι θυμήθηκα πάλι??Αχ μωρέ κοίτα να δεις οι γκόμενες κάνουν έτσι!!

Σου απάντησα σε όλα??Ικανοποιημένος??Όταν μιλήσει η αντρίλα και η βαρβατήλα  που κρύβεις μέσα σου γράψε κάτι που να στέκει!!Και που'σαι μην γράψεις πάλι πιωμένος... <3                     

« Last Edit: August 03, 2013, 02:10:05 PM by adoL »

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #148 on: August 03, 2013, 02:41:02 PM »
Το πώς κάνουν και το πώς δεν κάνουν οι γκόμενες (σας), αφήστε να το ξέρω εγώ καλύτερα.
... but don't forget the Rizla.

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #149 on: August 03, 2013, 02:44:47 PM »
... but don't forget the Rizla.
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam