Μη τρελαθούμε, καλός admin o gody.Οι μισοί κάνατε χαρά που ήσασταν φιλαράκια και οι άλλοι μισοί κράζατε γιατί παίρνει rights επειδή είναι no name.
Δεν υπήρξα και δεν ήμουν ποτέ φίλος με τον gody αλλά παρ'όλα αυτά έκανε σωστή δουλειά σαν admin,ακόμα και το kick που λες για το noname γιατί τότε έμπαιναν γνωστοί λίγοι και εκλεκτοί στον 222!!!
Εσύ αδολφε έχεις κράξει τους μίσους παλιούς στο παρελθόν για κλικες κτλ.
Στο cod2 ποτέ!!Στο cod4 όμως ναι έχω κράξει ακόμα και τον Βασίλη-AssVas αλλά και εσένα στο παρελθόν!Θυμάμαι πολύ καλά τα πάντα!!Και συνεχίζω να το λέω και το πιστεύω!!ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΙΚΑ αδερφέ!!Αλλά τι να πείς κανείς αφού μπορείτε,τα κάνετε!!Σαν τον ολυμπιακό έχετε καταντήσει στο ποδόσφαιρο!!Ίσως και εγώ το ίδιο να έκανα αν είχα το κύρος!!
Τελικα, μάλλον παρουσιάζεις τα πράματα όπως σε βολεύουν, ανάλογα με τη περίπτωση.
EVERY CASE IS SPECIAL!!!
Φίλε Ορέστη δεν με πείραξε τόσο που έκανε kick εμένα αλλά και τον jetix,μάλιστα του είπα πως καλά έκανε και έπραξε μαζί του διότι τον άρχισε στα βρισίδια.1 round ήταν unbalanced τα teams και το score 16-κάτι και (district).Αυτό λέγεται TROL και τι έκανα εγώ??τον τρόλαρα και εγώ και το μόνο που είπα ήταν πάμε όλοι attack τίποτα άλλο..Είμαι 27 και δεν ανέχομαι το κάθε μλκ ανώριμο να παίζει με την console και να κάνει ότι του κατέβει επειδή του έχουν δώσει rights!!Ξέρεις πόσα rr έχει κάνει μόνο και μόνο για να πάρει το scope??Πόσα kick σε μικρά παιδάκια επειδή δεν αφήνουν το scope?Πόσα rotate γιατί έτσι του αρέσει??Πόσα kick γιατί έτσι του καύλωσε??Σκέψου μετά τι γνώμη θα σχηματίσει ο καθένας για τον εν λόγω admin...Επίσης δεν παίζω scope!!ak aKa pRoneR
...
Δεν θέλω παιδική χαρά θέλω ωριμότητα ρε Ορέστη,ίσως στον server μέσα λίγο δύσκολο αλλά θα μπορούσε ο admin να την έχει διότι αν δεν την έχει ο ίδιος το χάσαμε το παιχνίδι πατριώτη πάει πέταξε το πουλάκι τσίου!!Όλοι ξέρουμε το εράζ και την συμπεριφορά του μέσα στο game το έχουμε αποδεχτεί θέλοντας και μη..Δεν ζητάω να αλλάξει γιατί δεν μπορεί,γιατί απλά αυτός είναι,ας το βελτιώσει όμως..Thas all..
Να επισημάνω πως έχει κάνει και σωστή δουλειά σε άλλες περιπτώσεις αλλά δυστυχώς υπερτερούν οι κακές στιγμές..
(Ρε παπαρίδη DrSavvas μην βγάζεις το άχτι σου στο topic TAKE IT EASY)....
ΟΡΕΣΤΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΗΡΑΜΕ ΣΑΒΙΟΛΑ!!!