Author Topic: Rainbow Six: Siege  (Read 19135 times)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: Rainbow Six: Siege
« Reply #30 on: December 17, 2015, 10:33:04 PM »
Αυτό με το μαχαίρι είναι αηδία και θα έπρεπε να μην υπάρχει στο game ή οποιοδήποτε άλλο game for that matter.

Παράλληλα τι network infrastructure έχει; Match making προφανώς αλλά dedicated server-client, local server-client ή p2p;

Cgd

• CBWARRIOR.
« Reply #31 on: December 18, 2015, 09:09:54 PM »
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις μαχαίρι. Φίλος μου με 60+ ώρες παιχνιδιού έχει κάνει 11 μόνο.

Τα παιχνίδια είναι σε dedicated servers της ubisoft (West Europe) με 60hz tickrate. Custom games με 10/10 παίχτες είναι επίσης σε dedicated servers.

Έχω free keys για το ΣΚ όποιος θέλει να το δοκιμάσει μου λέει.
« Last Edit: December 18, 2015, 09:21:10 PM by Cgd »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #32 on: December 18, 2015, 10:05:20 PM »
Εδώ στο video έπαιξαν πόσα μαχαίρια.

Δε νομίζω πως είναι σε καμία περίπτωση balanced. Το reward είναι πολύ μεγαλύτερο από το risk.
Από 1:09 μέχρι 1:11 έχουν πέσει 3 μαχαίρια ξέρω γω, και δε αναφέρομαι καν στο γεγονός πως όντως σκότωσε 3 αλλά πως μέσα σε 3 δευτερόλεπτα έπαιξε 3 φορές το knife animation.

Και ακόμα και αν είναι ας πουμε δύσκολο κτλ, με χαλάει σε ένα rainbow six game να υπάρχει τέτοιο πράμα. Or anygame for that matter.

ΙΜΟ, θα έπρεπε οπωσδήποτε να βάλουν ένα animation, on successful knife, φάση να τον πιάνει λαβή και να του σφάζει το λαρύγγι, που να σε κάνει tie-up για 2-3 δευτερόλεπτα. Θα το έκανε πιο balanced και παράλληλα θα έδενε πιο καλά με ένα ρεαλιστικό setting.

Επιλογές για server δεν έχει φαντάζομαι; Να στήσεις δικό σου ή κάποιο παρόμοιο σύστημα με L4D που μπορείς να κάνεις create lobby και να σε παει σε συγκεκριμένο, αν φυσικά είναι available;
« Last Edit: December 18, 2015, 10:10:52 PM by sinister_evil »

Cgd

• CBWARRIOR.
« Reply #33 on: December 18, 2015, 10:17:07 PM »
Εδώ στο video έπαιξαν πόσα μαχαίρια.
Αν ήταν εύκολο δεν θα ήταν στο βίντεο.
Το 60+ ώρες παιχνιδιού --> 11 knives είναι ακριβές αριθμός από το stats page του φίλου μου και αντιπροσωπευτικό των φίλων μου στο uplay.

Εδώ άλλοι 5 φίλοι:
67h 7 melee kills
89h 24melee kills
33h 7 melee kills
37h 2 melee kills
81h 13melee kills
, όπου melee kills συμπεριλαμβάνει και να του ρίξεις την ασπίδα στην μούρι, δεν έιναι όλα knives.

Εάν παίζεις κυρίως close-quarters και είσαι aggressive σαν εμένα μπορείς να κάνεις  πολύ περισσότερα, αλλά δεν συνηθίζεται. Οι περισσότεροι κάνουν σπάνια knives.

Επιλογές για server δεν έχει φαντάζομαι; Να στήσεις δικό σου ή κάποιο παρόμοιο σύστημα με L4D που μπορείς να κάνεις create lobby και να σε παει σε συγκεκριμένο, αν φυσικά είναι available;
Έχει να κάνεις custom game με όποιο map/mode/parameters  θές εσύ και κάνεις invite το αντίπαλο team για competitive. Ο αγώνας γίνεται host αυτόματα σε dedicated server της ubi αν έχει 10/10 παίχτες. Παραπάνω δεν το έχω ψάξει γιατί δεν έχει χρειαστεί προς το παρόν.
« Last Edit: December 18, 2015, 10:36:38 PM by Cgd »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #34 on: December 18, 2015, 11:34:36 PM »
Σόρρυ, μα απ' το τρόπο που πέφτουν τα knives στο video δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δύσκολα, πέρα από τη συγκυρία του να βρεθείς σε CQB χωρίς να σε γαζώσει ο άλλος πρώτα.

