Το τελικό είναι (27-47).Δεν μπορεί 47 άτομα τα οποία σε ψήφισαν να είναι cheaters και κολόζωα...Άρα κάπου σφάλεις νομίζω...Και για να είμαι δίκαιος απέναντί σου θα σου πω κάτι το οποίο σίγουρα γνωρίζεις,κανείς δεν είναι τέλειος ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε κανένας μας και εμένα με αντιπαθούν πολλοί και άλλοι με συμπαθούν..Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους...Αλλά όταν έχεις περισσότερες αντιπάθειες κάτι συμβαίνει φίλε....Ούτε εκατομμυριούχος είσαι ούτε πρόεδρος για να σε ζηλεύουν!!so...
με βαση λοιπον τ αποτελεσματα ο εραζ δεν κανει για αντμιν στον 222! και μαλιστα βρεθηκαν 50 σχεδον ατομα να το ψηφισουν αυτο...
τραγικο να μπαινεις στον σερβερ και να εχει 4-5 ατομα μαξ την περισσοτερη ωρα της ημερας και να μπαινεις εδω και να βλεπεις τοσο μεγαλη ανταποκριση!! αν ολοι οσοι ψηφησαν επαιζαν εστω και μιση ωρα την ημερα pub ισως και να με προβληματιζε το αποτελεσμα.. αλλα τωρα κλαιν πραγματικα!
Εσύ sexta σου είπα είσαι από άλλο κόσμο!!Το cod.gr υπάρχει χρόνια και έχει χρόνιους χρήστες οι οποίοι παίζουν δεν παίζουν cod μας ξέρουν όλους πάρα πολύ καλά και σαν χαρακτήρες και όχι μόνο σαν gamers φίλτατε!!!Ακόμα ο 222 μαζεύει κόσμο καθημερινά,είμαι όλη μέρα μέσα οπότε άστα τα (πούστικα) σκερβελέ!!!Ο λαός μίλησε και ξέρεις όταν μιλάει ο λαός δεν έχει άδικο,το μόνο λάθος είναι όταν ψηφίζει πρωθυπουργό!!!ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!
Μην ξεχάσω ότι ίσως υπάρχουν άτομα τα οποία δεν θέλουν να μπαίνουν σε έναν server και να βλέπουν άσχημες συμπεριφορές η συγκεκριμένους admin..Ίσως λέω....