Author Topic: Πάρτε τα rights admin του erazZ από τον 222  (Read 39348 times)

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
Re: Πάρτε τα rights admin του erazZ από τον 222
« Reply #150 on: August 03, 2013, 02:45:33 PM »
Τις γνώμες των άλλων τι ; Μιλάς για κλάμα / προσωπικά κτλ και ειδικότερα όταν δεν δίνουν εναλλακτική λύση; Σαφέστατα . Τι νομίζεις ότι επειδή ο Α θα έχει μία Β γνώμη , θα πρέπει για να την λάβω υπόψιν να κάνω ενέργεια Γ οπωσδήποτε ? Τις βλέπω και τις ακούω και τις επεξεργάζομαι.

Τις ιδέες με επιχειρήματα επίσης τις λαμβάνω υπόψιν αρκετά , και τις συζητάω με τους rest . Ποτέ δεν ήμουν κλειστός ή δεν απάνταγα σε οποιαδήποτε πρόταση ή συνεργασία . Αν ίσχυαν όσα λες δεν θα υπήρχε ομάδα admin αλλά ένας άλλος Olympus. Οι προβλέψεις των άλλων προέβλεπαν πολλά και δεν έπεσαν μέσα.

Σχετικά με την Κλίκα... αν υπήρχε και εγώ ο outsider ήθελα να προσφέρω κάτι στο community κτλ. δεν θα με εμπόδιζε η κλίκα να το πράξω, κατάλαβες; 

Μια χαρά ξεκάθαρα σου μίλησα , το ότι δεν αναλύω παραπάνω δεν είναι για άλλον λόγο παρά για να μην σε πάρει ο διάολος. Πίστεψέ με σε αυτό.
Ξέρουν αρκετοί εδώ πέρα για τι πράγμα μιλάω, όπως και εσύ ο ίδιος.

Το ότι έχω server δεν πάει να πει πως πρέπει να μπαίνω κάθε μέρα; είναι το παιδί μου παράτησα και θα πάω στο πάμε πακέτο να τον βρω ;
Δεν έχεις ιδέα αν παίζω στον server ή όχι (με τι όνομα, με τι cdkey), άλλοι έχουν όμως. Σίγουρα δεν παίζω πολύ αλλά δεν απέχω ώστε να μην έχω εικόνα. Άλλο λήθαργος, άλλο inactive.

Επίσης όταν πέφτει ο server ή κολλάει στο 999 ping κτλ δεν υπάρχει αυτόματο σύστημα ανίχνευσης και warning, αλλά αντιθέτως άκου πως δουλεύει το πράγμα. Ο ενδιαφερόμενος παίκτης που γουστάρει το cod και το community και του αρέσει να προσφέρει κάτι στο σύνολο πέρα από την πάρτυ του, ειδοποιεί έναν από τους Admins και αυτός με την σειρά του εάν έχει access το φτιάχνει . Αλλιώς ειδοποιεί τον admin που έχει και το φτιάχνει αυτός. Ανέφερες λοιπόν 4 ημέρες ; και το χλεύασες κτλ.
Άρα 4 ημέρες εσύ προσωπικά , ήσουν στα @@ σου ή δεν σε έκαιγε και πολύ . Διότι σαν παλαιότερος , έχεις μία Α σχέση μαζί με τους admins αλλά και εμένα προσωπικά καθώς και άνεση. Εγώ online ήμουν και το τηλέφωνό μου το έχεις στην τελική αν σε έκαιγε τόσο το 999 ping...

