Author Topic: αγορασα το mw2 κ το χω μετανιωσει  (Read 7504 times)

Stalkerakos

• Ranked Pubzorz!
αγορασα το mw2 κ το χω μετανιωσει
« on: November 07, 2014, 12:10:03 AM »
Βλεπω οτι το φορουμ δεν υποστηριζει mw2 οπως εξηγει σε ενα θεμα,ελλειψη dedicated server και οσον αφορα τους hackers μηδεν ελεγχος οργιαζουν,χειροτερα κ απο cs εχουν καταντησει οι διαφοροι server,να βλεπω τον αλλο να με τρωει απο την μια ακρη στην αλλη με barett πισω απο δυο τοιχους,ξενερα μεγαλη,ολοκληρωνοντας θα ηθελα την γνωμη σας για ποιο cod θα μου προτεινατε να αγορασω αυθεντικο οσον αφορα την ποιοτητα του multiplayer gaming,χωρις πολλους cheatαδες παρακαλω!

DarkxGR

• Ranked Pubzorz!
Re: αγορασα το mw2 κ το χω μετανιωσει
« Reply #1 on: November 07, 2014, 01:37:20 AM »
PARE TO ADANCAED WARFARE EINAI APISTEUTO EXW KANEI KAI REVIEW NA TO DIAVASEIS EINAI APISTEUTO PAIXNIDI MPIKA 16 PRESTIGE

DarkxGR

• Ranked Pubzorz!
« Reply #2 on: November 07, 2014, 01:37:46 AM »
APISTEUTO

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #3 on: November 07, 2014, 01:52:23 AM »
Βλεπω οτι το φορουμ δεν υποστηριζει mw2 οπως εξηγει σε ενα θεμα,ελλειψη dedicated server και οσον αφορα τους hackers μηδεν ελεγχος οργιαζουν,χειροτερα κ απο cs εχουν καταντησει οι διαφοροι server,να βλεπω τον αλλο να με τρωει απο την μια ακρη στην αλλη με barett πισω απο δυο τοιχους,ξενερα μεγαλη,ολοκληρωνοντας θα ηθελα την γνωμη σας για ποιο cod θα μου προτεινατε να αγορασω αυθεντικο οσον αφορα την ποιοτητα του multiplayer gaming,χωρις πολλους cheatαδες παρακαλω!

Όλα τα CoD μετά το MW είναι σε παρόμοια κατάσταση, μιας και γίνανε παιχνίδια της "σειράς" σαν τα FIFA. To τελευταίο Advanced Warfare έχει και αυτό τα κακά του MW2 αλλά τουλάχιστον θα έχει κόσμο και support για τον επομένο χρόνο.
Αν θες να πάρεις κάτι που αν αξίζει μπορείς να αγοράσεις τα CoD2 και CoD4:MW, αν και το multiplayer είναι λίγο πολύ νεκρό και στα δύο όπως επίσης και το support απ' την εταιρία. Είναι πάντως πιο αξιόλογα games.

Προσωπικά θα σου πρότεινα να δεις άλλα games, που είναι μεν διαφορετικά αλλά είναι πολύ πιο αξιόλογα. Τσέκαρε Natural Selection 2, Red Orchestra 2, Insurgency, Counter-Strike:GO σαν ατόφια FPS πιου πιου games.

Stalkerakos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #4 on: November 07, 2014, 11:03:48 AM »
Το advanced προσωπικα δν μαρεσει τοσο γτ ξεφευγει απο τα standar ενος καλου cod,γνωμη μου,χωρις να λεω οτι ειναι μαπα,αντιθετος πολυ ωραιο παιχνιδι απλα δν ειναι του γουστου μου ο παιχτης σε ενα cod να εχει τις ικανοτητες ενος predator :P
Για το cod4 το σκεφτομαι σοβαρα μιας κ μαρεσουν τα mw περισσοτερο απο του παγκοσμιου πολεμου.

Το WAW μαζευει κοσμο παιδες?γτ αυτο εχει καλυτερη μηχανη γραφικων απο τα πρωτα κ το σκεφτομαι κ αυτο...:P

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #5 on: November 09, 2014, 12:45:00 PM »
Αν εννοείς το World at War, έχει την ίδια μηχανή με το CoD4, κάπως χειρότερο ήχο από το 4, αλλά είναι νομίζω πιο νεκρό και απ' τον Bela Lugosi. Έχει ενδιαφέρον single όμως, με coop, και zombies mode, if that's your thing. Also flamethrowers.

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
« Reply #6 on: November 09, 2014, 11:01:40 PM »
Oti kai na peite san to cod4 k to cod2 den exei,h activision to exei gamisei to thema kathe oktombh neo cod apla gia ta lefta pou bgazoune,games pou kratane 2-3 mines k pou an eixan to katallilo support isws antexan ston xrono opws to cod4 i to cod2,kati pou i activision den i thelei i profanos den tin simferei na prosferei.
« Last Edit: November 09, 2014, 11:04:26 PM by hIpo »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #7 on: November 10, 2014, 12:31:33 AM »
Γενικά ο κόσμος στον οποίο απευθύνονται τα νέα CoD, δεν θα έπαιζε ποτέ το ίδιο game για χρόνια.

