Author Topic: Πάρτε τα rights admin του erazZ από τον 222  (Read 39388 times)

PyRo

• DEMO UPLOADER!
Re: Πάρτε τα rights admin του erazZ από τον 222
« Reply #30 on: July 24, 2013, 07:59:01 PM »
Ok γιατί δεν το έχω δει ακόμα
... but don't forget the Rizla.

Tommygr

• CBWARRIOR.
« Reply #31 on: July 24, 2013, 08:46:32 PM »
Sorry για το offtopic, αλλα μιας και το thread ειναι ψιλοhot, sini μπορεις να ριξεις ενα restart του server? Εχει buggαρει στα 999 ping.

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #32 on: July 24, 2013, 09:18:32 PM »
GAMA TIN VAZELA TIN KARIOLAAAA RE SAVIOLA RE SAVIOOOLAAAA

adoL

• Assistant Team\Newsposters
  • CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #33 on: July 24, 2013, 09:29:54 PM »
SINISTER Μια παροιμία λέει αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει!!Δεν θέλουμε λόρδους άγγλους Κοσμά θέλουμε admin(s) του τύπου mexi,n9,dxtr,sextas,unique,vertigo,Assvas,Promo,brizola,zbou,gody!!SORRY αλλά τους τελευταίους τρείς δεν τους πρόλαβες για να δείς γιατί χαρακτήρες μιλάμε!!unlucky for you!!Οπότε μην μου πετάς εμένα και στον κάθε εμένα τον κάθε ξεκάρφωτο για admin...Παίζω από cod1,moha,cod2,cod4 έχουν δεί πολλές συμπεριφορές τα μάτια μου και αρκετoύς admins,τέτοιες συμπεριφορές δεν έχω ξαναδεί!!Οπότε άσε να ξέρω καλύτερα εγώ τι μας χρειάζεται και τι όχι!!Αυτό όμως δεν σημαίνει πως επικροτώ τους υπόλοιπους που κράζουν τον εράζ η σε ότι άλλο λένε!!Αυτή είναι η γνώμη μου...
« Last Edit: July 24, 2013, 10:59:36 PM by adoL »

STFU!

• Ranked Pubzorz!
« Reply #34 on: July 24, 2013, 09:32:48 PM »
GAMA TIN VAZELA TIN KARIOLAAAA RE SAVIOLA RE SAVIOOOLAAAA

Panathinaikos BC 2013 "soundtrack"

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #35 on: July 24, 2013, 09:45:23 PM »
Σοβαρά μωρή βαζελο έκανες new acc για να ποστορεις; ε κυρά Κόκο; ΠΑΟΚ ΡΕ
https://www.youtube.com/watch?v=iLaywC9gouc&feature=youtube_gdata_player
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #36 on: July 24, 2013, 09:57:05 PM »
Panathinaikos BC 2013 "soundtrack"
eisai gia ton poutso kavala file,auto,den exw na pros8esw kati allo giati variemai na ka8omai na milaw me enan me onoma 'STFU!'.

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
    • http://www.x9-syndrome.org
« Reply #37 on: July 24, 2013, 10:08:31 PM »
παρτε του τα ραιτς και αντε γαμησου τωρα!βουβαλοπεδο.  ^-^

kala esy tragikouli type pou exeis k apopsi gia to poios prepei na einai admin....otan pas kai kleveis ta tag twn omadwn gia na to pexeis ti? pektaras? gia na pareis ligo apo tin aigli twn x9? na sou pw kati mikre mpouxesa....x9 den ginesai geniese....kai esy exeis genithei apo lathos.-

p.s. apektise prosopikotita kai meta vges na miliseis!!! toulaxiston o eraZz exei apodektei to ti einai kai to ti kanei!!! SAS GAMAEI....einai ayto pou sas xreiazete.-

ayta#67
« Last Edit: July 24, 2013, 10:25:07 PM by uniQZje »
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> u have full authority to rape , kill, torture
<@AssVas|off> 222 members
<@AssVas|off> but plz
<@AssVas|off> begin with this guy

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #38 on: July 24, 2013, 10:38:46 PM »
x9 den ginesai geniese....

I was born with a syndrome,wcyd..
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/66081_299708983481590_1662550834_n.jpg

OT,adol βαλε να φαινονται public τα votes ρε συ να παρουμε γνωμη...