Αντίθετα άλλοι συγκριτικά με εσένα, μου μιλάνε και με ενημερώνουν σε αντίστοιχες καταστάσεις. Αυτοί άραγε τι έχουν παραπάνω από σένα ; σε τι διαφέρουν ρε αδερφέ;

Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.Καταλαβαίνω πολύ καλά τι γράφεις. το παίζεις ηλίθιος όταν σε βολεύει .
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

adoL

• Assistant Team\Newsposters
  • CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #151 on: August 03, 2013, 04:46:56 PM »
Τις γνώμες των άλλων τι ; Μιλάς για κλάμα / προσωπικά κτλ και ειδικότερα όταν δεν δίνουν εναλλακτική λύση; Σαφέστατα . Τι νομίζεις ότι επειδή ο Α θα έχει μία Β γνώμη , θα πρέπει για να την λάβω υπόψιν να κάνω ενέργεια Γ οπωσδήποτε ? Τις βλέπω και τις ακούω και τις επεξεργάζομαι.
Τις ιδέες με επιχειρήματα επίσης τις λαμβάνω υπόψιν αρκετά , και τις συζητάω με τους rest . Ποτέ δεν ήμουν κλειστός ή δεν απάνταγα σε οποιαδήποτε πρόταση ή συνεργασία . Αν ίσχυαν όσα λες δεν θα υπήρχε ομάδα admin αλλά ένας άλλος Olympus. Οι προβλέψεις των άλλων προέβλεπαν πολλά και δεν έπεσαν μέσα.

Συμφωνώ εν μέρει,αλλά εγώ πάντως πιστεύω πως δεν τις επεξεργάζεσαι,οκ γνώμη μου τελείωσε...

Μια χαρά ξεκάθαρα σου μίλησα , το ότι δεν αναλύω παραπάνω δεν είναι για άλλον λόγο παρά για να μην σε πάρει ο διάολος. Πίστεψέ με σε αυτό.
Ξέρουν αρκετοί εδώ πέρα για τι πράγμα μιλάω, όπως και εσύ ο ίδιος.

Ρε Βασίλη  όχι θέλω να πεις γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς είμαι ανοιχτός σε όλα δεν έχω θέμα έτσι και αλλιώς συζητάμε πάντα ανοιχτά πες μου να το δούμε αν έχω σφάλει κάπου η αν έχω κάνει κάτι που πείραξε εσένα το community η οποιονδήποτε,γιατί όπως το λες σίγουρα έχει γίνει κάτι το οποίο είναι εν αγνοία μου..Και αν έχω κάνει και μαλακία να πω και συγνώμη στην τελική..Δεν πιστεύω όμως να υπάρχει κάτι και μάλλον πρέπει να έχεις παρεξηγήσει πράγματα και καταστάσεις..Ότι είναι πες το θέλω να το λύσουμε..

Το ότι έχω server δεν πάει να πει πως πρέπει να μπαίνω κάθε μέρα; είναι το παιδί μου παράτησα και θα πάω στο πάμε πακέτο να τον βρω ;
Δεν έχεις ιδέα αν παίζω στον server ή όχι (με τι όνομα, με τι cdkey), άλλοι έχουν όμως. Σίγουρα δεν παίζω πολύ αλλά δεν απέχω ώστε να μην έχω εικόνα. Άλλο λήθαργος, άλλο inactive.

Όχι δεν πρέπει να μπαίνεις κάθε μέρα έχεις και άλλα πράγματα να κάνεις..Απλά προσπάθησε να μπαίνεις ελάχιστα περισσότερο για να ξέρεις τι και πως...
Έλα τώρα που μπαίνεις με άλλο name και άλλο cd key..Λες χαζομάρες...

Επίσης όταν πέφτει ο server ή κολλάει στο 999 ping κτλ δεν υπάρχει αυτόματο σύστημα ανίχνευσης και warning, αλλά αντιθέτως άκου πως δουλεύει το πράγμα. Ο ενδιαφερόμενος παίκτης που γουστάρει το cod και το community και του αρέσει να προσφέρει κάτι στο σύνολο πέρα από την πάρτυ του, ειδοποιεί έναν από τους Admins και αυτός με την σειρά του εάν έχει access το φτιάχνει . Αλλιώς ειδοποιεί τον admin που έχει και το φτιάχνει αυτός. Ανέφερες λοιπόν 4 ημέρες ; και το χλεύασες κτλ.
Άρα 4 ημέρες εσύ προσωπικά , ήσουν στα @@ σου ή δεν σε έκαιγε και πολύ . Διότι σαν παλαιότερος , έχεις μία Α σχέση μαζί με τους admins αλλά και εμένα προσωπικά καθώς και άνεση. Εγώ online ήμουν και το τηλέφωνό μου το έχεις στην τελική αν σε έκαιγε τόσο το 999 ping...