Cgd

• CBWARRIOR.
« Reply #35 on: December 19, 2015, 12:35:54 AM »
πάρε free key και δοκίμασε το μόνος σου.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #36 on: December 19, 2015, 12:51:52 AM »
Απ' ότι έχω δει μέχρι στιγμής δε με τραβάει να το δοκιμάσω καν, ty πάντως!

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #37 on: December 19, 2015, 08:15:42 PM »
Εγω πάντως έχω να φάω κολλημα σε fps multiplayer απο τοτε που ηταν στα καλυτερα του το cod4. Αξίζει το παιχνίδι.

pancy

• DV zombie
« Reply #38 on: December 25, 2015, 11:05:47 PM »
Κολλακι τεσσερα μονο ρε

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #39 on: December 31, 2015, 09:37:16 PM »
μετά από κάποιες ώρες almost all unlocks και κάμποσα ranked, δεν μπορώ να πω ότι με κράτησε ιδιαίτερα ζεστό.
Ειδικά εάν δεν έχεις κάποιους γνωστούς / φίλους , ακόμα και στα ranked η συνεργασία είναι τραγική .

Για όσους έχουν παίξει games aka Swat 3 θα νιώσουν ότι ουσιαστικά είναι ένα mix Swat με payday και λίγη σάλτσα "cod Perks" για το εφέ .

Θεωρώ απαράδεκτο στις μέρες μας να βγαίνει παιχνίδι κοστολογημένο 50e+ με πολύ promotion και beta και να έχει βασικά προβλήματα και ελλείψεις
κολλημένα games, not launching, 3v5
Απουσία kick/ban player
killcam/spec issues
περιορισμό characters στο chat ...
Τα μενού εξοπλισμού του gear είναι επίσης τραγικά και τα maps θα μπορούσαν (βασικά έπρεπε) να είναι περισσότερα και πλουσιότερα .
Το build in voip system bug / always on mics ενώ το έχει ο παίκτης deactivated

Ευτυχώς πολλά φτιάχτηκαν/βελτιώθηκαν (εκτός από τα κολλήματα των game launch) και παράλληλα προσφέρθηκε ένα update με 4k textures κτλ αν δε κάνω λάθος .

Μου άρεσε η επεξήγηση 4 nubs των vga options , ότι ανοίγεις υπολογίζεται από τον αλγόριθμο και σου αναφέρει αν το σηκώνει η VGA σου or not, κάτι που δείχνει φροντίδα και όχι  ένα console import like feeling.

Η τιμή του είναι υπερβολική, αλλά μπορεί κανείς να το βρει και φτηνότερα.

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-rainbow-six-siege-cd-key-compare-prices/

<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Cgd

• CBWARRIOR.
« Reply #40 on: January 23, 2016, 01:04:50 PM »
Αγώνας Ranked ενάντια στην ομάδα OverGaming e-Sports, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 2η θέση της Ευρωπαϊκής κατάταξης στο ESL EU ladder!

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #41 on: January 23, 2016, 08:05:23 PM »

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #42 on: January 24, 2016, 05:31:14 PM »
O godonhandus ισχυρογνώμων
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Cgd

• CBWARRIOR.
« Reply #43 on: January 30, 2016, 08:51:24 PM »
O godonhandus ισχυρογνώμων

Ίσως πρέπει να είσαι λίγο ισχυρογνώμων αραιά και πού σαν captain της ομάδας, γιατί ο χρόνος ingame τρέχει και δεν προλαβαίνεις να ανοίξεις συζήτηση επιτόπου :)

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #44 on: February 16, 2016, 05:40:00 PM »
and have your men killed :P

btw σήμερα έκανε update το uplay και έχει ένα bug , τουλάχιστον σε εμένα, χτυπά σε ένα DLL που δεν αντικατέστησε ο Installer .

Πάτε στο : C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\
και κάνετε rename το παλιό αρχείο με όνομα  libcef.dll.old   σε   libcef.dll