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #39 on: July 24, 2013, 10:58:20 PM »

SAS GAMAEI....einai ayto pou sas xreiazete.-

ayta#67
eps φιλε αλλος το κανει αυτο και μαλιστα με το 1 χερι.. και το λεει κιολας!!

#το ντουκι
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

maf1a

• CBWARRIOR.
« Reply #40 on: July 24, 2013, 11:12:16 PM »
I was born with a syndrome,wcyd..
kala esi gennithikes me to sindromo down karagkiozi e karagkiozi , tha ksanamilisoume se kana 2-3 mines pali, ta pame

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #41 on: July 24, 2013, 11:18:47 PM »
On topic τωρα.. μια χαρα ειναι η ερασμια γι αυτο πηρε και θετικη ψηφο απο μενα! επειδη τον εχω πετυχει αρκετες φορες in game και μαλιστα παιζοντας με ο,τι να ναι names (εγω) τα περισσοτερα που λενε οι φλωροι (rubzey/stranger και κατι απιθανοι που καναν account χτες) δεν ισχυουν..

οσο για σενα adol και αυτο που λες, στο πα και στο ts.. δεν μπορεις να κανεις "πιπες" στον uniq ή εστω να μην τον κραζεις οταν kickarei κοσμο επειδη ειναι afk 3 sec, ή οταν δεν του αρεσει το b plant και να σε πειραξε τοσο αυτο που εκανε η ερασμια!! μην εχουμε 2 μετρα κ 2 σταθμα.. οσο για τους παλιους που λες @@.. θυμαμαι τον inso να με kickarei γιατι θεωρουσε το sextospoto στην strike, spawn camp!!

που θελω να καταληξω λοιπον.. ολοι εχουν τα καλα και τα στραβα τους. αλλα δεν μπορεις να ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ οτι παιζεις σ ενα σερβερ που ΚΑΙ χαβαλε κανεις ΚΑΙ εχει ενα αλφα επιπεδο οσον αφορα το σκιλλ ΚΑΙ αποφευγεις ΟΛΗ ΤΗ ΣΚΑΤΙΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (μην αρχισω ν αναφερω ονοματα, οι 3 ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ)..

δες τι εχει γινει στον 222 απο τοτε που ατομα σαν την ερασμια "ανελαβαν" το mini adminiliki και πες κ ευχαριστω. γιατι αν δεν υπηρχαν αυτοι ο 222 θα ακολουθουσε τα χναρια του topgaming και των υπολοιπων fail ελληνικων σερβερ που περασαν και δεν ακουμπησαν!

ΥΓ: εχετε ολοι να λετε για το στομα του εραζ και εχω απλα να κανω μια σημειωση.. αραζοντας τον τελευταιο καιρο σε channel του ts με πολυ κοσμο εχω ακουσει τα μυρια οσα.. απο μαναδες/πατεραδες μεχρι χριστους σπιτια και παναγιες.. και ολα αυτα επειδη καποιος τους "κατουραει" στον pub!!!  και ερχονται ολοι αυτες οι αδερφες να που ποσταρουν εδω μεσα οτι τους πειραζει η ερασμια και το πως μιλαει!!! 

ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ και σταματηστε να κανετε σαν τις χηρες στο κρεβατι..

αυτα
#ο antifac
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #42 on: July 24, 2013, 11:32:05 PM »
Ahahahaha sextas droppin the bombz!

Btw mafia φαε καμια φασολαδα...

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

adoL

• Assistant Team\Newsposters
  • CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #43 on: July 25, 2013, 12:31:21 AM »
On topic και εγώ σε εσένα seXta σου απαντάω και λέω πως δεν γίνεται ρε φίλε το 70% άντε το 60% στην καλύτερη τον περιπτώσεων να έχει κάτι να πεί για την *εραζμία* σου και επίσης δεν γίνεται όλοι αυτοί που έχουν παράπονα να είναι φλώροι όπως είπες η απίθανοι,γιατί στη ουσία όλοι αυτοί μπαίνουν στον 222 και παίζουν καθημερινά...

Επίσης λές για την σκατίλα που υπήρχε τόσα χρόνια.Ε λοιπόν μάθε πως η σκατίλα υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει φίλε μου!!!

