Author Topic: Ευρωπαϊκές Εκλογές 2014  (Read 15635 times)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Re: Ευρωπαϊκές Εκλογές 2014
« Reply #30 on: May 20, 2014, 12:49:48 PM »
Αίμα τιμή, της μαμάς σου το μου*ί, ηλίθιοι μισάνθρωποι.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

DarkxGR

• Ranked Pubzorz!
« Reply #31 on: May 20, 2014, 03:10:59 PM »

ZaRkO

• CBWARRIOR.
« Reply #32 on: May 20, 2014, 03:44:18 PM »

DarkxGR

• Ranked Pubzorz!

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #34 on: May 20, 2014, 06:16:07 PM »
περιμενω και τα αποτελεσματα των ευρωεκλογων για να κανω πραξγ τη σκεψη που με περιτριγυριζει καιρο τωρα..

ΑΠΟΧΗ μαγκες..

ποιο το νοημα να συμμετεχεις σε κατι, που η ατομικη σου δυναμική "ακυρωνεται" απο ατομα σαν τον νταρξΓΡ..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #35 on: May 20, 2014, 06:54:57 PM »
cb 5v5 1200++ server on

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #36 on: May 21, 2014, 01:15:07 PM »
@ sextas exipno paidi eisai den tha exigiso poli pisteuo na piaseis poioi einai o xoros pou anikeis kai esi
apoxi= https://www.youtube.com/watch?v=NUHk2RSMCS8

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #37 on: May 21, 2014, 01:34:58 PM »
^ what AGDSL, το πουτανάκι μου, said.
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #38 on: May 21, 2014, 06:16:46 PM »
@ sextas exipno paidi eisai den tha exigiso poli pisteuo na piaseis poioi einai o xoros pou anikeis kai esi
apoxi= https://www.youtube.com/watch?v=NUHk2RSMCS8
ρε camel να σου πω πως το βλεπω..

εχεις μια εκλογικη μαζα που μπορει να κλαιγεται ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ για (2-3-4) χρονια, την κρισιμη στιγμη ομως θα ριξει το ψηφαλακι της σε νδ-πασοκ.. 

εχεις μια αριστερα (με την ευρυτερη εννοια) που δειχνει, ισως και να ειναι, ανικανη να κουμανταρει ολο αυτο τον κοσμο ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ κ να στηριχτει σ αυτην..

εχεις και φασισταρια, που εχουν γινει πλεον "μοδα" (16% στο κολωνακι μαλακα, γιατι οπως εχουν πει οι σοφοι δημοσιογραφοι-αναλυτες,η χα γιγαντωνεται στις φτωχογειτονιες) , συμμετεχουν στα κοινα και πρεπει να τους ΑΝΕΧΕΣΑΙ γιατι τους ψηφησαν 400.000 ελληνες!

ΟΧΙ ρε μαλακα, να πα να γαμηθουν

αναρχικα, ατομικα, μηδενιστικα

« Last Edit: May 21, 2014, 06:44:25 PM by seXtas »
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #39 on: May 21, 2014, 07:29:18 PM »
Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις την ψήφο κάθε ανεγκέφαλου είναι να περιορίσεις την αξία της, όσο το δυνατόν περισσότερο. Ξέρεις, συν τους γεγονότος ότι θα εκφράσεις και τη γνώμη σου, με τον τρόπο αυτόν. xD
Μπορεί εσύ να αγανακτείς σε σημείο απόγνωσης και αποχής, αλλά εμείς τι σου φταίμε για να ενισχύονται τα ποσοστά επικίνδυνων υπανθρώπων για κάθε έναν seXta που επιλέγει τον εύκολο δρόμο της απαξίωσης;

Επίσης, θεωρώ τραγικό, σε μία μάχη που δίνεται επιτέλους να αποκτήσουν -έστω και για μία φορά- νόημα οι εκλογές στην Ελλάδα, να προσπαθούμε να πείσουμε τους δικούς μας ανθρώπους να ψηφίσουν.. Συνέλθετε!
« Last Edit: May 21, 2014, 07:35:36 PM by stEWIE »
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #40 on: May 21, 2014, 09:45:23 PM »
αν η αποχη ειναι συνειδητη, δεν τον λες και ευκολο το δρομο..

δεν ξερω πως βλεπετε εσεις το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ψηφου, αλλα για μενα πλεον εχει χασει καθε νοημα..