Stalkerakos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #8 on: November 10, 2014, 01:32:47 PM »
Τελικα εμαθα καλα τους χαρτες στο mw2 και πλεον το χαιρομαι το game γτ κανω καλα kill,το cod 4 ηταν θα ειναι ενα απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο,διοτι μεγαλος fun των cod κ μαρεσουν σχεδον ολα ειδικα τα modern warfare,και θα συμφωνησω με το τελευταιο σχολιο του sinister_evil.

Stalkerakos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #9 on: November 10, 2014, 01:39:24 PM »
αλλα γενικα περιμενω να πεσουν οι τιμες αν μαρεσει κατι το αγοραζω,το καθε χρονο νεο cod ειναι οντως λαθος γτ μπερδευει το κοινο της η infinity ward με αυτον τον τροπο,αλλα το mw2 εχει αρκετο κοσμο κ fun για οποιον ενδιαφερεται.

Stalkerakos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #10 on: November 10, 2014, 01:41:21 PM »
το μειονεκτημα για μενα ειναι οι hackers που οργιαζουν καποιες φορες,αλλα αυτο το φαινομενο εμφανιζεται σε ολα τα cod πιστευω.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #11 on: November 10, 2014, 01:52:40 PM »
Να ξέρεις πάντως πως όσο αγοράζεις games όπως το MW2, τόσο τους δίνεις το OK να συνεχίζουν να βγάζουν τέτοια games.

Stalkerakos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #12 on: November 10, 2014, 05:19:44 PM »
με αυτο π μ λες ομως εσυ κ γενικα με τις αποψεις των περισσοτερων εδω μεσα που ξεχεζουν τα cod δν καταλαβαινω τοτε τον λογο υπαρξεις του φορουμ?εδω υποτιθεται μαζευομαστε οι "funs" και οχι οι "haters" της σειρας call of duty...εγω βλεπω να συμβαινει το δευτερο ομως σε ενα μεγαλο ποσοστο.Δεν λεω δεκτη κ η αντιθετη η γνωμη αλλα τα cod μαρεσουν ακομα κ με τα πλεονεκτηματα τους οπως λετε οι περισσοτεροι εδω μεσα,οποιος δν θελει μν τα αγορασει δν απειλησε κανεναν η infinity ward,παιξτε battlefield.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #13 on: November 10, 2014, 09:53:34 PM »
Δεν είμαι fan, τυφλός πιστός, κανενός παιχνιδιού. Αν ήταν αξιόλογα τα νεότερα cod πρώτος θα έλεγα πως γαμάνε αλλά όχι απλά δεν είναι αξιόλογα, είναι προσβλητικά για όποιον θεωρεί τον εαυτό του gamer.

Αν αντιλαμβάνεσαι το κακό που έκανε το mw2, γενικότερα στο gaming scene, αλλά λες δε γαμιέται είμαι fan τότε είσαι κακός καταναλωτής και σίγουρα όχι gamer.

Ο λόγος ύπαρξης του forum είναι η υποστήριξη του community (και μια δόση νοσταλγίας). Το community δεν προχώρησε ποτέ σε άλλα cod, τα άλλα cod δεν ανέπτυξαν ποτέ κάποιο σοβαρό community. Οπότε all is good with hating on mw2.

Stalkerakos

• Ranked Pubzorz!
« Reply #14 on: November 10, 2014, 11:21:02 PM »
Εγω δεν ειπα οτι ειμαι τυφλος πιστος,απλα το διασκεδαζω σαν ενας απλος fun,ο καθενας το βλεπει απο διαφορετικη οπτικη γωνια,μαρεσει να συμμετασχω σε ενα τετοιο φορουμ που στηριζει το cod γτ εχω μεγαλωσει με αυτο το game 22 ειμαι κ παιζω απο τα 17 μου,η νοσταλγια ειναι ωραιο πραγμα κ ειναι κριμα να χαθει

Δεν διαφωνω σε μερικα απο αυτα π λες οντως τα προηγουμενα cod(cod4 ειδικα)ειχαν καλυτερη δομη στο multi κομματι κ γενικα καλυτερο support,αλλα για μενα ειναι ενα καλο cod το mw2 γτ εχει κ καλυτερα γραφικα κ ποικιλια συγχρονων οπλων που χρησιμοποιουνται απο διαφορους στρατους,κ γενικα εχει πολλα καινουργια πραγματα να δειξει,εμενα και το matchmaking δεν με χαλαει.

Τελοσπαντων μην γινομαστε απολυτοι κ τα βλεπουμε ολα μαυρα,το gaming ειναι χομπυ κ ψυχαγωγια οχι επαγγελμα για να λεμε εσυ εισαι καλος gamer και εγω οχι,τις επιλογες του κανει ο καθενας,φιλικα.