Αντίθετα άλλοι συγκριτικά με εσένα, μου μιλάνε και με ενημερώνουν σε αντίστοιχες καταστάσεις. Αυτοί άραγε τι έχουν παραπάνω από σένα ; σε τι διαφέρουν ρε αδερφέ;

Άπειρες φορές έχω ενοχλήσει τους sinister,mexicola,(k4,toulour,κάποτε)sexta,dxtr ακόμα και τον erasus για haxorakia στον 222 η για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα υπάρχει την συγκεκριμένη στιγμή,το ότι δεν ενοχλώ εσένα δεν σημαίνει πως δεν ασχολούμαι..Ναι έχω το τηλ σου χρόνια τώρα να σε παίρνω και να σου λέω έλα Βασίλη κάνε ένα rr τον server η είναι ένας στον 222 και τα φοράει..Δεν έχει νόημα και το ξέρεις...Εξάλλου γνωρίζω την διαδικασία record-ss-guid-post στο forum bla bla bla..Αν πρόκειται για hax..Αλλά και πάλι και να μην σε πάρω τηλ.δεν είσαι μέσα σχεδόν ποτέ ρε καμάρι μου γλυκό και για αυτό ενοχλώ-ενόχλησα τους παραπάνω...Όσο αφορά τους επονομαζόμενους ρώτησε τους αν έχουν γίνει τέτοια σκηνικά για να πάρεις την απάντηση σου..

Για να δεις πως προτρέχεις και ότι απέχεις αδερφέ από όλα όμως και δεν ρωτάς και δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη άλλου και επαληθεύομαι αυτήν την στιγμή και χαίρομαι πραγματικά που γίνεται αυτή η συζήτηση την ημέρα που ήθελε ο server rr ήμουν στο ts με billy tommy jetix n9 sextas (ρώτησε τους) και δεν θυμάμαι άλλοι πόσοι και λέω στα παιδιά είναι πάνω ο sinis πάω να τον ενημερώσω και όντως πήγα του το είπα και μου είπε δεν μπορώ αυτήν την στιγμή αλλά θα το κοιτάξω!! ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ!!Όπως είπα και ποιο πριν ο assvas και ο κάθε assvas δεν θέλει να αναγνωρίσει όντως ποια είναι τα παιδιά του αδερφέ...Ήμουν είμαι και θα είμαι πιστός σε αυτό που κάνω όσο αφορά το cod το community και προσωπικά σε εσένα απλά όταν βλέπω κάτι το οποίο αποτελεί απειλή πάνω σε αυτό που ΚΑΝΕΤΕ-ΚΑΝΟΥΜΕ πρέπει να το διώχνω-διώχνουμε μακριά και όχι να απομακρύνουμε τα παιδιά μας..Ξέρεις πολύ καλά δεν με ενδιαφέρει η αναγνώριση απλά να σέβεσαι-σέβεστε-σεβόμαστε αυτό που κάνετε-κάνουμε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα πάνω σε αυτό που αγαπήσαμε και που ακόμα ορισμένοι το αγαπάνε η αλήθεια είναι...

Καταλαβαίνω πολύ καλά τι γράφεις. το παίζεις ηλίθιος όταν σε βολεύει .

Και βέβαια όχι!!Παίζει να έχεις καταλάβει και να ξέρεις μόνο το 30% τι εστί Μανώλης και όχι idoL* όχι ότι δεν θέλεις προς θεού απλά επέχεις,είσαι πάρα πολύ άδικος μαζί μου Βασίλη...
« Last Edit: August 03, 2013, 04:52:35 PM by adoL »

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #152 on: August 03, 2013, 05:12:26 PM »
Κράτα τις απόψεις σου και τι νομίζεις , δεν με ενδιαφέρει. Ότι πείς.

