Adol, σου είπαμε 5 πράγματα με τον sini που απάντησες μαλακίες. Δείχνεις ότι είσαι τρόμπας και από τις απαντήσεις σου αλλά και από την συμπεριφορά σου = πας και κάνεις topic Full Ego Bitch mode / ON , για συγκεκριμένο σκοπό ενώ δεν είσαι οκ. Και που μάζεψες votes τι κατάφερες από την στιγμή που δεν ήσουν εντάξει;
Σου λέω καπάκι 5 πράγματα συγκεκριμένα και απαντάς επίσης ότι να ναι. Δεν περιστρέφονται btw όλα γύρω από σένα προσωπικά, αλλά από αυτά που διαβάζεις ανέκαθεν όλα αυτά τα χρόνια σε τόσα topics απαντάς σε προσωπικό επίπεδο (εκεί έκανες attack btw και plant σε θέματα άσχετα) . Νόμιζε εσύ ότι θες και τραγούδα solo. Εγώ και rest ξέρουμε πολύ καλά τι τρέχει και ας λες ότι θες περί afk from keyboard κτλ.
Ξέρουμε πολύ καλά ποιος προσφέρει χωρίς κέρδος στο community, ποιος αφιερώνει χρόνο και χρήμα κτλ για την φάση που γουστάρουν οι Most και ποιος κοιτάει να προβάλει τον εαυτό του ή την ομάδα του μέσω των events. Επίσης ξέρουμε ποιος βοηθάει πραγματικά με πράξεις και ποιος τα λέει από τον καναπέ και μονάχα κρίνει. Ξέρουμε ποιος έλεγε μαλακίες ανέκαθεν και έκραζε, αλλά όταν δοκίμασε ο ίδιος τα έκανε μαντάρα (σε συγκεκριμένου τομείς). Ξέρουμε ακόμα ποιος πήρε λεφτά και ποιος σούφρωνε prizes στα Events και αντίθετα ποιος τα πρόσθετε όλα στο prize pool ή σε φαγητό. Ξέρουμε ποιος κατέβαινε για το support ακόμα και Solo να mix-αρει και ποιος έκανε την πάπια με δικαιολογίες. Ξέρουμε ποιος αρνήθηκε event με μαγαζί που χρώσταγε λεφτά από Prizes σε ομάδα (κοντά χρόνο) και κατόπιν αυτού ποιος πήγε και έκανε deal για νέο event εκεί . Ξέρουμε ποιος ζήταγε βοήθεια και ποιος την έδωσε (servers-tech support) και δεν ήταν κομπλεξικός. Ξέρουμε ποιος ζήτησε support κάποτε και τελικά δεν φάνηκε ο υποστηρικτής πουθενά)=κόμπλεξ. Ξέρουμε τόσα χρόνια ποιος προσπαθεί πραγματικά βάζοντας τον εαυτό του υπό και ποιος όχι. Ξέρουμε ποιος έτρεχε πραγματικά στα events να σου φτιάξει τα ακουστικά που εσύ ο ίδιος δεν μπορούσες κάποτε... και ποιος έβαζε άλλους να σφουγγαρίσουν, αντί να πιάσουν τον μαλάκα που τα έριξε και να τον βάλουν να τα μαζέψει ο ίδιος. Ξέρουμε ποιος αρνήθηκε προτάσεις από άτομα που ήθελαν να βγάλουν λεφτά από το community και ποιος έκανε δέχτηκε.
Εγώ στην θέση σου θα ντρεπόμουν να πω ότι δεν γνωρίζω όλα αυτά και να παίξω θέατρο και δήθεν μιλάω έξω από τα δόντια ενώ είμαι μέλος του community εδώ και 10 χρόνια . Επίσης θα ήξερα να διαχωρίσω από αυτά που μου λένε τι απευθύνεται σε εμένα προσωπικά και τι όχι.
Forum/servers,Logs,Bans δεν θέλουν Back up, θέλουν συντήρηση, updates,ψάξιμο κτλ. και δεν γίνονται από μόνα τους προφανέστατα.
Δεν παίζω κάθε μέρα cod στον Pub, αλλά σίγουρα παίζω. Σκέφτηκα να σου δώσω guid logs κτλ αλλά δεν αξίζει . So next time που θα χλευάσεις άτομο για afk σκέψου πριν μιλήσεις τι σχέση έχει το ένα με το άλλο και ποιον πας να χλευάσεις.
Απλά είναι όλα τα παραπάνω είναι off topic και περασμένα ξεχασμένα σωστά; ... αλλά hey...
Καλά να περνάς , δεν θα ασχοληθώ ποτέ με την αφεντιά σου ξανά.