Author Topic: Πάρτε τα rights admin του erazZ από τον 222  (Read 39402 times)

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
Re: Πάρτε τα rights admin του erazZ από τον 222
« Reply #45 on: July 25, 2013, 12:43:08 AM »
μονο πιπες..

επειδη βαριεμαι να quotarw στα λεω ετσι..

οταν ηταν admins αυτοι που λες στον 222 επαιζαν οι εξης : craven, creator, kartelac, houndos, codact, zagor,original και ποσοι αλλοι που ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ??

η "σκατιλα" ,ετσι οπως εγω την εννοω, εχει φυγει απ τον σερβερ και εχουν μεινει μονο ο loser και ο alza για τους οποιους απλα κλαιγετε κοσμος χωρις να υπαχει καποιο clue.. 

το οτι εχουμε 2013 και ΕΣΥ μπορεις ακομα και περνας την ωρα σου σ εναν σερβερ του cod4 πρεπει να σου λεει κατι! 
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #46 on: July 25, 2013, 12:45:31 AM »
εγω δεν σταματησα να χακαρω επειδη ηταν αδμιν o erazz η οι αλλοι,σταματησα επειδη το ηθελα εδω και πολυ καιρο (εχουν περασει 2 χρονια νομιζω) οποτε μην με συμπεριλαμβανεις σε ολο το τσουρμο,και τον καρτελα επισης.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #47 on: July 25, 2013, 12:53:55 AM »
εγω δεν σταματησα να χακαρω επειδη ηταν αδμιν o erazz η οι αλλοι,σταματησα επειδη το ηθελα εδω και πολυ καιρο (εχουν περασει 2 χρονια νομιζω) οποτε μην με συμπεριλαμβανεις σε ολο το τσουρμο,και τον καρτελα επισης.
εσυ απο τοτε που σταματησες να χακαρεις σταματησες και το cod.. και μαντεψε γιατι..

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΚΖ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #48 on: July 25, 2013, 12:58:24 AM »
εσυ απο τοτε που σταματησες να χακαρεις σταματησες και το cod.. και μαντεψε γιατι..

not really μαλάκας είναι γιατί έπαιζε μόνο για τα frags

adoL

• Assistant Team\Newsposters
  • CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #49 on: July 25, 2013, 01:38:59 AM »
Μάλλον δεν έχεις ούτε καν ιδέα για ποιους admins μιλάω seXta!!Αυτοί έχουν κάνει τα πάντα servers,irc,ts servers,μέχρι και το forum που μιλάμε αυτήν την στιγμή και αερολογούμε να ξέρεις!!Δεν είναι μόνο loser και alza είναι και άλλοι πολύ οι αφανείς!!

το οτι εχουμε 2013 και ΕΣΥ μπορεις ακομα και περνας την ωρα σου σ εναν σερβερ του cod4 πρεπει να σου λεει κατι! 

Απλά περνάω την ώρα μου..Και βασικά είναι ο μόναδικος ελληνικός server online οπότε...Φαντάζομαι και εσύ το ίδιο θα έχεις σκεφτεί!!

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #50 on: July 25, 2013, 04:16:35 AM »

Συνεχίζω και λέω πως δεν παίζω αλλά (έπαιζα) σε έναν server που είχε ένα επίπεδο σε skill και το μόνο που έχει απομείνει είναι ο χαβαλές αλλά και αυτός πλέον δεν είναι και για πολλά διότι θα μας τον κόψετε και αυτόν από ότι φαίνεται με κάνα kick!!!:D:D

adol,edw eisai lathos.dld ti admin thelei o server sthn telikh?kapion pou tha epivlepei thn paidikh xara kai tha leei giwrgaki min pas apo ekei kai dimitraki mhn koiliese sto xwma?!?an o server thelei na einai sovaros tha prepei prwtistws na apoteleitai apo sovara atoma me sovares diatheseeis an ta atoma exoun skopo ton xavale(edw prosexe allo xavales allo xalarwnw meta thn douleia ,etsi opws to theteis) tote ton admin ti ton xreiazontai?!as pane se enan diko tous server na to valoun free for all or whatever kai na arxisoun oso xavale theloun.Apofasiste ti server thelete an thelete server gia xalarwma meta thn douleia,fun me tous filous ktlp kai o erasus failarei se auto tote ok o erasus einai lathos,alla an thelete enan server se fash na malakizomaste kai na to kanoume paidikh xara giati exei xathei to skill(to opoio kaneis den edine vash dioti an thes skill ksereis poli kala oti den asxoleisai me pub all me ta sxetika sections tou game) kai o erasus den sas kanei to xatiri na to kanete paidiki xara tote eisai lathos.Pistevw xwris na exw asxolithei,vasika manteuw oti sto en logw peristatiko o erasus ekane mia xara auto pou eprepe na kanei apla epeidh to ekane se sena pou eisia palios sou kakofanhke kai vrethike h eukairia na vgoun ola sth fora apo olous osus enoxlountai apo ton erasus gia allh mia fora.Kala kaneis kai kaneis auto to topic alla ksereis kai esi o idios oti sthn sigkekrimenh periptwsh o erasus eprakse orthws apo thn stigmh pou pezate 4 vs 8 gia posa rounds kai eseis ton pezate kai idika oi palioi prpei na einai oi prwtoi pou se tetoies periptwseis prepei na kanoun prwtoi auto assign kai na mhn kanoun thn katastash xeiroterh me thn adiaforia tous kltp