11 σελίδες σου μιλάμε και σου εξηγούμε και εγώ και ο Κοσμάς. Μιλάμε σε τοίχο.
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

adoL

• CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #153 on: August 03, 2013, 05:22:19 PM »
Ενώ εγώ δεν μιλάω σε τοίχο?

Σου είπα και πριν όπου και αν ρωτήσεις θα πάρεις τις απαντήσεις σου για ότι θες...

Ακόμα αποφεύγεις να μου απαντήσεις σε ερωτήματα..Γιατί άραγε??Δεν υπάρχουν και δεν έχεις αποδείξεις για τίποτα..

Ε τώρα θα το παίξω γκόμενα και εγώ και θα πω είμαι τόσο καθαρός που ποιο καθαρός πεθαίνεις...

Καλώς λοιπόν..Ότι είχα να πω το είπα.. Θα την lockaroume την μαλακία η θα το συνεχίσουμε και την επόμενη εβδομάδα??

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #154 on: August 04, 2013, 12:26:51 AM »
Όχι εσύ δεν μιλάς σε τοίχο, σου απαντάμε με τον Sinister σε όλα και από τις απαντήσεις σου δείχνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.
Δεν αποφεύγω κάτι άλλο εκτός από την σπατάλη χρόνου. Το να επαναλαμβανόμαστε καταντά κουραστικό και άτοπο. Αρκετοί άλλοι καταλαβαίνουν πολύ καλά τι έχει γραφτεί σε 11 σελίδες και ευτυχώς έχουν καλή μνήμη.

Δεν υπάρχει λόγος για μένα να συνεχίζω κουβέντα με κάποιον που το παίζει Κινέζος ενώ του έχω γράψει συγκεκριμένα πράγματα.

Επίσης δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει Lock το topic. 

gn

adoL

• CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #155 on: August 04, 2013, 04:54:38 AM »
Όχι εσύ δεν μιλάς σε τοίχο, σου απαντάμε με τον Sinister σε όλα και από τις απαντήσεις σου δείχνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.

Εγώ δεν πετάω υπονοούμενα αλλά εσύ!!Μην αναφερθώ πάλι...Κουράστηκα περισσότερο από εσένα..Εξάλλου εσύ τι κούραση να έχεις τον μήνα αυτόν παίζει να έπιασες το πληκτρολόγιο σου 4η φορά??και πολύ είπα...

Δεν αποφεύγω κάτι άλλο εκτός από την σπατάλη χρόνου.Το να επαναλαμβανόμαστε καταντά κουραστικό και άτοπο. Αρκετοί άλλοι καταλαβαίνουν πολύ καλά τι έχει γραφτεί σε 11 σελίδες και ευτυχώς έχουν καλή μνήμη.

Όντως όλοι κατάλαβαν γιατί είχα αποδείξεις ενώ εσύ ένα....ΤΙΠΟΤΑ!!

Δεν υπάρχει λόγος για μένα να συνεχίζω κουβέντα με κάποιον που το παίζει Κινέζος ενώ του έχω γράψει συγκεκριμένα πράγματα.

Ποιο συγκεκριμένος ήσουν εσύ από εμένα?SURE!!!Δεν το παίζω κινέζος αλλά κορεάτης και αυτό γιατί είναι τόσο αστεία αυτά που λες που λιώνω κάπως έτσι...

Laughing Stoned Fat Korean Man with Munchies - WTF?!?

ΤΑ ΠΑΜΕ ΡΕ!!
« Last Edit: August 04, 2013, 04:57:56 AM by adoL »

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #156 on: August 04, 2013, 01:27:56 PM »
Αδολ αρχιζεις vα συναγωνιζεσαι τον smasher.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #157 on: August 04, 2013, 06:11:27 PM »
Εγώ δεν πετάω υπονοούμενα αλλά εσύ!!Μην αναφερθώ πάλι...Κουράστηκα περισσότερο από εσένα..Εξάλλου εσύ τι κούραση να έχεις τον μήνα αυτόν παίζει να έπιασες το πληκτρολόγιο σου 4η φορά??και πολύ είπα...

