Author Topic: problem!!!  (Read 6285 times)

SpiCy

• CBWARRIOR.
problem!!!
« on: June 08, 2014, 03:38:14 PM »
χαιρεται,πηγα να κανω install το watch dogs,και οταν παταω Install μου βγαζει το παρακατω μηνυμα,και το θεμα ειναι οτι αυτο το μηνυμα βγαινει μονο στα αρχεια που αφορουν το συγκεκριμενο παιχνιδι,δηλαδη αμα προσπαθησω να κανω κατι αλλο install γινεται κανονικα...το λειτουργικο του συστηματος που εχω ειναι 64-bit..εχει κανεις καμια ιδεα?

http://www.groovypost.com/wp-content/uploads/2010/08/image_321.png

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
Re: problem!!!
« Reply #1 on: June 08, 2014, 04:07:54 PM »
Το error στη φωτογραφία που ανέβασες αφορά την έκδοση των windows που έχεις . Άρα προφανώς έχει κάποιο θέμα το παιχνίδι σε 64bit λειτουργικό . Ψάξε για κάποιο fix για το παιχνίδι γιατί δεν είναι λογικό ή δοκίμασε να το τρέξεις σε 32bit μήπως φτιάξει . Κατά τα άλλα το παιχνίδι έχει πολλά θέματα όπως ότι ζορίζει στο 100% cpu αξίας 300 ευρώ και κάνει απότομα drop frames , όχι μόνο σε free world  . Γενικά αν δεν το έχεις αγοράσει καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

SpiCy

• CBWARRIOR.
« Reply #2 on: June 08, 2014, 04:37:35 PM »
Το error στη φωτογραφία που ανέβασες αφορά την έκδοση των windows που έχεις . Άρα προφανώς έχει κάποιο θέμα το παιχνίδι σε 64bit λειτουργικό . Ψάξε για κάποιο fix για το παιχνίδι γιατί δεν είναι λογικό ή δοκίμασε να το τρέξεις σε 32bit μήπως φτιάξει . Κατά τα άλλα το παιχνίδι έχει πολλά θέματα όπως ότι ζορίζει στο 100% cpu αξίας 300 ευρώ και κάνει απότομα drop frames , όχι μόνο σε free world  . Γενικά αν δεν το έχεις αγοράσει καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο .
πως το τρεχω σε 32-bit?απλα αλλαζω το compatibility?

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #3 on: June 08, 2014, 11:17:53 PM »
Το watch dogs τρεχει μονο σε 64bit windows..Δες αν τα 7αρια που εχεις,εχουν πανω Service Pack 1. Αυτο το βλεπεις δεξι κλικ στον υπολογιστη μου -> ιδιοτητες..και πανω λεει εκδοση windows..δες αν λεει,και βλεπουμε στην συνεχεια..γραψε μια και τα specs σου να υπαρχουν κιολας..

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #4 on: June 08, 2014, 11:21:49 PM »
Ποιο αρχείο σου γράφει πως δεν είναι συμβατό κτλ, γιατί το image που έχεις postάρει δεν είναι από το δικό σου error προφανώς;

SpiCy

• CBWARRIOR.
« Reply #5 on: June 09, 2014, 01:11:44 PM »
Το watch dogs τρεχει μονο σε 64bit windows..Δες αν τα 7αρια που εχεις,εχουν πανω Service Pack 1. Αυτο το βλεπεις δεξι κλικ στον υπολογιστη μου -> ιδιοτητες..και πανω λεει εκδοση windows..δες αν λεει,και βλεπουμε στην συνεχεια..γραψε μια και τα specs σου να υπαρχουν κιολας..

« Last Edit: June 10, 2014, 01:05:05 PM by SpiCy »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #6 on: June 10, 2014, 08:54:20 AM »
Βάλε κάνα φυσιολογικό image sharer, δεν θα κάτσω να πατάω free και premium για να σε βοηθήσω.

SpiCy

• CBWARRIOR.
« Reply #7 on: June 10, 2014, 12:38:04 PM »
Βάλε κάνα φυσιολογικό image sharer, δεν θα κάτσω να πατάω free και premium για να σε βοηθήσω.
« Last Edit: June 10, 2014, 12:39:37 PM by SpiCy »

storm

• DV zombie
« Reply #8 on: June 10, 2014, 05:21:13 PM »
με 3gb ram εχω την εντυπωση οτι θα σε γονατισει το παιχνιδι , strange error παντως ...
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

SpiCy

• CBWARRIOR.
« Reply #9 on: June 10, 2014, 06:33:26 PM »
με 3gb ram εχω την εντυπωση οτι θα σε γονατισει το παιχνιδι , strange error παντως ...
ναι αυτο ισχυει,παντως το ιδιο error μου βγαζει και στο call of duty ghosts

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #10 on: June 19, 2014, 03:32:01 AM »
Είναι corrupted το setup.exe που χρησιμοποιείς.

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #11 on: June 19, 2014, 10:14:17 AM »
Υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να προαπαιτεί να έχεις πάνω από 4gb ram ή έστω αυτή που θεωρεί ότι είναι απαραίτητη για να τρέξει "άνετα" το παιχνίδι . Οπότε είτε είναι αυτό που είπε ο sini είτε πήγαινε αγόρασε λίγη ram ακόμα . It's 2k14 bitch .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

SpiCy

• CBWARRIOR.
« Reply #12 on: June 19, 2014, 10:29:12 AM »
οκ,σας ευχαριστω