Συνεχίζω και λέω πως δεν παίζω αλλά (έπαιζα) σε έναν server που είχε ένα επίπεδο σε skill και το μόνο που έχει απομείνει είναι ο χαβαλές αλλά και αυτός πλέον δεν είναι και για πολλά διότι θα μας τον κόψετε και αυτόν από ότι φαίνεται με κάνα kick!!!:D:D

SeXta μόλις γκρέμισες τα σταθμά που έλεγες χαχαχαχα!!!Άλλο uniq άλλο έραζ φίλε,το γάμησες και ψόφησε αλλά και πάλι αν γίνει παπαριά θα το πώ δεν πα'να είναι ο θεός ο ίδιος!!

δες τι εχει γινει στον 222 απο τοτε που ατομα σαν την ερασμια "ανελαβαν" το mini adminiliki και πες κ ευχαριστω. γιατι αν δεν υπηρχαν αυτοι ο 222 θα ακολουθουσε τα χναρια του topgaming και των υπολοιπων fail ελληνικων σερβερ που περασαν και δεν ακουμπησαν!
Τι έχει γίνει??Να σου πώ εγώ τι έχει γίνει λοιπόν..Όλοι οι παλαιοί admins έχουν σταματήσει να ασχολούνται και αυτό γιατί κουράστηκαν η βαρέθηκαν η αφιερώθηκαν στην ζωή τους και έχουν αφήσει πίσω τους κάτι παιδαρέλια-νταήδες για admins όπως ο συγκεκριμένος που κάνουν κουμάντο και τα γαμάνε όλα!!Το αποτέλεσμα είναι ότι όσοι ήξεραν τον 222 πλέον λένε πως έχει καταντήσει έτσι και μπαίνει ο κάθε μλκς να πεί την μλκία του να κάτσει afk 10 rounds να τα φορτώσει και να τρολλάρει!!Προσγειώσου στην πραγματικότητα SeXta είσαι αλλού,εκεί που είσαι η ρόδος αλλά εδώ είναι το πήδημα!!!

οσο για τους παλιους που λες @@.. θυμαμαι τον inso να με kickarei γιατι θεωρουσε το sextospoto στην strike, spawn camp!!
Αν διάβασες αυτούς που έγραψα δεν ανέφερα ούτε καν τον inso γιατί άραγε??Οπότε σου απάντησα είδη και σε αυτό!!

ΥΓ: εχετε ολοι να λετε για το στομα του εραζ και εχω απλα να κανω μια σημειωση.. αραζοντας τον τελευταιο καιρο σε channel του ts με πολυ κοσμο εχω ακουσει τα μυρια οσα.. απο μαναδες/πατεραδες μεχρι χριστους σπιτια και παναγιες.. και ολα αυτα επειδη καποιος τους "κατουραει" στον pub!!!  και ερχονται ολοι αυτες οι αδερφες να που ποσταρουν εδω μεσα οτι τους πειραζει η ερασμια και το πως μιλαει!!! 

(FPS GAME SEXTA)Ενίοτε πως κάποιος κατουράει κάποιον άλλον!!Και ενίοτε πως κάποιος βρίζει κάποιον άλλον επειδή χάνει!!!
« Last Edit: July 25, 2013, 02:44:02 AM by adoL »

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #44 on: July 25, 2013, 12:40:53 AM »
o erazz με την πρωτη ευκαιρια θα σε βρισει,θα σε kickarei,ετσι επειδη δεν σε γουσταρει
θυμαμαι μια μερα πριν κατι μηνες ο εραζζ εβριζε τους παντες μεσα στον σερβερ αλλα μολις πηγε να του πει κατι ο Kan (γαμω την παναγια σου σταματα να βριζεις τον κοσμο νομιζω,ΗΑΗΑΗΑΗΑΑΗΗΑΗΑ κλασικος καν) κατευθειαν kick 1 ωρας.Γενικα το παιζει πολυ δηθεν και εχω rights και σας γαμαω κιολας αμα λαχει.Δεν ειναι σαν τον αλλον dxtr που ειναι και πιο calmed,ουτε σαν τον πικα,ουτε σαν τον n9.
Οσο για αυτο που λες σινι οτι μας αξιζει αυτος ο admin,υποτιμας ετσι οχι μονο τα ζωα που βριζουν,χακαρουν κτλπ αλλα και τα 'καλα παιδια' που παιζουν για την πλακα τους και εχουν τον μαλακα τον αλλον να τους λεει τι να κανουν αλλιως πουλαρουν.
Αφου λοιπον υποτιμας ετσι τα παιδια που μπενουν 222 κλειστον τον σερβερ.