...

Το τίποτα κτλ άσε να το κρίνουν οι rest. Τα γραπτά και οι πράξεις μένουν .

Τα είπαμε ρε.

adoL

• CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #158 on: August 04, 2013, 08:14:49 PM »
Το τίποτα κτλ άσε να το κρίνουν οι rest. Τα γραπτά και οι πράξεις μένουν .

Τα είπαμε ρε.

Δεν είπαμε τίποτα..Ποιο σωστά μάλλον μόνο εγώ είπα!!Θα το θέσω αλλιώς παιχταρά μου!!Σε έπαιξα full attack,σου έκανα plant στην μάπα και ένα defuse δεν κατάφερες να κάνεις!!!Τι κατάφερες??Έμεινες κάπου στην προσπάθεια κάτι που σημαίνει ALLIES WINS!!!

Έχεις μείνει στα γραπτά γιατί από πράξεις ZERO!!!

Υ.Γ Οι (rest) ξέρουν πολύ καλά να κρίνουν και αυτό φοβάσαι!!

Τα παμε δικέ μου!!
« Last Edit: August 04, 2013, 08:18:07 PM by adoL »

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #159 on: August 04, 2013, 08:24:15 PM »
Ρε Μανωλιο,τοσα γαμημενα χρονια το παιζεις το game,ακομα δεν εμαθες οτι λεει ALLIES WIN (πληθυντικος βρε..)

Btw it's pointless to continue this discussion...

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #160 on: August 04, 2013, 09:28:25 PM »
Adol, σου είπαμε 5 πράγματα με τον sini που απάντησες μαλακίες. Δείχνεις ότι είσαι τρόμπας και από τις απαντήσεις σου αλλά και από την συμπεριφορά σου = πας και κάνεις topic Full Ego Bitch mode / ON , για συγκεκριμένο σκοπό ενώ δεν είσαι οκ. Και που μάζεψες votes τι κατάφερες από την στιγμή που δεν ήσουν εντάξει;

Σου λέω καπάκι 5 πράγματα συγκεκριμένα και απαντάς επίσης ότι να ναι. Δεν περιστρέφονται btw όλα γύρω από σένα προσωπικά, αλλά από αυτά που διαβάζεις ανέκαθεν όλα αυτά τα χρόνια σε τόσα topics απαντάς σε προσωπικό επίπεδο (εκεί έκανες attack btw και plant σε θέματα άσχετα) . Νόμιζε εσύ ότι θες και τραγούδα solo. Εγώ και rest ξέρουμε πολύ καλά τι τρέχει και ας λες ότι θες περί afk from keyboard κτλ.

Ξέρουμε πολύ καλά ποιος προσφέρει χωρίς κέρδος στο community, ποιος αφιερώνει χρόνο και χρήμα κτλ για την φάση που γουστάρουν οι Most και ποιος κοιτάει να προβάλει τον εαυτό του ή την ομάδα του μέσω των events. Επίσης ξέρουμε ποιος βοηθάει πραγματικά με πράξεις και ποιος τα λέει από τον καναπέ και μονάχα κρίνει. Ξέρουμε ποιος έλεγε μαλακίες ανέκαθεν και έκραζε, αλλά όταν δοκίμασε ο ίδιος τα έκανε μαντάρα (σε συγκεκριμένου τομείς). Ξέρουμε ακόμα ποιος πήρε λεφτά και ποιος σούφρωνε prizes στα Events και αντίθετα ποιος τα πρόσθετε όλα στο prize pool ή σε φαγητό. Ξέρουμε ποιος κατέβαινε για το support ακόμα και Solo να mix-αρει και ποιος έκανε την πάπια με δικαιολογίες. Ξέρουμε ποιος αρνήθηκε event με μαγαζί που χρώσταγε λεφτά από Prizes σε ομάδα (κοντά χρόνο)  και κατόπιν αυτού ποιος πήγε και έκανε deal για νέο event εκεί . Ξέρουμε ποιος ζήταγε βοήθεια και ποιος την έδωσε (servers-tech support) και δεν ήταν κομπλεξικός. Ξέρουμε ποιος ζήτησε support κάποτε και τελικά δεν φάνηκε ο υποστηρικτής πουθενά)=κόμπλεξ. Ξέρουμε τόσα χρόνια ποιος προσπαθεί πραγματικά βάζοντας τον εαυτό του υπό και ποιος όχι. Ξέρουμε ποιος έτρεχε πραγματικά στα events να σου φτιάξει τα ακουστικά που εσύ ο ίδιος δεν μπορούσες κάποτε... και ποιος έβαζε άλλους να σφουγγαρίσουν, αντί να πιάσουν τον μαλάκα που τα έριξε και να τον βάλουν να τα μαζέψει ο ίδιος. Ξέρουμε ποιος αρνήθηκε προτάσεις από άτομα που ήθελαν να βγάλουν λεφτά από το community και ποιος έκανε δέχτηκε.

