Re Jackie, einai allilendeta auta pou leme. Prospa8oume edo, kai 2 vdomades twra na sas dosoume na katalvete, oti i dynamikotita mias omadas den eksartatai apo to stisimo kai ta rules enos cup. Auto pou leme, einai oti ka8e omada prepei na exei "ypova8ro" kai na mi perimenei apo tous diorganotes enos cup, na tous dosei fun, mesa apo ena extra match, ystera apo enan apokleismo.
Na sto 8eso allios...
Ayrio me8aurio pes, diorganonetai ena Hmerisio, i, ena One night Cup, se ena net kafe, me ena varytimo xrimatiko epa8lo.... Pes oti yparxoun ekei kapoioi alloi admins, kai stinoun tin oli fasi me diaforetika rules, ap ta dika mas, i esto paraplisia. Pes mou, poia einai i 8esi mias metrias -sou leo ego- clan, otan kanei ena practice ti vdomada kai paizei araia kai pou kapoia pcw, i diaskedazei me ta match twn ONCs? To prwto pragma pou 8a skeftei ti 8a prepei na einai? To oti einai "ksevrakotos" mprosta se mia tetoia proklisi kai oti prepei na treksei na kanei ligo practice, i 8a treksei na dei ta rules gia na dei an 8a parei meros i oxi?
Dimiourgeis mia nea podosfairiki omada kai paizeis me kapoious kanones, pou exoun vgei idi, de perimeneis na exeis elpides, ap tin pi8anotita oti mporei na katargi8ei to offside, i ta penaltys?
Me tin idia logiki, oles oi clans pairnoun meros sto Clanbase, i, opoudipote allou kai poreyontai. De mporw na katalavo se ti 8a ofelisei na kourastoun 5 admins, ka8e ONC, gia na doume poios 8a vgei 8os i 9os, efoson meta ton 3o, oloi sto idio kazani vrazoume. Opoios goustarei na autapatatai me to rank tou sto ONC, kai de vlepei to rank tou sto ESL, dikaioma tou. Apo kei kai pera, oi admins ki autoi an8ropoi einai kai 8eloun na mpoun sto public na kanoun ti plaka tous, to spam tous sto irc, na paiksoun official agones me tin clan tous kai oxi na trone tin ora tous me deytereuontes agones, pou opws eipa parapano, as mazeuontai oi ypoloipoi ap tous 3 protous na kanoun matchakia, kai na dinoun ta apotelesmata meta, mesa se ena klima empistosynis. Auto pou leo de sas aresei?
An 8es na to paroume ki alliws, na sou ypen8ymiso ta prota mas post pou eixame tin dieneksi, giati yparxoun mixed clans sto onc, pou ego imoun kai eimai anti8etos, alla efoson oi admins kai oloi edopera, ypostiriksate to anti8eto, symmorfo8ika...!?