Σωστά και αυτό διότι δεν σε λαμβάνουν στα σοβαρά υπόψη .
Προσωπικά μιλώντας με έχεις απασχολήσει 4 φορές.
#1 Να μιλήσω προσωπικά στους Admins του CB για να επιλέξουν εσένα στα σίγουρα ως Captain στο Nation cup ... πράγμα που δεν έκανα και σου είχα εξηγήσει το γιατί . Τελικά ήσουν ο μόνος υποψήφιος , ο οποίος και επιλέχτηκε.
#2 Για την γραμμή σου (ΟΤΕ) και των m8 σου που δεν είχαν fastpath, τα γυρίσαμε αν θυμάσαι, ώστε να έχετε καλύτερα Pings .
#3 Για να παίξω εγώ ως 5ος και ο Insomniac ως 4ος τελευταία στιγμή , επειδή δεν είχες 5άδα σε ένα cb NC match ώστε να μην κάνουμε noshow. Στο οποίο οι δικοί σου lads σε είχαν κρεμάσει . Να σου υπενθυμίσω πως σε εκείνο το War (inactive και εγώ και ο Inso) αν δεν κάνω λάθος τα πήγαμε αρκετά καλά αλλά οι άλλοι δύο M8 σου ήπιαν άγρια . Κάτι το οποίο είναι λογικό όταν δεν έχουν παίξει All weapons αλλά Rifles Only . Αυτό που δεν είναι ώριμο, είναι ο Captain της ομάδας και Leader ταυτόχρονα , να κάνει rage quit πριν τελειώσει το match, λέγοντας στους αντιπάλους ότι ήταν ο μόνος που άξιζε από την ομάδα του (βρίζοντας τους δύο m8 σου) . Κάπου πρέπει να έχω κρατήσει και το demo.
#4 Μετά από καιρό κάτι ήθελες πάλι (με είχες πάρει τηλέφωνο) αλλά δεν θυμάμαι τι.
Τώρα μετά από 2 χρόνια (or more) , με κάνεις add στο facebook , μου στέλνεις private message με τίτλο "P se re trele?" και λεκτικό :
"Xairete pws paei re? Xreiazomai kapoia boitheia otan mporeis steile m thl i kati na milhsoume! <3 "
και ζητάς άτομα στο forum να πάτε σε άλλη μία αποστολή αυτοκτονίας ;
Η ερώτησή μου, έκανες την αυτοκριτική σου πριν προχωρήσεις σε αυτό το Topic ; το ζύγιασες; how come ?