Εγώ στην θέση σου θα ντρεπόμουν να πω ότι δεν γνωρίζω όλα αυτά και να παίξω θέατρο και δήθεν μιλάω έξω από τα δόντια ενώ είμαι μέλος του community εδώ και 10 χρόνια . Επίσης θα ήξερα να διαχωρίσω από αυτά που μου λένε τι απευθύνεται σε εμένα προσωπικά και τι όχι.

Forum/servers,Logs,Bans δεν θέλουν Back up, θέλουν συντήρηση, updates,ψάξιμο  κτλ. και δεν  γίνονται από μόνα τους προφανέστατα.
 Δεν παίζω κάθε μέρα cod στον Pub, αλλά σίγουρα παίζω. Σκέφτηκα να σου δώσω guid logs κτλ αλλά δεν αξίζει . So next time που θα χλευάσεις άτομο για afk σκέψου πριν μιλήσεις τι σχέση έχει το ένα με το άλλο και ποιον πας να χλευάσεις.

Απλά είναι όλα τα παραπάνω είναι off topic και περασμένα ξεχασμένα σωστά; ...  αλλά hey...
Nikos Ganos - Koita ti ekanes (Official video HD)

Καλά να περνάς , δεν θα ασχοληθώ ποτέ με την αφεντιά σου ξανά. 

flipper

• DEMO UPLOADER!
« Reply #161 on: August 04, 2013, 10:40:02 PM »
Adol, σου είπαμε 5 πράγματα με τον sini που απάντησες μαλακίες. Δείχνεις ότι είσαι τρόμπας και από τις απαντήσεις σου αλλά και από την συμπεριφορά σου = πας και κάνεις topic Full Ego Bitch mode / ON , για συγκεκριμένο σκοπό ενώ δεν είσαι οκ. Και που μάζεψες votes τι κατάφερες από την στιγμή που δεν ήσουν εντάξει;

Σου λέω καπάκι 5 πράγματα συγκεκριμένα και απαντάς επίσης ότι να ναι. Δεν περιστρέφονται btw όλα γύρω από σένα προσωπικά, αλλά από αυτά που διαβάζεις ανέκαθεν όλα αυτά τα χρόνια σε τόσα topics απαντάς σε προσωπικό επίπεδο (εκεί έκανες attack btw και plant σε θέματα άσχετα) . Νόμιζε εσύ ότι θες και τραγούδα solo. Εγώ και rest ξέρουμε πολύ καλά τι τρέχει και ας λες ότι θες περί afk from keyboard κτλ.