auta.
ksereis oti se agapw alla otan kapoios exei adiko asxetws simpatheias kai loipa prpeei na to leme! :*
« Last Edit: July 25, 2013, 04:27:36 AM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #51 on: July 25, 2013, 09:20:39 AM »
Μη τρελαθούμε, καλός admin o gody. Οι μισοί κάνατε χαρά που ήσασταν φιλαράκια και οι άλλοι μισοί κράζατε γιατί παίρνει rights επειδή είναι no name.
Εσύ αδολφε έχεις κράξει τους μίσους παλιούς στο παρελθόν για κλικες κτλ.
Τελικα, μάλλον παρουσιάζεις τα πράματα όπως σε βολεύουν, ανάλογα με τη περίπτωση.

sent from my toilet using dabadalk dum badum

chesteR!

• DV zombie
« Reply #52 on: July 25, 2013, 09:33:41 AM »
O MONOFRYDHS HTAN KAI THA EINAI EXTHROS MOY!

Kalhmera :)
Hey dude,where's my KaR ?

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #53 on: July 25, 2013, 11:15:14 AM »
On topic τωρα.. μια χαρα ειναι η ερασμια γι αυτο πηρε και θετικη ψηφο απο μενα! επειδη τον εχω πετυχει αρκετες φορες in game και μαλιστα παιζοντας με ο,τι να ναι names (εγω) τα περισσοτερα που λενε οι φλωροι (rubzey/stranger και κατι απιθανοι που καναν account χτες) δεν ισχυουν..

οσο για σενα adol και αυτο που λες, στο πα και στο ts.. δεν μπορεις να κανεις "πιπες" στον uniq ή εστω να μην τον κραζεις οταν kickarei κοσμο επειδη ειναι afk 3 sec, ή οταν δεν του αρεσει το b plant και να σε πειραξε τοσο αυτο που εκανε η ερασμια!! μην εχουμε 2 μετρα κ 2 σταθμα.. οσο για τους παλιους που λες @@.. θυμαμαι τον inso να με kickarei γιατι θεωρουσε το sextospoto στην strike, spawn camp!!

που θελω να καταληξω λοιπον.. ολοι εχουν τα καλα και τα στραβα τους. αλλα δεν μπορεις να ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ οτι παιζεις σ ενα σερβερ που ΚΑΙ χαβαλε κανεις ΚΑΙ εχει ενα αλφα επιπεδο οσον αφορα το σκιλλ ΚΑΙ αποφευγεις ΟΛΗ ΤΗ ΣΚΑΤΙΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (μην αρχισω ν αναφερω ονοματα, οι 3 ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ)..

δες τι εχει γινει στον 222 απο τοτε που ατομα σαν την ερασμια "ανελαβαν" το mini adminiliki και πες κ ευχαριστω. γιατι αν δεν υπηρχαν αυτοι ο 222 θα ακολουθουσε τα χναρια του topgaming και των υπολοιπων fail ελληνικων σερβερ που περασαν και δεν ακουμπησαν!

ΥΓ: εχετε ολοι να λετε για το στομα του εραζ και εχω απλα να κανω μια σημειωση.. αραζοντας τον τελευταιο καιρο σε channel του ts με πολυ κοσμο εχω ακουσει τα μυρια οσα.. απο μαναδες/πατεραδες μεχρι χριστους σπιτια και παναγιες.. και ολα αυτα επειδη καποιος τους "κατουραει" στον pub!!!  και ερχονται ολοι αυτες οι αδερφες να που ποσταρουν εδω μεσα οτι τους πειραζει η ερασμια και το πως μιλαει!!! 

ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ και σταματηστε να κανετε σαν τις χηρες στο κρεβατι..

αυτα
#ο antifac

Πως αλλάζει ο άνθρωπος....

adoL

• Assistant Team\Newsposters
  • CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #54 on: July 25, 2013, 12:12:11 PM »
Μη τρελαθούμε, καλός admin o gody.Οι μισοί κάνατε χαρά που ήσασταν φιλαράκια και οι άλλοι μισοί κράζατε γιατί παίρνει rights επειδή είναι no name.