στην αθηνα που υπαρχει μια αλφα ζυμωση και πολιτικοποιηση, ΜΠΟΡΕΙ και να βγει ο σακελλαριδης..
εδω που ειμαι εγω 40 γαμημενα χρονια τωρα ο εκλογικος χαρτης ειναι ή μπλε ή πρασινος! κατανταει κουραστικο

κατα την αποψη μου, για να αποκτησουν νοημα οι εκλογες στην ελλαδα πρεπει να φτασουμε στο σημειο 0, οπου η αποχη θα αγγιξει ενα 60-70% και ο κοσμος με τη σταση του θα ξεφτιλησει την εννοια "πολιτικος"..

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #41 on: May 21, 2014, 09:58:57 PM »
και κανα γιαουρτακι στρουγκα δεν θα ταν ασχημο να τρωνε στο κεφαλι...

+1 btw στον σεχτα.

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #42 on: May 22, 2014, 11:10:22 AM »
3.800.000 ηταν η αποχη στις δημοτικες,σε εναν δημο στην αθηνα ειχε 52% αποχη (οποτε καταριπτεται ο μυθος περι 50% +1,οτι ακυρωνεται η εκλογη κλπκλπ). κατα την αποψη μου,η αποχη ειναι αυτη που πηγε στα υψη τη χ.α .γιατι οποιοι ψηφιζουν τους μισανθρωπους,τρεχουν σα λολοι να ψηφισουν,πρωι πρωι με τον φανατισμο τους.ειναι το μονο δικαιωμα δημοκρατιας που μας εχει απομεινει,και δε θα επρεπε να το σπαταλησουμε.Ακομα και αν ψηφισεις κατι μικρο,τουλαχιστον να πεσουν τα ποσοστα απο τα γνωστα-αγνωστα μισητα κομματα.

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #43 on: May 22, 2014, 12:26:16 PM »
Καταρχάς, δε μίλησα για το πανηγυράκι των "αυτο"διοικητικών, αλλά για τις ευρωεκλογές (και για τις επερχόμενες βουλευτικές).

Έπειτα, αυτό που λέει ο MrS. Δεν καταλαβαίνεις ότι, αν η αποχή δε χτυπούσε 40άρια, το κροισνιεί αουγκί δε θα έβγαζε 16% στη γαμημένη την Αθήνα; Το ίδιο ισχύει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Ξαναλέω, δεν ξέρω τι σκατά γίνεται εκεί που είσαι, πάντως στην Αττική υπήρξε τρομακτική μετακίνηση ψηφοφόρων στην αριστερά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η εικόνα που έλαβα εγώ καθολικά δεν είναι αποκρουστικά απογοητευτική.
all we 'll do ♫
every day

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #44 on: May 22, 2014, 02:11:46 PM »
(anaferomai sigkekrimena ston sexta)
epeidi akrivos xereis oti oi ekloges den tha allaxoun kati pros tin kateuthinsi pou theloume na doume stin koinonia
epeidi akrivos xereis oti an oi ekloges allazan kati tha itan paranomes
epeidi stin periptosi pou pas na psifiseis i psifo sou den tha einai enapothesi tis protovoulias sou se allous kai den tha anapafteis
epeidi akrivos tha eisai ston dromo gia na diekdikis ta simferonta sou kai ton zoi sou
gia ayto akrivos sou leo oti i apoxi den einai lisi(politiki praxi) tou parontos
theloume anthropous san kai esena na kathorizoun to politko xarti kai oxi tipous "ntaxi evgala tin ipoxreosi"
kathos exontas esena den tha apalipsoume tous allous alla meionotnas tin dinami tis psifou tou ilithiou.
gt kaka ta psemata pera apo to parakratos kai ta loipa ston dromo, episima oi astikes kiverniseis epireazontai arketa apo ta noumera pou exoun kai tin exousia pou mporoun na askisoun(ama to parexigiseis mporo na to analiso parapano tin teleutaia protasi).
eimai loipon tis apopsis na prospathisoume na aminthoume me opoia mesa exoume esto kai meso astikon diadikasion mexri na sikrotisoume mia taktiki antidrasis, para na to afisoume na gigantonete na exouthenonei ton lao kai somatika kai psixika, vadizontas se epikindina monopatia opou se kapoia fasi na min mporoume na sikosoume oute kan to kefali mas.