Ξέρουμε πολύ καλά ποιος προσφέρει χωρίς κέρδος στο community, ποιος αφιερώνει χρόνο και χρήμα κτλ για την φάση που γουστάρουν οι Most και ποιος κοιτάει να προβάλει τον εαυτό του ή την ομάδα του μέσω των events. Επίσης ξέρουμε ποιος βοηθάει πραγματικά με πράξεις και ποιος τα λέει από τον καναπέ και μονάχα κρίνει. Ξέρουμε ποιος έλεγε μαλακίες ανέκαθεν και έκραζε, αλλά όταν δοκίμασε ο ίδιος τα έκανε μαντάρα (σε συγκεκριμένου τομείς). Ξέρουμε ακόμα ποιος πήρε λεφτά και ποιος σούφρωνε prizes στα Events και αντίθετα ποιος τα πρόσθετε όλα στο prize pool ή σε φαγητό. Ξέρουμε ποιος κατέβαινε για το support ακόμα και Solo να mix-αρει και ποιος έκανε την πάπια με δικαιολογίες. Ξέρουμε ποιος αρνήθηκε event με μαγαζί που χρώσταγε λεφτά από Prizes σε ομάδα (κοντά χρόνο)  και κατόπιν αυτού ποιος πήγε και έκανε deal για νέο event εκεί . Ξέρουμε ποιος ζήταγε βοήθεια και ποιος την έδωσε (servers-tech support) και δεν ήταν κομπλεξικός. Ξέρουμε ποιος ζήτησε support κάποτε και τελικά δεν φάνηκε ο υποστηρικτής πουθενά)=κόμπλεξ. Ξέρουμε τόσα χρόνια ποιος προσπαθεί πραγματικά βάζοντας τον εαυτό του υπό και ποιος όχι. Ξέρουμε ποιος έτρεχε πραγματικά στα events να σου φτιάξει τα ακουστικά που εσύ ο ίδιος δεν μπορούσες κάποτε... και ποιος έβαζε άλλους να σφουγγαρίσουν, αντί να πιάσουν τον μαλάκα που τα έριξε και να τον βάλουν να τα μαζέψει ο ίδιος. Ξέρουμε ποιος αρνήθηκε προτάσεις από άτομα που ήθελαν να βγάλουν λεφτά από το community και ποιος έκανε δέχτηκε.

Εγώ στην θέση σου θα ντρεπόμουν να πω ότι δεν γνωρίζω όλα αυτά και να παίξω θέατρο και δήθεν μιλάω έξω από τα δόντια ενώ είμαι μέλος του community εδώ και 10 χρόνια . Επίσης θα ήξερα να διαχωρίσω από αυτά που μου λένε τι απευθύνεται σε εμένα προσωπικά και τι όχι.

Forum/servers,Logs,Bans δεν θέλουν Back up, θέλουν συντήρηση, updates,ψάξιμο  κτλ. και δεν  γίνονται από μόνα τους προφανέστατα.
 Δεν παίζω κάθε μέρα cod στον Pub, αλλά σίγουρα παίζω. Σκέφτηκα να σου δώσω guid logs κτλ αλλά δεν αξίζει . So next time που θα χλευάσεις άτομο για afk σκέψου πριν μιλήσεις τι σχέση έχει το ένα με το άλλο και ποιον πας να χλευάσεις.

Απλά είναι όλα τα παραπάνω είναι off topic και περασμένα ξεχασμένα σωστά; ...  αλλά hey...
Nikos Ganos - Koita ti ekanes (Official video HD)

Καλά να περνάς , δεν θα ασχοληθώ ποτέ με την αφεντιά σου ξανά.
Παιζεις στον 222??? γιατι εδω και 3χρονια δεν σε εχω δει ποτε με name Assvas or sth like that
malaka epe3a ena klanidi san melwdia itan [c] SMAKOS

pancy

• DV zombie
« Reply #162 on: August 04, 2013, 11:06:05 PM »
σε οτι ειπες ο assvas που εχει & αρκετο  δικιο δηλαδη  ,  το προβλημα σου ειναι αυτο;

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #163 on: August 04, 2013, 11:35:43 PM »
Παιζεις στον 222??? γιατι εδω και 3χρονια δεν σε εχω δει ποτε με name Assvas or sth like that
Are you some kind of "special" guy or just really stupid?

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

flipper

• DEMO UPLOADER!
« Reply #164 on: August 05, 2013, 12:12:47 AM »
Are you some kind of "special" guy or just really stupid?
νταξει ρε φιλε ξερεις αγγλικα
malaka epe3a ena klanidi san melwdia itan [c] SMAKOS