Δεν υπήρξα και δεν ήμουν ποτέ φίλος με τον gody αλλά παρ'όλα αυτά έκανε σωστή δουλειά σαν admin,ακόμα και το kick που λες για το noname γιατί τότε έμπαιναν γνωστοί λίγοι και εκλεκτοί στον 222!!!

Εσύ αδολφε έχεις κράξει τους μίσους παλιούς στο παρελθόν για κλικες κτλ.

Στο cod2 ποτέ!!Στο cod4 όμως ναι έχω κράξει ακόμα και τον Βασίλη-AssVas αλλά και εσένα στο παρελθόν!Θυμάμαι πολύ καλά τα πάντα!!Και συνεχίζω να το λέω και το πιστεύω!!ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΙΚΑ αδερφέ!!Αλλά τι να πείς κανείς αφού μπορείτε,τα κάνετε!!Σαν τον ολυμπιακό έχετε καταντήσει στο ποδόσφαιρο!!Ίσως και εγώ το ίδιο να έκανα αν είχα το κύρος!!

Τελικα, μάλλον παρουσιάζεις τα πράματα όπως σε βολεύουν, ανάλογα με τη περίπτωση.

EVERY CASE IS SPECIAL!!!

Φίλε Ορέστη δεν με πείραξε τόσο που έκανε kick εμένα αλλά και τον jetix,μάλιστα του είπα πως καλά έκανε και έπραξε μαζί του διότι τον άρχισε στα βρισίδια.1 round ήταν unbalanced τα teams και το score 16-κάτι και (district).Αυτό λέγεται TROL και τι έκανα εγώ??τον τρόλαρα και εγώ και το μόνο που είπα ήταν πάμε όλοι attack τίποτα άλλο..Είμαι 27 και δεν ανέχομαι το κάθε μλκ ανώριμο να παίζει με την console και να κάνει ότι του κατέβει επειδή του έχουν δώσει rights!!Ξέρεις πόσα rr έχει κάνει μόνο και μόνο για να πάρει το scope??Πόσα kick σε μικρά παιδάκια επειδή δεν αφήνουν το scope?Πόσα rotate γιατί έτσι του αρέσει??Πόσα kick γιατί έτσι του καύλωσε??Σκέψου μετά τι γνώμη θα σχηματίσει ο καθένας για τον εν λόγω admin...Επίσης δεν παίζω scope!!ak aKa pRoneR :D...

Δεν θέλω παιδική χαρά θέλω ωριμότητα ρε Ορέστη,ίσως στον server μέσα λίγο δύσκολο αλλά θα μπορούσε ο admin να την έχει διότι αν δεν την έχει ο ίδιος το χάσαμε το παιχνίδι πατριώτη πάει πέταξε το πουλάκι τσίου!!Όλοι ξέρουμε το εράζ και την συμπεριφορά του μέσα στο game το έχουμε αποδεχτεί θέλοντας και μη..Δεν ζητάω να αλλάξει γιατί δεν μπορεί,γιατί απλά αυτός είναι,ας το βελτιώσει όμως..Thas all..

Να επισημάνω πως έχει κάνει και σωστή δουλειά σε άλλες περιπτώσεις αλλά δυστυχώς υπερτερούν οι κακές στιγμές..

(Ρε παπαρίδη DrSavvas μην βγάζεις το άχτι σου στο topic TAKE IT EASY)....

ΟΡΕΣΤΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΗΡΑΜΕ ΣΑΒΙΟΛΑ!!! :D :D :D :D
« Last Edit: July 25, 2013, 12:23:54 PM by adoL »

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #55 on: July 25, 2013, 12:18:52 PM »
Κανένα άχτι. Γελάω με τις ηλιθιότητες κάποιων εδώ μέσα που νομίζουν ότι είμαστε 14χρονα να λένε ό,τι τους συμφέρει και να νομίζουν ότι τους πιστεύουμε κιόλας

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #56 on: July 25, 2013, 12:39:45 PM »
op ela to topic to treloooo!kai elega ti 8a kamnw prwi prwi!!!

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #57 on: July 25, 2013, 12:57:41 PM »
op ela to topic to treloooo!kai elega ti 8a kamnw prwi prwi!!!
Τι πρωι ρε,εχει μεσημεριασει! Αρε φοιτητικη ζωαρα που κανεις ρε πουστη!

Btw drSavvas,παρατησες το κωλακι και αρχισες γουοου?

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #58 on: July 25, 2013, 01:29:22 PM »

σταματησα το cod 2 χρονια αφου σταματησα να χακαρω λολ

αν και απο οτι θυμαμαι,σε εσταζα.

pancy

• DV zombie
« Reply #59 on: July 25, 2013, 02:39:36 PM »
εγω  λεω γιατι δεν τις βγαζετε να τις μετρησετε;!!!
« Last Edit: July 25, 2013, 02:59:21 PM by pancy »